aynen öyle, göze batan kişilerin başına birer tane mod koymuşlar ileti gönderdiğin an siliyorlar... insan hayret ediyor.resp0nse yazdı:Bu forumda uygulanan sansür / yorum silme kadar hiçbir oyunda görmedim.
Adamlar eleştiriyi kesinlikle kabul etmiyor
Küfür yok hakaret yok direk işine gelmeyeni siliyor
Oyunu bitiren de bu zihniyet zaten nostalji felan unutun
Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu
Re: Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu
auril & DoubleLift
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Kardeşim konuyu gereksiz buluyorsanız yorum atmazsınız silah zorlu ile yorum yazın demiyor kimse size. Umut edenler olabilir niye bu kadar zorunuza gidiyor bu insanlar? Herkesin hayatına kimse karışamaz arkadaşım.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu
Yorum Yaparak Gündemde Kalmasını Sağlıyorlar Bi Yandan'da İyiki Konu Tuttu Sende Ne Boş Konusuyormussun.VatanKIRIM yazdı:Kardeşim konuyu gereksiz buluyorsanız yorum atmazsınız silah zorlu ile yorum yazın demiyor kimse size. Umut edenler olabilir niye bu kadar zorunuza gidiyor bu insanlar? Herkesin hayatına kimse karışamaz arkadaşım.
Merak Etme Bu Konuyu Açan Sadece Sen Değilsin Hepimiz İsteriz Bunu Fakat Takan Dahi Yok.
ve Ufak Bir Hatırlatma:
Zamanında Test Sunucusu Acılmıstı Akın Akın Saldırmıştı Herkes Kolay Lvl Atlama Rütbeler Maraşel Felan...
Sunucuyu Kapattılar İsyan Çıktı.
Nasıl Kapatırsınız İlk Defa Oyun Bu Kadar Keyifliydi Böyle Bir Sunucu Şart Açın vs. vs. Hiç Oralı Olan Bile Olmadı ki O Konu Bundan Kat Kat Daha Fazla Tutmuştu.
Çokmu Zordu Test Sunucusunun Kopyasını Eğlensin Diye Açmaları?
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Aynen çok zor kardeşim adamlar neden ikvye sunucu acsın ki ikvye 1 sunucu açacagına adamlar Zulanın server kapasitesini artırır ikv ne artık o oyunlar varken 
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
Maşallah pırıl pırıl bir beyin maşallah. Test Sunucusu'nu adam Nostalji Sunucusu ile karşılaştırıyor.. Yahu Test sunucusu dediğin şey yenilikler öncesi glitch olmaması için açılan bir sunucu. Nostalji Sunucusu ile ne alakası var bunun? Sırf muhalif olmak için gereksiz yorumlar atarak kirletmeyin şurayı. Kaldı ki dediğim gibi insanların bazı şeyleri umut ederek buraya yazması neden bu kadar "BATIYOR?" Bakmazsın konuya hoşuna gitmiyorsa olur biter sana zorla konuyu okutan yok zorla buraya yazdıran da yok.
Açıkçası sırf şurada muhalif olmak için absürt yerlerden örnek veren birinin beni boş konuşmakla itham etmesi gerçekten gülünç. Test Sunucusu sonsuza kadar açık kalmaz kardeşim. Test sunucusunda her şey basittir çünkü yenilik geleceği için insanların test sürecinde kasılmasını bekleyemezler. Edep yahu edep..
Açıkçası sırf şurada muhalif olmak için absürt yerlerden örnek veren birinin beni boş konuşmakla itham etmesi gerçekten gülünç. Test Sunucusu sonsuza kadar açık kalmaz kardeşim. Test sunucusunda her şey basittir çünkü yenilik geleceği için insanların test sürecinde kasılmasını bekleyemezler. Edep yahu edep..

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- BlackHatCadillac
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
zulanın yapımcısıyla ikv nin yapımcısı aynı mı süper zekaEqualero yazdı:Aynen çok zor kardeşim adamlar neden ikvye sunucu acsın ki ikvye 1 sunucu açacagına adamlar Zulanın server kapasitesini artırır ikv ne artık o oyunlar varken
Süper güçlerim olsa süper marketin yolunu tutardım
rahatsız oluyorsan bu tarz konuları okumassın zorla okutan yoktur herhaldeZowieN yazdı:Gerrard8 yazdı:içimizde bir umut olsa güzel olur diyeRivalxmelodi yazdı:Siz hala açıklama mı bekliyorsunuz arkadaşlar ?Adamlar umursamıyor bile bizi anlayın artık
Hocam şu umutlarınızı falan silin artık kabak tadı veriyor çünkü.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
Hocam okumaya niyetim yok zaten artık nacizane fikrimi söyledim.Daha açık konuş konuşayım bu tarz yorumlar hem bayıyor hemde kusma durumuna geliyorum.Sıkıldığımı belirtiyorum buna karışacak durumda da değilsin sen.
Never beleive someone who tells who they are.
VatanKIRIM yazdı:Maşallah pırıl pırıl bir beyin maşallah. Test Sunucusu'nu adam Nostalji Sunucusu ile karşılaştırıyor.. Yahu Test sunucusu dediğin şey yenilikler öncesi glitch olmaması için açılan bir sunucu. Nostalji Sunucusu ile ne alakası var bunun? Sırf muhalif olmak için gereksiz yorumlar atarak kirletmeyin şurayı. Kaldı ki dediğim gibi insanların bazı şeyleri umut ederek buraya yazması neden bu kadar "BATIYOR?" Bakmazsın konuya hoşuna gitmiyorsa olur biter sana zorla konuyu okutan yok zorla buraya yazdıran da yok.
2 Sunucu Arasını Kıyaslayan mı Oldu AA Burda Şu Var Bunda Yok Gibisinden Çocuk Çocuk Hareketler Acayip Cevaplar Vermesen?
Sana Daha Önce Çok Daha Büyük Kitlenin Test Sunucusunu AÇmak İçin Uğraştığını Bi Fayda Etmediğini Aynı Bu Şekil Cevap Dahi Verilmediğini Yazdım Senin Kafa Başka Yerlerde.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
Yok anlaşıldı konuyu trolleme peşindesin sen. Bak benim pırıl pırıl zekalı manidar kardeşim sana son kez altını çizerek büyük puntoyla yazacağım;
Test sunucusu dediğin olay yenilik öncesi olası bug/glitch tespiti için ve sistemin doğru çalıştığını kontrol etmek için açılan sunucudur. Sunucu içerisinde gerek tecrübe sistemi gerekse ekipman, şan sistemi olabildiğince basittir ki sunucuda test etmek için vakit kaybedilmesin. Yani bu istek üzerine açılabilecek bir sistem değil zaten.
Nostalji Sunucusu denilen olay 39.Seviye zamanında neyse o. O zamanlarda ne EXP kasmak ne de Şan kasmak kolay bir işti. Tamam anlıyorum umursamamış olabilirler, daha önce konuyu açmış olabilirsin ancak bu sana buraya gelip insanları itham ederek konuyu trolleme hakkını vermez. Eğer ilgini çekmiyorsa, konuyu haklı bulmuyorsan bakmazsın konuya olur biter. Saçma sapan örnekler verip kendini savunmaya çalışman ne seni haklı çıkarır ne de bu konuyu amacına ulaştırır.
Test sunucusu dediğin olay yenilik öncesi olası bug/glitch tespiti için ve sistemin doğru çalıştığını kontrol etmek için açılan sunucudur. Sunucu içerisinde gerek tecrübe sistemi gerekse ekipman, şan sistemi olabildiğince basittir ki sunucuda test etmek için vakit kaybedilmesin. Yani bu istek üzerine açılabilecek bir sistem değil zaten.
Nostalji Sunucusu denilen olay 39.Seviye zamanında neyse o. O zamanlarda ne EXP kasmak ne de Şan kasmak kolay bir işti. Tamam anlıyorum umursamamış olabilirler, daha önce konuyu açmış olabilirsin ancak bu sana buraya gelip insanları itham ederek konuyu trolleme hakkını vermez. Eğer ilgini çekmiyorsa, konuyu haklı bulmuyorsan bakmazsın konuya olur biter. Saçma sapan örnekler verip kendini savunmaya çalışman ne seni haklı çıkarır ne de bu konuyu amacına ulaştırır.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü