Aşkk
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Aşkk
olabilir yarın nöbetçiyim bakalım bana nası işkence yapçaklar onu planlıyom :mrgreen:
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
çöm nöbettemi tututyosun senxDmorukkelleci yazdı:olabilir yarın nöbetçiyim bakalım bana nası işkence yapçaklar onu planlıyom :mrgreen:
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
onu anladım o her zaman sçamlıyo sn yine arad düzgün cüleler kuruyordun şimdi onuda kuramıyosun saçmalama hastalığı mertten sana bulaşmış:)MORDuMan yazdı:hmm bende anlamadım mert iyicde saçmalamaya başladı xDmorukkelleci yazdı:anlık geliyo öyle bi yetenek konuşma esnasında kişinin ruh halini çözüyosun fln bişi oluyo işte :mrgreen:fundafuni456 yazdı:ya bi dediğiniz diğerini tutmuyo ki siz naısl anlıyosunuz kendi konuşmalarınzıı ben ona şaşıyorum:))MORDuMan yazdı:funda sen hiç deneme anlamayı okusanda beceremezsin akıl sır ermez bizim konuşmalara xD
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
azını yüzünü parçalarım senin burda :mrgreen:fundafuni456 yazdı:çöm nöbettemi tututyosun senxDmorukkelleci yazdı:olabilir yarın nöbetçiyim bakalım bana nası işkence yapçaklar onu planlıyom :mrgreen:
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
görgüsüz bayanalra el mi kalkarxDmorukkelleci yazdı:azını yüzünü parçalarım senin burda :mrgreen:fundafuni456 yazdı:çöm nöbettemi tututyosun senxDmorukkelleci yazdı:olabilir yarın nöbetçiyim bakalım bana nası işkence yapçaklar onu planlıyom :mrgreen:
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
he ya içki nedir bilmezdim şimdi bir ayyaş oldum mert bozdu beni kedileri salıcam onada kara listemdefundafuni456 yazdı:onu anladım o her zaman sçamlıyo sn yine arad düzgün cüleler kuruyordun şimdi onuda kuramıyosun saçmalama hastalığı mertten sana bulaşmış:)MORDuMan yazdı:hmm bende anlamadım mert iyicde saçmalamaya başladı xDmorukkelleci yazdı:anlık geliyo öyle bi yetenek konuşma esnasında kişinin ruh halini çözüyosun fln bişi oluyo işte :mrgreen:fundafuni456 yazdı:ya bi dediğiniz diğerini tutmuyo ki siz naısl anlıyosunuz kendi konuşmalarınzıı ben ona şaşıyorum:))MORDuMan yazdı:funda sen hiç deneme anlamayı okusanda beceremezsin akıl sır ermez bizim konuşmalara xD

-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
kno baya ciddilesmis :mrgreen: