Başlamaz olaydım
- Cetoeyup1421
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Başlamaz olaydım
ben bu oyunu 39 lwl e kadarken baslamıştım eskiden çeteci mağarasında klandan yardım yazınca ordu gelirdi şimdi kimse yok geçen hafta başlayayım dedim acayip olaylara rastladım kızgın kum için 100k isteyen bi adamla karşılaştım azul için bir adamdan yardım istedim adam adını büyük harflerle yazmamı istedi ve en ilginci görev yaparken 49 lwl bir büyücü benden önce davranıp görev yapmamı engelliyordu bende görevim olduğunu kesmemesini rica ettim adamla kısa bir tartışmadan sonra ben 70 kiloyum seni döverim dedi troll ise komikti değilse gerçekten sunucuların hali vahim oyundan soğudum gerçekten saygılı insanların olduğu bir sunucu varmı ?
Nebukadnazar
Re: Başlamaz olaydım
Dostum sen yardım sever insanlarla karşılaşmamışın eğer gene oynamayı düşünürsen yardımcı olabilirim. Sanırım profiline Eminönü yazmışsın bende o sunucudayım. Dediğim gibi genede oynamak istiyorsan özelden bana hangi saatte oyunda olduğunu yazabilirsin en azından arkadaşlara ekleriz oyunda olunca yardım ederim.
- Cetoeyup1421
- Salgın Koruyucusu
bu eski bir hesabım kuklacıda yaşandı bu olaylar ama eminönünde yardım sever yeniden başlayan insanlar var dersen eminönünüde deniyim
Nebukadnazar
Kuklacı'da full olanlar öyle davranıyor. Bir iki itemi eksik olanlar gerçekten insan, ilginç bir sınıflandırılma oldu ama olsun.Cetoeyup1421 yazdı:bu eski bir hesabım kuklacıda yaşandı bu olaylar ama eminönünde yardım sever yeniden başlayan insanlar var dersen eminönünüde deniyim
- Cetoeyup1421
- Salgın Koruyucusu
bu arada hangi sınıf başlayayım büyücü başlasam 3 ay boyunca oynayacağım üstümü dizermiyim
Nebukadnazar
Önermiyorum, şifacı en rahatı olacaktır.Cetoeyup1421 yazdı:bu arada hangi sınıf başlayayım büyücü başlasam 3 ay boyunca oynayacağım üstümü dizermiyim
- Cetoeyup1421
- Salgın Koruyucusu
tamam o zaman şifacı başlıyorum o halde ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
Nebukadnazar
Kardeş ben de yardım etmeye çalışırım.adım Arkantos.görürsen bi selam ver yardımcı olurum eğer işim olmazsa
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- selitelis1046
- Cin Avcısı
Dostum savaşçı ve şifacıyı aynı anda açmanı öneririm . Arz klanına gelirsen elimden gelen yardımları esirgemem .
İyi forumlar .
İyi forumlar .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
unutMADIMAKlimda