Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Rasim34
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu

Mesaj gönderen Rasim34 »

Kafayı takmışınız eskiden eskiden herşeyin bir ömrü vardır gelir geçer insanlar aynı şeyleri yapmaktan sıkılır 39 a dönelim diyenler herseyi ezbere biliyor olacak her konuda baya bilgiye sahip olacak herkez nerdeyse ne anlamı kalacak ki acaba bazı arkadasların dedeği gibi amansız akçe yarışı ve karakter dengesizliği ile ikv zaten sonunu getirmiş durumda oyuncular emeğinin sonucunu almadığı için artk oyun da tatmin olmadığı için bıraktılar bide dikkat çeken konu ikvye yeni bi oyuncu katılmıyor kendi oyuncuşarı içinde döngü içersinde herkes sıkılmaya başlıcak okulunu bitirenler askere gidenler evlenenler vs oyunu keyifli bulmadı için başlıca bırakma sebebi bence ikv bitmiş durumda sizin düşünceler suan yeri gelmiyor ki zaten türkiye çapında böyle tarzda bir oyunu üstlenmek saç baslıca hataydı ülkelde oyun Sektörü ne verilen değer diğer ülkelere göre baya az ha benim oyuncularına lafım yok ikv oyuncuları oyuna aşırı derecede destek çıktı ama dedim ya bu satten sonra güncellemede gelse 39 da olsa oyun sıkacak artık
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Rasim34 yazdı:Kafayı takmışınız eskiden eskiden herşeyin bir ömrü vardır gelir geçer insanlar aynı şeyleri yapmaktan sıkılır 39 a dönelim diyenler herseyi ezbere biliyor olacak her konuda baya bilgiye sahip olacak herkez nerdeyse ne anlamı kalacak ki acaba bazı arkadasların dedeği gibi amansız akçe yarışı ve karakter dengesizliği ile ikv zaten sonunu getirmiş durumda oyuncular emeğinin sonucunu almadığı için artk oyun da tatmin olmadığı için bıraktılar bide dikkat çeken konu ikvye yeni bi oyuncu katılmıyor kendi oyuncuşarı içinde döngü içersinde herkes sıkılmaya başlıcak okulunu bitirenler askere gidenler evlenenler vs oyunu keyifli bulmadı için başlıca bırakma sebebi bence ikv bitmiş durumda sizin düşünceler suan yeri gelmiyor ki zaten türkiye çapında böyle tarzda bir oyunu üstlenmek saç baslıca hataydı ülkelde oyun Sektörü ne verilen değer diğer ülkelere göre baya az ha benim oyuncularına lafım yok ikv oyuncuları oyuna aşırı derecede destek çıktı ama dedim ya bu satten sonra güncellemede gelse 39 da olsa oyun sıkacak artık
Sonunda anlayan birisi. Güzel ifade etmişsin teşekkürler.

Oyunu sıfırdan yeni yenil bir oyun motoru ile tamamen baştan yapıp, geliştirmediği sürece hiçbir firma böyle bir oyunun gelişimine şu dönemde destek vermezdi zaten. Boşuna başkalarını suçlayıp durmayın.Oyunun yapısı gereği artık sona geldi.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

"Forumu okuyorum. Gözlerim açık. Muhalif insanlar görüyorum; 39'ları hiç yaşamamış olanlar. Muhalif insanlar duyuyorum; ısrarla aynı şeyden bahsedenler.."

Bak benim canım kardeşim. Bana şu sorunun cevabını ver; 39.Seviye senden bağımsız bir sunucu açılırsa bunun sana ne gibi bir zararı olacak? Bana bunun cevabını ver. Çünkü bu konu başlığı altında 918273645 kere belirttik ki; bu sunucu senin oynuna engel teşkil etmeyecek. Yani sen gider Tılsımınla beraber ister Gaffar kesersin ister fare. Sana kimse kesme demiyor, demeyecekte. Seni kimse bu sunucuya zorla da sokmayacak. Ama madem bu kadar muhalifsin Allah aşkına biriniz de çıkıp bu sorduğum sorunun cevabını versin buraya delikanlı gibi. Ha cevabınız yoksa boş konuşup konuyu kirletmeyin rica ediyorum.

Bekliyorum.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Kafayı takmışınız eskiden eskiden herşeyin bir ömrü vardır gelir geçer insanlar aynı şeyleri yapmaktan sıkılır 39 a dönelim diyenler herseyi ezbere biliyor olacak her konuda baya bilgiye sahip olacak ezbere oyun oynanılacak ne anlamı kalacak ki bazı arkadasların dediği gibi amansız akçe yarışı ve karakter dengesizliği ile ikv zaten sonunu getirmiş durumda oyuncular emeğinin sonucunu almadığı için artk oyundan tatmin olmadığı için bıraktılar bide dikkat çeken konu ikvye yeni bir oyuncu katılmıyor kendi oyuncuşarı içinde döngü içersinde herkes sıkılmaya başlıcak okulunu bitirenler askere gidenler evlenenler vs oyunu keyifli bulmadı için başlıca bırakma sebebi bence ikv bitmiş durumda sizin düşünceleriniz suan yeri gelmiyor ki zaten türkiye çapında böyle tarzda bir oyunu üstlenmek baslıca hataydı ülkelde oyun Sektörü ne verilen değer diğer ülkelere göre baya az ha benim oyuncularına lafım yok ikv oyuncuları oyuna aşırı derecede destek çıktı ama dedim ya bu satten sonra güncellemede gelse 39 da olsa oyun sıkacak artık Şahsen kendi düşüncem olumsuzda olabilir olumluda 2013 2014 yıllarında oyundan çıkmazdım tılsımlar gelince baya bi uğraşmıştım oyunda sonra tüm çarlarımı mareşal yapmak için falan soğudum oyundan 2014 bıraktım 2016 da geri döndüm sadece 1 ay oynayabildim bu sefer aşırı derecede soğudum oyunda ne gelse ne gitse dikkatimi çekmiyor artık bırakış o oldu birdaha oyunun simgesini göresim gelmiyor
Takılıyorum kardeşim bi güzel c1.6 hs ks bunny hopping :D Zulayıda denedim ama bunny hopping olmayan fbs oyunları dikkatimi çekmiyor nedense buda benim görüş olanım

Takılan varsa cs 1.6 beklerim
FA GAMİNG DeathMatch Server Since 2010
213.238.173.131
ReZ4Nv10
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

VatanKirim cevap verdigin kisiler lise 3-4 dolaylarinda okumaktan sorgulamaktan aciz yuzyuze konussan bir fikir bir konu bir dusunce soylemeye kapasitesi olmayan cahilcuhela lugatta benzetmesi yapilamayacak kisilerdir.. dediklerini anlamak istemiyorlar bildiklerini okuyorlar cunku sorgulamayan arastirmayan bir beyin daha yazardim iyi aciklamali ama mobilim suan zor.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Adama diyorum ki sana ne zararı var açıkla hala ne konuşuyor :D Öyle uç yerlere gitmişsin ki okurken kahkaha attım. "Okulunu bitirenler, askere gidenler, evlenenler." Meran'da Koray vardı Megaxşifa; askere gönderdik seneye geri geldi arkadaş. Hele ki Beyazkum'u tanımayan yoktur. Eşiyle oynuyordu oyunu. Saçmalamak sana bir şey kazandırmayacak. Her şeyin bir ömrü vardır kadar da saçma bir laf duymadım. Açıkçası burada muhalefet olmanı gerektirecek herhangi bir sebep yok yazdıkların içerisinde. Bana kalırsa kuru gürültüden de farksız. Şu basit soruya bir cevap yazana kadar da farklı bir şey olacağını sanmıyorum zira insanların oyunu bırakma sebeplerini, eskiye çekerek oyuncu kazandırmayı planlıyoruz. Taleworlds bile prototip olarak çıkarttığı Mount and Blade oynunda (Warband değil önceki sürümü) Official Server açtı belki oynamak isteyen olur diye ve o estetikten yoksun sürümü bile oynayan sayısı yadırganacak gibi değil.

Allah aşkına kendi doğru düzgün bir bahane bulmadan muhalif olma. Spam yapmaktan başka bir şey değil bu.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen erbayyy »

Yöneticiler?? Hala açıklama yapmamakta ısrar ediyorsunuz,belki unuturlar diye bekliyorsunuz fakat hayır :) Açıklama yapılana kadar bu konu güncel!!
.....
PapazFikret
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen PapazFikret »

KraToSs yazdı:VatanKirim cevap verdigin kisiler lise 3-4 dolaylarinda okumaktan sorgulamaktan aciz yuzyuze konussan bir fikir bir konu bir dusunce soylemeye kapasitesi olmayan cahilcuhela lugatta benzetmesi yapilamayacak kisilerdir.. dediklerini anlamak istemiyorlar bildiklerini okuyorlar cunku sorgulamayan arastirmayan bir beyin daha yazardim iyi aciklamali ama mobilim suan zor.
tartışma çıkarıp konuyu kapattırmaya çalışan 25 yaş dolaylarında oyuna milyarlarını yatırmış işsiz ;)
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Nerull sinyali verdi arkadașlar bug fix v1 geliyomuș öncelikli hedefleri adil bir pvp olsun diye bugları yok etmekmiș v1,v2,v3 bir ay arayla entegre edilecekmiș.Sunucu için biraz daha beklememizi rica etti.
PapazFikret
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen PapazFikret »

YemeLik yazdı:Nerull sinyali verdi arkadașlar bug fix v1 geliyomuș öncelikli hedefleri adil bir pvp olsun diye bugları yok etmekmiș v1,v2,v3 bir ay arayla entegre edilecekmiș.Sunucu için biraz daha beklememizi rica etti.
Güzel diyorsun hoş diyorsun da usta yanlış anlama ama bu bilginin kaynağı nedir nerull nereye yazmıştır bunu ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön