Sevgili günlük bugün önemli gelişmeler olmadı çok para lazım olduğu için kendimi hole sabitledim.
[imgleft]http://i.hizliresim.com/7vXaA5.jpg[/imgleft]
[imgright]http://i.hizliresim.com/DJ6YBv.jpg[/imgright]
Çektiğim çiğdem madeninden Safran çıktı. Nakit 2m den elimden çıkardım.
[imgleft]http://i.hizliresim.com/WY9q08.jpg[/imgleft]
Yeşil Hidra görevi olanlar yardım bekliyormuş bende bu işe el atayım dedim.
49 yaptığım şifacım ile sığınaklara girdim. İbn-i Sina Cevriye Sultan Asa düştü.
OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıMABELııMATİZıI ] [ IıFOLLOWıIıMEıI ]
Re: OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıFOLLOWıIıMEıI ]
Sevgili günlük bugün Ramazan'a özel hediye paketi varmış dükkanda hızlı desteğe mesaj atmıştım sonradan o mesajımı okuyayım derken başka bir iletiden Ramazan paketini gördüm. Lonca Puanı kasmak için hole indim.
Bugün Tankım ile 5 Sefer Gaffar kestim. Lakin gene istediğim itemleri alamadım.
Bıçak Sırtı Ceket

Taş Kanat Pantolon

Bugün Tankım ile 5 Sefer Gaffar kestim. Lakin gene istediğim itemleri alamadım.
Bıçak Sırtı Ceket

Taş Kanat Pantolon

Dün gece saat 23:30da gene girdim 6 sefer oldu son 2 itemi alamıyorum Gaffar'dan grup bulabilsem daha çok gireceğim ama işte oyuncu fazla yok. Grup çıkarsa giriyorum.TOLGARDA yazdı:5 sefer mi,azmine hayran kaldım.
Valla dostum ben büyücümle 10 sefer. Gaffar dönüyordum. 9 ayın sonunda Trans Zırh düştü. Bende Asasını üretip bölgeye veda etmiştim.
Savaşçımı arz yapmam lazım haliyle o itemlerin düşmesi lazım.
Abim her zamanki gibi yine harika ve seri halde yazıyorsun günlüğünü.Başarılarının devamını dilerim abim.
Teșekkür ederim kardesim. En kısa zamanda oyuna başlarsın insallah.ikvcibeo yazdı:Abim her zamanki gibi yine harika ve seri halde yazıyorsun günlüğünü.Başarılarının devamını dilerim abim.
Sevgili günlük bugün oyunda pek fazla olamadım. Sadece 1 el migrat'a girdim elektrikler kesildi. Benim de canım oyuna girmek istemedi.
Junon dan düşen itemleri satıyorum çünkü daha üst seviyeli itemler olduğu için kasada kalabalık ediyor.
Alternatör Zırhı para kaynağı olarak kendime fayda sağladım.

Bu aralar Hayko Cepkin'in sevdiğim bir şarkısına dadandım. Keşke şarkıyı başladığı gibi bitirseydi daha iyi olurdu.
Sonlara doğru biraz itici geliyor ama olsun.
Junon dan düşen itemleri satıyorum çünkü daha üst seviyeli itemler olduğu için kasada kalabalık ediyor.
Alternatör Zırhı para kaynağı olarak kendime fayda sağladım.

Bu aralar Hayko Cepkin'in sevdiğim bir şarkısına dadandım. Keşke şarkıyı başladığı gibi bitirseydi daha iyi olurdu.
1 Kezban 1 Mahmut filminde çalan şarkıyı da bu aralar popüler listeme ekledim. 
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Bende izlemiştim o diziyi mizah anlayışları garip
tekipteyim.