Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktan korkuyorum

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
aytit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktan korkuyorum

Mesaj gönderen aytit »

Birkaç gün içinde parayı denkleştirebilirsem kutu alacağım ve çarımı Eminönü sunucusuna aktaracağım. Bizim sunucuda günde bir Gaffar zor atılıyor. Ancak Eminönü'nde de tam tersi Gaffar'a girmek için sıra bekliyormuş millet öyle duydum.
Acaba bu sunucuya gelirsem hata etmiş olur muyum? Günün her saati o kadar kalabalık oluyor mu Çemberlitaş?
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Voice Of Voiceless

Re: Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktan korkuyorum

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Keşke tek dert ÇT doluluğu olsa :)

Son zamanlarda gündüz sıkıntı olmuyor ama geceleri sıkıtı olduğu yönde konular mevcut.Ama yaz dolayısıyla bu sıkıntı her saat yaşanacağı kanaatindeyim.
Bence bizim sunucudan uzak dur.Her konudan sıkıntı çekersin.
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

aytit yazdı:Birkaç gün içinde parayı denkleştirebilirsem kutu alacağım ve çarımı Eminönü sunucusuna aktaracağım. Bizim sunucuda günde bir Gaffar zor atılıyor. Ancak Eminönü'nde de tam tersi Gaffar'a girmek için sıra bekliyormuş millet öyle duydum.
Acaba bu sunucuya gelirsem hata etmiş olur muyum? Günün her saati o kadar kalabalık oluyor mu Çemberlitaş?
Gel kardeşim gel takılırız. :D

öğlen saatlerine kadar pek grup çıkmıyor ama öğleden sonra bölgelere her mevki adam arıyolar. Geceleri oyuncu yoğunluğu oluyor f4 çekip çıkanlar oluyor. Bölgeler bugda kalıyor. Mesela cuma geceleri saat 23:30dan sonra çemberlitaş bölgesine 2 saatten aşağı giremezsin.

Haliyle yaz tatili geliyor. Oyuncu sayısı artacağını düşünüyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
aytit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen aytit »

Seven yazdı:
aytit yazdı:Birkaç gün içinde parayı denkleştirebilirsem kutu alacağım ve çarımı Eminönü sunucusuna aktaracağım. Bizim sunucuda günde bir Gaffar zor atılıyor. Ancak Eminönü'nde de tam tersi Gaffar'a girmek için sıra bekliyormuş millet öyle duydum.
Gel kardeşim gel takılırız. :D

öğlen saatlerine kadar pek grup çıkmıyor ama öğleden sonra bölgelere her mevki adam arıyolar. Geceleri oyuncu yoğunluğu oluyor f4 çekip çıkanlar oluyor. Bölgeler bugda kalıyor. Mesela cuma geceleri saat 23:30dan sonra çemberlitaş bölgesine 2 saatten aşağı giremezsin.

Haliyle yaz tatili geliyor. Oyuncu sayısı artacağını düşünüyorum.
Yazın gündüzleri oynayacağım herhalde bir sıkıntı olmaz.
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Dostum gelmeni isterim sunucumuza . 2 klandada sürekli bölge atanlar vardır . Kim bilir belki bir gün aynı klanın ( arz ) fedaisi oluruz .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda

“Genel Sohbet” sayfasına dön