Birkaç gün içinde parayı denkleştirebilirsem kutu alacağım ve çarımı Eminönü sunucusuna aktaracağım. Bizim sunucuda günde bir Gaffar zor atılıyor. Ancak Eminönü'nde de tam tersi Gaffar'a girmek için sıra bekliyormuş millet öyle duydum.
Acaba bu sunucuya gelirsem hata etmiş olur muyum? Günün her saati o kadar kalabalık oluyor mu Çemberlitaş?
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktan korkuyorum
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktan korkuyorum
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Re: Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktan korkuyorum
Keşke tek dert ÇT doluluğu olsa 
Son zamanlarda gündüz sıkıntı olmuyor ama geceleri sıkıtı olduğu yönde konular mevcut.Ama yaz dolayısıyla bu sıkıntı her saat yaşanacağı kanaatindeyim.
Bence bizim sunucudan uzak dur.Her konudan sıkıntı çekersin.
Son zamanlarda gündüz sıkıntı olmuyor ama geceleri sıkıtı olduğu yönde konular mevcut.Ama yaz dolayısıyla bu sıkıntı her saat yaşanacağı kanaatindeyim.
Bence bizim sunucudan uzak dur.Her konudan sıkıntı çekersin.
Gel kardeşim gel takılırız.aytit yazdı:Birkaç gün içinde parayı denkleştirebilirsem kutu alacağım ve çarımı Eminönü sunucusuna aktaracağım. Bizim sunucuda günde bir Gaffar zor atılıyor. Ancak Eminönü'nde de tam tersi Gaffar'a girmek için sıra bekliyormuş millet öyle duydum.
Acaba bu sunucuya gelirsem hata etmiş olur muyum? Günün her saati o kadar kalabalık oluyor mu Çemberlitaş?
öğlen saatlerine kadar pek grup çıkmıyor ama öğleden sonra bölgelere her mevki adam arıyolar. Geceleri oyuncu yoğunluğu oluyor f4 çekip çıkanlar oluyor. Bölgeler bugda kalıyor. Mesela cuma geceleri saat 23:30dan sonra çemberlitaş bölgesine 2 saatten aşağı giremezsin.
Haliyle yaz tatili geliyor. Oyuncu sayısı artacağını düşünüyorum.
Yazın gündüzleri oynayacağım herhalde bir sıkıntı olmaz.Seven yazdı:Gel kardeşim gel takılırız.aytit yazdı:Birkaç gün içinde parayı denkleştirebilirsem kutu alacağım ve çarımı Eminönü sunucusuna aktaracağım. Bizim sunucuda günde bir Gaffar zor atılıyor. Ancak Eminönü'nde de tam tersi Gaffar'a girmek için sıra bekliyormuş millet öyle duydum.
öğlen saatlerine kadar pek grup çıkmıyor ama öğleden sonra bölgelere her mevki adam arıyolar. Geceleri oyuncu yoğunluğu oluyor f4 çekip çıkanlar oluyor. Bölgeler bugda kalıyor. Mesela cuma geceleri saat 23:30dan sonra çemberlitaş bölgesine 2 saatten aşağı giremezsin.
Haliyle yaz tatili geliyor. Oyuncu sayısı artacağını düşünüyorum.
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
- selitelis1046
- Cin Avcısı
Dostum gelmeni isterim sunucumuza . 2 klandada sürekli bölge atanlar vardır . Kim bilir belki bir gün aynı klanın ( arz ) fedaisi oluruz .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
unutMADIMAKlimda