Kardeşim çok güzel bir düşünce. Eklemek isterim ki bu sunucuya diğer sunuculardan karakter transferi vs. de olmamalı. Herkes her şeye sıfırdan başlamalı. Eğer böyle bir şey olursa eski oyunculardan tatminkar bir kısmı geri dönüş yapacaktır eminim.VatanKIRIM yazdı:Evet. Durum ortada. Bu oyuna severek başlayıp ancak sonradan eski, güzel hatıraları unutmamak üzere bırakan eski oyunculardan sadece bir tanesiyim ben. Peki ne oldu da oyuncular bu duruma geldi?
Cevabı açık: Sobee Stüdyo'sunun daha fazla para kazanmak için getirdiği Akçe sistemi ve bu akçe sistemine muhtaç edecek grup bölgeleri. Kim ne derse desin; grup bölgeleri gelmeden önce oyuncular bu kadar bencil değildi. Eminim şu konuşmalar mazide kalmıştır;
"Azul görevim var yardım eder misin?."
"Kızgın Kum görevim var yardım eder misin?"
"Karakürk'e destek grubuna katılacaklar pm."
"Kardeş bölgeye yazar mısın....."
"Meteor sancağa destek!!"
"EM1 Şifacı gelsin Lodoslar 6 kişi!!"
ve biz hiç sıkılmadan hiç şikayet etmeden Azul uyanana kadar beklerdik, Kızgın Kum dirilene kadar sohbet eder fareadamları keserek düşük seviyeli şahsı kasardık, bir kazancımız olmamasına rağmen destek grubu kurardık, plus paketimiz olduğu için olmayanların ricalarını kırmazdık, klan savaşları için can atardık, er meydanlarından zaferle çıktığımızda övülürdük.
Eskiden oyunda bir de denge vardı. 15. Seviye Balyoz ile düello atardık ne ecel getireni ne bıçak sırtı kılıcından bahsediyorsunuz?
Uzun lafın kısası özel bir Nostalji sunucusu açılmalı ve sunucu 39.Seviye olmalı. Grup bölgelerinden ve akçeden arınmış tertemiz bir 39.Seviye nostalji sunucusu. Yoksa oyunu boş yere ayakta tutmanın lüzumu yok tuzlasak yeridir.
Saygılarımla.
Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Voice Of Voiceless
Valla kardeşim bu konuya desteğim sonsuzdur ama oyunda bir avuç insan kalsaydı şimdiye bu oyalama taktiklerinde bulunulmazdı.Demekki oyunda herşey tıkırında.Ha oyunda dediğime bakmayın.Bakkal dükkanından alınan akçeler tıkırında.VatanKIRIM yazdı:Güzel kardeşim sen tılsımınla grup bölgenle oyna sunucunun sana ne zararı var? Bana şunu söyle ne zararı var sana? Sen yine at gaffarını sana karışan yok ki. Ha diyorsan sunucuda adam kalmaz öyle bir şey olursa herkes o sunucuya gider diye demek ki insanlar bunu istiyor ve çoğunluk ne istiyorsa onun olması bence daha mantıklıdır. Zaten bir avuç insan kalmış oyunda.
Ama bu önerinin önünde en büyük etken akçelerdir.Sırf o 3-5 kuruş için bu öneri hiç sayılacaktır.
Siyasi bir yorum yapardım ama yine forumdan uzaklaştırma alırım , alay konusu olmayalım profesyonel forum modlarına.
Velhasıl kelam bu önerinin önündeki kaya akçe sistemi.Başka hiçbir şey değil.Çünkü yeni KM adlı oyuna maddi kaynak gerekli.
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Oyunda her şey tıkırında değil cüzdanda her şey tıkırında.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- Equalero
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Bir kaç kişinin egosu için böyle sunucu açılırmı bende merak ediyorum açılırsa baya kişinin elindeki full çarları bırakıp orda olur oda ilk meraktan saçma bir fikir konun anlamı olarak saçma geliyor bana geriye dönmek eskiye dönmek kim ortaya sürdüyse ama böyle konular için ne imza kampanyası var ne anket etkinlik bile düzenleyemiyorlar mesela bazı arkadaşlarımız neler neler istiyor
Elinden geleni elindekilerle yapmak gerekiyor birilerinden sürekli birşey beklersek her zaman beklemede kalıyoruz
Zaten bazı sunucularda bir kaç arkadaşımız böyle 39 lvl itemleri dizip 39 level takılıyor ws falan def 2.3 kullanılıyor hatta oda güzel er meydanlarıda var yanlış hatırlamıyorsam 39 seviye için birşeyler var yani elinizde böyle 39 seviyelerle takılabilirsiz bende bırakmamış olsam sizi kovalar keserdim 49 seviyele
Elinden geleni elindekilerle yapmak gerekiyor birilerinden sürekli birşey beklersek her zaman beklemede kalıyoruz
Zaten bazı sunucularda bir kaç arkadaşımız böyle 39 lvl itemleri dizip 39 level takılıyor ws falan def 2.3 kullanılıyor hatta oda güzel er meydanlarıda var yanlış hatırlamıyorsam 39 seviye için birşeyler var yani elinizde böyle 39 seviyelerle takılabilirsiz bende bırakmamış olsam sizi kovalar keserdim 49 seviyele
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
dan sonrasını okumadım imzana bak kim egolu sonra bak dalgana aslanım.Equalero yazdı:Bir kaç kişinin egosu için
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
Hala ego diyor
Kardeşim ortada ego falan yok. Oyunu bırakanların çoğunu geri çekecek bir sistem ve çoğu oynayan da ılımlı bakıyor. Şimdi bana iki şeyi açıkla; ortadaki ego durumu nedir? Bilakis senin oynayışına engel değil ve yeni bir düzenleme de yapılmasını gerektirmiyor. İkincisi senin oynamana engel teşebbüs etmeyecek bir sunucuyu neden bu kadar kötülüyorsun. Kaldı ki yeni oyuncuların bu oyuna başlaması artık daha olanaksız çünkü 39.Seviyede olduğu gibi ellerinden tutabilecek birisini bulmak çok zor yeni sistemde.
Bunları açıklaman lazım önce senin burada yazdıklarının okunması için zira bende devamını okumadım. Dediğim gibi sağlam bir gerekçe olmadan buraya yazılan karşıt düşüncelerin cevapları nedense hiç gelmiyor.
Bunları açıklaman lazım önce senin burada yazdıklarının okunması için zira bende devamını okumadım. Dediğim gibi sağlam bir gerekçe olmadan buraya yazılan karşıt düşüncelerin cevapları nedense hiç gelmiyor.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
Bu arada ek olarak söylemem gereken bir şey var; Eğer ki insanlar artık 39.Seviye ekipmanlar ile oynamaya başlamışsa ortada tartışılacak bir durum kalmamıştır zaten. Yapılması gereken en mantıklı şeyi sanırım anlayabiliyorsundur.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu
Bu arkadaşı takmayın muhtemelen oyuna başladığında grup bölgeleri vardı.39 seviyenin nasıl olduğunu bilmiyor ondan dolayı boş boş konuşuyor.
Şuan anket yapılsa %90 geriye dönüş isteği çıkar,şuan oyunu oynayanlar bile buna olumlu bakıyor.
Şuan anket yapılsa %90 geriye dönüş isteği çıkar,şuan oyunu oynayanlar bile buna olumlu bakıyor.
.....
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Voice Of Voiceless
Bizim sunucuda son 1 aydır Meteor , Alman itemli 39 seviye savaşçılar , Kometli büyücüler türedi.
Demokratik bir şekilde oylama yapılsa keşke bu konu hakkında.Gerçi o yetkinliği göremiyorum yetkililerde.
Ama akçeler daha tatlı
Hala daha tek bir yetkilinin bu konuya cevap vermemesi de ayıptır.Ayıp.
Demokratik bir şekilde oylama yapılsa keşke bu konu hakkında.Gerçi o yetkinliği göremiyorum yetkililerde.
Ama akçeler daha tatlı
Hala daha tek bir yetkilinin bu konuya cevap vermemesi de ayıptır.Ayıp.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Ya demek istedım zaten 39 seviye sistemi için yapabilceğiniz çok şey var oyunda Er meydanıda dahil 3 5 kişi için sunucumu acılması istiyorsunuz ki bazı arkadaşlarımızda oyunun yüzde 90 nı dahil etmiş nerden vardıysa o sonuca neyse uzatmaya gerek yok konuyu dikkate alan bir yönetici demicem artık hiç bir yetkileri yok Etkinlik görevlileri diyeyim yok yani olmıyacak dua ya da amin denmez bazı arkadaşlarda konuyu destekliyor ne amaçla acaba
Champion Class