Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Kazak hayırlı uğurlu olsun :)
Gerçekten karizmatik bir karakter oldu , yanından geçen bayan karakterlerin gözleri üzerindeydi , gözümden kaçmadı değil ;)

Ayrıca hol bölgesi bugün cebi delikti .Güzel itemler verdi.Şaşırtıcı bir durum :)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

VoiceOfVoiceless yazdı:
Ayrıca hol bölgesi bugün cebi delikti .Güzel itemler verdi.Şaşırtıcı bir durum :)

Bu kanıda sana hak veriyorum. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

Retaliation yazdı:
VoiceOfVoiceless yazdı:

Bu kanıda sana hak veriyorum. :)
+1 :)
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Retaliation yazdı:Veee galiba yeni hedefim.Tam bölgelik bir şey.Galiba üreteceğim.
Resim
Bölgeden düşme ihtimali olan bir eşya aynı zamanda ama yine de sen bilirsin.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

TOLGARDA yazdı:
Retaliation yazdı:Veee galiba yeni hedefim.Tam bölgelik bir şey.Galiba üreteceğim.
Resim
Galiba üreteceğim. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

TOLGARDA yazdı:
Resim
Bölgeden mi ? Hangi bölge veriyor dirençli ayakkabı :)
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

VoiceOfVoiceless yazdı:
TOLGARDA yazdı:
Resim
Bölgeden mi ? Hangi bölge veriyor dirençli ayakkabı :)
Kesin olarak vermiyor :D bana sığınaklarda ki farelerden shen set düştü.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

-Yeraltı-

Bab-ı Ali'deki yaşamına devam ederken aylarca Kentteki çalışmaların bitmesine bakıyordu genç nefer.Aylarca merak etmişti.Burası hakkında bildiği tek şey Domuz adlı bir girişimci tarafından yaptırıldığı gerçeğiydi.Sonunda çalışmalar bitmişti.Nefer olayın akıbeti için Mebure Hanım'ın yanına gitti.

-Nedir burası?Nereye Gider?
- Orası Yeraltı asker.Yeraltında çok büyük zenginlikler var.Domuz adını duymuşsundur.
- Evet,şu girişimci adam.
- Doğru.Çok şey bilen biri.Bildiğin gibi,yeraltına giden geçit bizim elimizde.Oraya sadece bilet karşılığı adam sokuyoruz.Ancak Domuz seninle tanışmak istedi.
- Bu çok güzel.Benim için de yeni bir macera olur.
- İstediğin zaman yeraltına gidip onu görebilirsin.Bence acele etsen iyi olur.Harika fırsatlar çıkabilir.Domuzun yeraltında konforlu bir çukuru var.Sana detaylı bir tarif verirdim,ama bulamayacağını düşünmüyorum.Oraya vardığında,Kan Pençe'yi bul.Ona bu mektubu ver.Seni Domuzla görüştürecektir.
- Tamam Mebure Hanım.Derhal yola çıkıyorum.

Resim

Yeraltının girişine doğru ilerlediğinde bir dejavu yaşamıştı adeta.Meteor Bölgesi'nin ilk açıldığı gün gelmişti aklına.Bir an duraksadı ve gülümsedi nefer.Muhafızlar kapıyı açtı.Nefer dikkatlice merdivenlerden aşağıya indi.Aşağıda bir uğultu hoş geldin dedi nefere.Karanlık sanki üstüne doğru geliyordu.Neyse ki ışıklandırmalar yapılmıştı.Bir an aşağıya baktı.Sonu görünmüyordu.Yutkundu ve geri çekildi.Buranın nelere kadir olabileceğini düşündü.Sonra sol tarafta görmüş olduğu tek yönden devam etti.Yolun devamında bir köprüye varmıştı.Köprüde iki adet Bab-ı Ali muhafızı nöbet tutuyordu.Yanlarına yaklaşarak Domuzkent'i sordu.Muhafızlardan biri sol elinin işaret parmağı ile arkasını gösterdi.Nefer hızlı adımlarla kente vardı.Mektubu Kan Pençe'ye verecekti.Etraftaki ahaliyi süzdü.İleride bir Kurt Adam gördü ve Kan Pençe'nin bu kişi olabileceğini düşünerek mektubu ona uzattı.Kurt adam mektubu okudu ve kafası ile Domuzu işaret etti.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

-Domuz-

Domuz neferi,konağının kapısının önünde karşıladı.Nefere elini uzattı.Nefer Domuzun elini sıktı.Domuz:

- Demek ortalığı birbirine katan şu ünlü zat sensin.Tanıştığımıza çok memnun oldum.Adam yemem ben,rahat ol,kendine bir içki al.
- Teşekkür ederim,ben içmiyorum.
- Mekanımı nasıl buldun?Uçuruma nazır bu harika yere köşk yaptırana kadar canım çıktı doğrusunu istersen.Çok masrafı oldu,çok.
- Çok çılgınca ve de riskli.
- Teşkilat adına çalıştığını biliyorum.Teşkilat,Eminönü'nü bu zamana kadar getirdi.Onlara müteşekkiriz.Ama şehir meclisi konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Eskinin çok işler yapan politikacılarına saygımız sonsuz tabii.Ancak artık yeni kan gerek değil mi?
Nefer buna cevap vermedi ancak çok düşünceli gözüküyordu.Bu düşüncenin altında Domuza hak verme fikri vardı.Kanı azıcık ısınmıştı yeni işverenine.Domuz devam etti:
- İşte bu yüzden,artık aktif olarak politika yapacağım.Amaç faydam olması.Sizlerden tek farkım,görünüşüm dostum,inan bana...
- Sizi anlıyorum.
- Güzel.Şimdi iş konuşalım.Ancak önce şunu iyice anlamanı istiyorum.Burada bulacağın,keşfedeceğin her şey bana ait.Bulacağın para pul ile ilgilenmiyorum.Ama bilgiler,bunları benimle paylaşmak zorundasın.Eğer benden bir şeyler gizlediğini hissedersem,bir daha buraya ayak basamazsın.Burası yer altı.Bir açıdan bakıldığında çok güvenli,bazı açılardan ise berbat ve güvensiz bir yer.Maddi açıdan büyük zenginlikler vaadetse de,bu zenginliklerin bir çoğu hala,onların ne işe yaradığını bile bilmeyen,çapulcu Kara Cin tayfasının elinde.

- Cinler mi?Yine mi?
- Bunları yüzeydekilerine benzetme.Karanlığı çok iyi bilirler ve canlarını çok iyi korurlar.Öldürmek konusunda tereddütleri yoktur.Bu sebepten yakında akınlar yapmaya başlayacağız.Şimdilik lojistik topluyoruz.Topal'a git.Kendisini,mağaralarda bulabilirsin.Çeşitli fizibilite çalışmalarında bulunuyor.Biz gene görüşeceğiz.

Resim

Nefer,Domuzun bahsettiği mağaraya doğru yöneldi.Topal denilen adam kimdi?
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Günlük,bugün oyunda Büyücüde fazla zaman geçirmesem de bugün sevinçliyim.Retaliation ismini özendiğim şey,bugün büyük bir şey kazandı.Gelelim oyuna,oyunda firaridadaş'ın yeni açtığı ve kendi imkanlarıyla 34 seviyeye getirdiği büyücüsünü,43 seviyeye kadar kastım.Daha kasabilme imkanım vardı fakat olmadı.Aslında güzel düşünce.Neyse,sevinçle bağırarak söylüyorum.Başlayalım

Meteor'da biraz KP arayışındaydık.
Resim

Karakter kasma işlemi yaparken düşen bir çanta.İlgimi çekti ve ben de fotoğrafını aldım.
Resim

Umutlarımızın yıkıldığı anlar;
Resim

Resim

Ve de günün ilk,son ve en önemli reçetesi:
Resim

Günün Sözü:
İnsanın gözleri öyle kelimelerle konuşur ki dil onları telaffuz edemez. -Kızılderili Atasözü

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön