OYUNA YENİLİK İSTİYORUZ YA DA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

OYUNA YENİLİK İSTİYORUZ YA DA

Mesaj gönderen pankuscagiz »

oyunu satmayı düşündünüz mü diyorum?

bir sonraki güncelleme paketi ne zaman gelecek acaba? yıllardır beklemedeyiz. tatmin edici cevap almak istiyoruz gerçekten..
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
Gerrard8
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: OYUNA YENİLİK İSTİYORUZ YA DA

Mesaj gönderen Gerrard8 »

futbol takımı usulü bu oyun piyasasının rus ya da araplarına satsalar iyi olur :)
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

ya hocam, genelde oyun şirketleri oyun ile ilgilenmedikleri anda yıllarca oyuncuyu bekletmek yerine direk oyunu satarlar. inanın bu oyunu hem geliştirecek hem de çok paralar kazanacak bir sürü şirket var. kesinlikle böyle düşünüyorum.
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
Gerrard8
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gerrard8 »

bence düşünmüşlerdir ama bi pürüz çıkmıştır yoksa olucak iş değil
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

o zaman, güncelleme vs gelecek diye düşünmeye başlıyorum. yani mantıklı olan bu
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Kullanıcı avatarı
Legendhunter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hunters

Mesaj gönderen Legendhunter »

Yıllardır bir güncelleme yok en son Topkapı bölgesi oluşturuldu,bundan sonrada yenilik bence beklemeyelim yeni yapılan oyunla ilgileniyorlar zaten o oyundan ümitlerini kesmeleri 1-2 sene alır hadi bari bunu yenileyelim demeye kalksalar oda 1 senelerini alır oldumu sana 3 sene :D Farklı bir şirkete satma yönünde ise aslında satıldı denilebilir Türk Telekom ortalıgı katıldı işin içine ama bu satma olayı biraz yanlış oldu yani en azından bir oyun şirketine satılabilir ama Türk oyun şirketinin az oluşu ve MMORG yapan başka şirketin olmayışından dolayı kimseye satamazlar , yabancı şirket derseniz onlarda tamamen Türk oyuncudan oluşundan ve oyuncu sayısı hatrı sayılır şekilde azalmış bir oyuna pekte sıcak bakmaz adamlar global sunucular yapıyorlar sonuçta , Bilhakis alınan akçe sayısı oldukça fazla aslında ,yine her türlü paralarını kazanıp yollarını buluyorlar ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
s4knn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen s4knn »

Arkadaşlar hiç boşa konuşmayın yıllardır millet ne zaman gelecek diyip diyip duruyor bir Allah'ın kulu da bi açıklama yapmadı öncelikle oyuncular adam yerine koyulmuyor burası bir gerçek belki yazdığımı kaldırırla ve ya kaldırmazlar umrumda değil ama bilmenizi isterim ki ne yaparsanız yapın hiçbir türlü açıklama yapmayacaklar buraya da yazıyorum..a
Resim
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

kader mühürlerinin tutacağı yok hocam, bunu sizler de iyi biliyorsunuz :D acilen buraya el atmaları gerek, ben hala bi yenilik paketinin hali hazıda olduğu kanaatindeyim.
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Kullanıcı avatarı
KingxReaper
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen KingxReaper »

Gerçekten yenilik isteyenler hala var mı? yadırgamıyorum bi zamanlar bizde öyleydik sonra analdık ki yenilik felan gelmicek bu oyun daha iflah olmaz zaten bırakalı 3 sene felan oldu. Ama oyunu hala silmedim çünkü oyunu herkesin bırakmasını bekliyorum herkesin bıraktığı gün tek başıma bi tur atıcam :D
snapdragon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen snapdragon »

KingxReaper yazdı:Gerçekten yenilik isteyenler hala var mı? yadırgamıyorum bi zamanlar bizde öyleydik sonra analdık ki yenilik felan gelmicek bu oyun daha iflah olmaz zaten bırakalı 3 sene felan oldu. Ama oyunu hala silmedim çünkü oyunu herkesin bırakmasını bekliyorum herkesin bıraktığı gün tek başıma bi tur atıcam :D
O turu hiçbir zaman atamayacaksın o halde kardeş.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön