Eminönü'ne geçmeyi düşünüyorum

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Re: Eminönü'ne geçmeyi düşünüyorum

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Legendhunter yazdı:Arkadaşlar merhaba, bende bir arkadaşımla eminönü sunucusuna geçmeyi düşünüyoruz grup bölgelerinden eksiklerimiz kalmadı denecek kadar az artık 1-2 item eksik sormak istediğim şey em savaşları sıklıkla oluyor mu? ve dükkandan karakter aktarımı aldığımızda hesaptaki herşey aktarılıyor değil mi daha önce hiç aktarmadım çünkü o kadar tılsım boşa gitmesin :D
EM çok sık oluyor kardeşim.Özellikle KPEM 12.Ne olduğunu biliyorsundur umarım.Bilmiyorsan özel mesaj ile anlatırım.Burda anlatınca 'gereksiz ileti' bahanesiyle kaldırıyorlar yorumları.
Şöyle özetleyelim : EM atan yok adam gibi.Amacı kalmadı.1-2 lonca atıyor sadece.Atılmamasının sebebi ise yönetimin 1 ayı aşkındır bilgisi dahilinde ve sözde ilgilendiği naylon kp olayı yüzünden.Eminönü bölgesinde bölge kanalında sık sık görürsün anlaşmalıya son lodos 2 arz diye.
Bunu da kaldıracaklae gereksiz diye.Ben ekran alıp sana ulaştırırım kaldırmazlarsa ;)

Gerçi anlatmış oldum , kesin silerler :)
Kullanıcı avatarı
xSHoCLe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen xSHoCLe »

Iddali em atanlar var genellikle em grupu bulabilirsin geceleri klan savaşları oluyor
xSHOCLEx SHoCLEx xSHoCLe Shocle

< Fıerce >
İntikam Ateşi
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kubi07 »

Azcık ucuz olsa bende gecerdimde.. sancak öldü.sunucu birlestirme yapsalar sıkıntı olmayacak
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)

“Genel Sohbet” sayfasına dön