Bu Oyunu Kurtarmanın Yolu!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Bu Oyunu Kurtarmanın Yolu!

Mesaj gönderen Sora »

Hocam yapmayın ya adamlar bunları getirir mi sizce?

Bence yapılabilecek en iyi şey oyunu canlandırmak. Her forumda tanıtımını oyuncular olarak yapmak. Şahsen ben böyle bir proje düşünüyorum yakında konu açacağım isteyenler katılabilir.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

sonuna kadar tam destek, yaz tatiline de giriyoruz. elde bir paket varsa acilen sunulmalı ortaya, 29 levelden beri bu oyunu oynuyorum, artık bir değişim istiyoruz.

kader mühürlerinin tutacağı falan yok, tonlarca optimizasyon sorunu ve kader mühürlerinin açık dünya olmaması zaten oyuncu çekemeyeceğini gösteriyor, moba tarzında seven dota 2 lol vs oynayabilir. elimizin altında İstanbul kıyamet vakti gibi alt yapısı çoğu oyuna göre kat ve kat daha sağlam bir oyun varken,, hikayenin devamını getirmek ve yeni leveller eklemek bu kadar problem yaratmamalı.

party kurup kasıldığımız günleri çok özledim gerçekten, ki kaç yıl geçmiş oyunun kemik kitlesi başka bir oyuna kaymadıysa eğer bir şeyler yapılmayı hak ediyordur bu oyun.

olmadı satın oyunu diyorum, satın da yenilik yapacak bir şirket alsın oyunu.
ben yine yönetimden bu oyunu sevenlerinin çok olduğunu düşünüyorum.

oyuna yenilik getirmek bu kadar zor olmamalı ya, ikv tam zamanını yaşayacağı zamanda güncellemeler duruyor yani.

yapmayın efendiler yapmayın, şu oyuncuları bilgilendirin artık.
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
snapdragon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen snapdragon »

sobeede vasıflı adam kalmadı kim yapacak o dediklerinizi.
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Bu oyunu kurtarmanın tek yolu: daha da batmadan kapanması.

Daha sınıflar arasında denge yok, oyunda bir sürü hata var ve siz yenilik istiyorsunuz. :D Arkadaşın açtığı konuda 1. ve 2.maddeyi okudum yetti diğerlerini okumama gerek yok. Neyse yiyecek, içeceğimi aldım kapışmayı bekliyorum. :D
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

NaudiR yazdı:Bu oyunu kurtarmanın tek yolu: daha da batmadan kapanması.

Daha sınıflar arasında denge yok, oyunda bir sürü hata var ve siz yenilik istiyorsunuz. :D Arkadaşın açtığı konuda 1. ve 2.maddeyi okudum yetti diğerlerini okumama gerek yok. Neyse yiyecek, içeceğimi aldım kapışmayı bekliyorum. :D
Silersin karakterleri gidersin kimse sizi zorla tutmuyor.
Kullanıcı avatarı
aytit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aytit »

Bütün sunucular birleşsin. Ya da Tılsım, Sancak gibi aktif olmayan sunucular kapatılsın.
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
kmll1995
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kmll1995 »

herkese merhaba. oyunu 3 sene önce bıraktım, 2008'de başlamıştım. şu içeriği görünce cevap yazmak için tekrar forum hesabı açtım. :) benim diyeceğim bu oyunun kurtulması için başka bir şirkete satılması lazım. güzel yeniliklerle reklamını yaparlarsa benim gibi pusuya yatmış oyuncuların çoğu geri döner. yeter ki adam akıllı oyunu derleyip toparlayacak bir şirket oyunu satın alsın. sobee artık madem oyunla ilgilenmiyosunuz son bir iyilik yapıp oyunu satabiliyosanız satın; sonuçta ilk türk mmorpg oyunu.
Kullanıcı avatarı
THeSpeCiaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gönül Dostları

Mesaj gönderen THeSpeCiaL »

Resim

Merhabalar;

Ben sana bu oyunu kurtarmanın yolunu söyliyim. Kendimi bildim bileli bu oyuna sahip çıktım destekledim. Ancak bu mesajı aldıktan sonra bütün hayallerim yıkıldı. Çok fazla birşey söylemek istemiyorum herşey ortada. Ama oyunclara buradan ufak bir bilgilendirme yapim. Ben bu oyunun sahibi olsam ve bana her ay bu kadar para gelse. Düşüceğim tek şey. '' Oyuncular bundan memnun para bol geliyor zaten güncelleyeme getiripte masraf çıkarmanın anlamı yok'' diye düşünürüm. Yönetimi ne kadar etkiler bilmem ama şunu unutmasınlar bu oyuna karşı bir cephe alıcağımdır.

Resim
Yeni Bir Başlangıcın Efendisi !
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

THeSpeCiaL yazdı:Resim

Merhabalar;

Ben sana bu oyunu kurtarmanın yolunu söyliyim. Kendimi bildim bileli bu oyuna sahip çıktım destekledim. Ancak bu mesajı aldıktan sonra bütün hayallerim yıkıldı. Çok fazla birşey söylemek istemiyorum herşey ortada. Ama oyunclara buradan ufak bir bilgilendirme yapim. Ben bu oyunun sahibi olsam ve bana her ay bu kadar para gelse. Düşüceğim tek şey. '' Oyuncular bundan memnun para bol geliyor zaten güncelleyeme getiripte masraf çıkarmanın anlamı yok'' diye düşünürüm. Yönetimi ne kadar etkiler bilmem ama şunu unutmasınlar bu oyuna karşı bir cephe alıcağımdır.
Aydın Bey , utanıyorlardır görüşmeye demeyin öyle :D

Şaka bir yana gerçekten hiç olmamış o cevapları.Onların yıllardır yapmadıklarını oyuncular olarak bizler yapmaya çalışıyoruz.Yani siz yapmaya çalışıyorsunuz ama muhatabı olduğunuz kişiler nasıl karşılıyorlar bu iyiliğinizi.
PrintScreen tuşuna biz de basabiliriz , o konuda desteğe gerek yok bence.

Ama hak yemeyelim şimdi."bilgi" veya .... demişler.Bilgi kısmını açmalarını talep edebilirsiniz.Belki istediğiniz destek o başlık altında olabilir.
Kullanıcı avatarı
BlackHatCadillac
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BlackHatCadillac »

THeSpeCiaL yazdı:Resim

Merhabalar;

Adamlar bilgiyi karşılamaktan memnuniyet duyarız diye cevap vermiş onu bile beğenmiyor sizin gibiler bazen yermenin şeyini çıkarıyo napacaklardı randevu verip yemek talebinde mi bulunacaklardı
Süper güçlerim olsa süper marketin yolunu tutardım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön