Ekran görüntüsü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
nisanyagmurum
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ülkü

Ekran görüntüsü

Mesaj gönderen nisanyagmurum »

Merhaba ekran görüntüsü alıyorum fakat ikv klasörü içerisinde kaydolmuyorlar mecburen yeni bit resmi ile kopyala yapıştır yapıyorum.
Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
asıl çözebilirim ?
Ve gitmek gerekir çok yorduysa hayat.
DeLiKiSs
gemini
Resim
Resim
Rüveyda Akseki
Kullanıcı avatarı
sSuVaRI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Cosmos

Re: Ekran görüntüsü

Mesaj gönderen sSuVaRI »

Merhaba, oyuna girerken sandboxie v.b. bir program kullanmandan kaynaklı veya klavyendeki kısayol tuşundan dolayı böyle bir sorun yaşayabilirsin. Eğer oyuna sandboxie gibi bir program ile giriş yapıyorsan normal şekilde girip print almayı dene veya klavyendeki kısayol tuşunu bir test etmeni öneririm.
COSMOS
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Print tuşu ile çekilen resimler nedense kalitesiz oluyor.Mesajlar kısmını zar zor okuyorum.Renkler çok soluk çıkıyor.Bilmiyorum belki benim sistemimle alakalı olabilir.
Size tavsiyem 2. uygulama ile bu işlerinizi halletmeniz.Fraps programını öneririm.Gayet canlı ve kaliteli resimler çekiyor.Ayrıca istediğiniz tuşu atayıp fotoğraf çekebiliyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

FireFighter095 yazdı:Print tuşu ile çekilen resimler nedense kalitesiz oluyor.Mesajlar kısmını zar zor okuyorum.Renkler çok soluk çıkıyor.Bilmiyorum belki benim sistemimle alakalı olabilir.
Size tavsiyem 2. uygulama ile bu işlerinizi halletmeniz.Fraps programını öneririm.Gayet canlı ve kaliteli resimler çekiyor.Ayrıca istediğiniz tuşu atayıp fotoğraf çekebiliyorsunuz.
Shift + PrintScreen tuş kombinasyonunu kullanarak .bmp formatında daha kaliteli ekran görüntüleri alabilirsin. Konu sahibi oyunu tam ekran olarak mı oynuyor?
Resim
Kullanıcı avatarı
Whiteis
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kaygısızlar

Mesaj gönderen Whiteis »

Farklı klasör gitmiş olabilir
Her ne kadar kabadayılıkta gözüm olmasada,dalımı kıranın ağacını kökten sökmesini i iyi bilirim.
Whitedes
AstaRI
"Kaygısızlar" Loncası

“Genel Etkileşim” sayfasına dön