Latif ve Yücelen Halit Kafa işe yarar mı?
Latif ve Yücelen Halit Kafa işe yarar mı?
Hayatımda hiç Latif'e ya da Yücelen Halit kafaya sahip olmadım. Acaba bu silahların Bıçak Sırtı Kılıç'tan ve Yücelen Halit Balyoz'dan üstün yönleri, avantajları var mı? Üretmeme gerek var mı bunları? Kafa koparanın görünüşü çok hoşuma gitmiştir her zaman ama bir kere bile Yücelen ya da Urban bir kafa koparan kullanabilmek nasip olmadı 8 senedir oynadığım halde.
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
Re: Latif ve Yücelen Halit Kafa işe yarar mı?
Ecel Latif ve 49 Seviye Kafa Koparanlar Savaşlarda Ws'lerde Hala Çok İyi Durumdalar Bıcak Kılıç Felan Bunlar Hikayeaytit yazdı:Hayatımda hiç Latif'e ya da Yücelen Halit kafaya sahip olmadım. Acaba bu silahların Bıçak Sırtı Kılıç'tan ve Yücelen Halit Balyoz'dan üstün yönleri, avantajları var mı? Üretmeme gerek var mı bunları? Kafa koparanın görünüşü çok hoşuma gitmiştir her zaman ama bir kere bile Yücelen ya da Urban bir kafa koparan kullanabilmek nasip olmadı 8 senedir oynadığım halde.
Hala Ws'lerde Ecel Latif ve Yücelen Solucan + Ardaneler Kafa Koparan Kullanıyorum Farkınıda Fazlasıyla Belli Ediyor
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Latif ürettim kısa süre önce.Bıçak Kılıç kullanmadım hiç.Gördüğüm ve karşılaştırdığım kadarıyla Latif daha çok iş yapıyor.
Bıçak tek seferde atıyorum 4 saniyede sürede 3000 vuruyorsa Latif 4 saniyede 2-3 kritikle 4-5bin rahat vuruyor.
Bıçak tek seferde atıyorum 4 saniyede sürede 3000 vuruyorsa Latif 4 saniyede 2-3 kritikle 4-5bin rahat vuruyor.
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Hem seri hemde kritik babından latif kullanıp kestiğim adam kadar bıçak kılıçla kesemiyorum.
Yücelen Halit kafa mı, yoksa Yücelen Ardenneler veya Solucan mı daha iyi?
Bir de parlatırken maxını mı parlatmalıyım gene?
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Kafa koparanı boşver balyoz uret daha iyi her türlü iş görüyor halit veya ardelen hangisini istersenaytit yazdı:Yücelen Halit kafa mı, yoksa Yücelen Ardenneler veya Solucan mı daha iyi?
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- ReaLiZM
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Munzur
Ecelin latif veya mor balyozdan daha çok işine yarayacagını düşünüyorum.aytit yazdı:Hayatımda hiç Latif'e ya da Yücelen Halit kafaya sahip olmadım. Acaba bu silahların Bıçak Sırtı Kılıç'tan ve Yücelen Halit Balyoz'dan üstün yönleri, avantajları var mı? Üretmeme gerek var mı bunları? Kafa koparanın görünüşü çok hoşuma gitmiştir her zaman ama bir kere bile Yücelen ya da Urban bir kafa koparan kullanabilmek nasip olmadı 8 senedir oynadığım halde.
ReaLıZM
ııReaLıZMıı
ıııReaLıZMııı
ııReaLıZMıı
ıııReaLıZMııı
Elimde bir tek Ecel ve Yücelen Halit balyoz var. Kafa koparanım hiç olmadı, nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum. Latif'i de.Kabile yazdı:Kafa koparanı boşver balyoz uret daha iyi her türlü iş görüyor halit veya ardelen hangisini istersenaytit yazdı:Yücelen Halit kafa mı, yoksa Yücelen Ardenneler veya Solucan mı daha iyi?
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Bütçe sıkıntın yoksa Bıçak kılıç üret eğer bütçen kısıtlıysa latif üret kesinlikle. Yok bıçak kılıçlıyı şöyle kestim bunla kestim diyenlerin atladığı nokta iki tarafın item dengesidir kılıçlının eksiği sizden çoksa kesmeniz çok doğal Full vs Full savaşkaeında kılıçlı insanı almanız sizinle eşit beceride ise imkansıza yakın şans faktörüne ihtiyaç duyarsın
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- DreamCatcheR
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Şahsen Latif'i öneririm, çünkü hem seri hem de parlatıldığında güzel hasar veriyor. Ama elbette ki tek başına yeterli olmayacaktır. Yeri geldiğinde Balyoz gibi ağır bir silaha da ihtiyaç duyacaksın, o sebeple cüzi bir fiyata yanına Mor Balyoz üretmeni ve durumun olursa onu da parlatmanı tavsiye ederim.