Oyuna Mayıs 2008'de başladım. 8 yıl hep Tılsım'da oynadım. Ama artık Tılsım öldü. Günde bir Gaffar bile zor atıyorum.
Lise dönemimde pek oynama fırsatı bulamadığım için oyunda çok geri kaldım. En iyi çarım büyücüm. Eldiven ve Ayakkabı hariç üstü full kıyamet. M1'im var. Daha yeni yeni Çt atmaya başladım. İlk Gaffar'ımdan Transformatör Ceket düştü. Ama sonra gerisi gelmedi.
Başka Çt'ye sokabildiğim hiçbir çarım yok. Savaşçım çok ezik. Elinde Ecel var. Üstünde ise hala Yücelen itemler duruyor. Kenan'a bile hiç girmedim savaşçı ile.
Anlayacağınız oyunda geri kaldım. Şimdi de oyun çok tenha tılsımda. Bu yaz Eminönü'ne geçebilirim. Şimdi sormak istediklerim:
GB sıkıntısı var mı sunucunuzda? Sadece Çemberlitaş'ı sormuyorum. Kenan ve Junon'a da sık sık gidiliyor mu?
Oyuna yeni başlayanlar oluyor mu? Eminönü, meteor, Sivri Ada ve yeraltında görevlere yardım ediliyor mu?
Bir de piyasayı öğrenmek istiyorum.
Saf Altın, Menekşe Elmas, Ganoderma, Şelit, Kızıl Zümrüt, İridyum, Dört Yapraklı Yonca kaçtan satılıyor?
Hol madenlerinin piyasası nasıl?
Eminönü'ne geçmeyi düşünüyorum
Eminönü'ne geçmeyi düşünüyorum
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
- xSHoCLe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Re: Eminönü'ne geçmeyi düşünüyorum
Öncelikle merhaba junon kenan ctye grup bulmak zor değil eminönü sunucusunda genellikle lodos ta grup bulabilirsin geceleri Çemberlitaşa girmek imkansız hale geliyor
:lol:
xSHOCLEx SHoCLEx xSHoCLe Shocle
< Fıerce >
İntikam Ateşi
< Fıerce >
İntikam Ateşi
Bizim sunucuda da tam tersi lodosken gb atamıyorsun.xSHoCLe yazdı:Öncelikle merhaba junon kenan ctye grup bulmak zor değil eminönü sunucusunda genellikle lodos ta grup bulabilirsin geceleri Çemberlitaşa girmek imkansız hale geliyor![]()
:lol:
Arz-Lodos dengesi nasıl? Arzların sayısı az mı?
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Arz sayısı az gibi görünebilir.Ama bir arz oyuncu,on Lodos oyuncuya bedeldir bundan eminim.Çok profesyonelce hareket edip savaşırlar.
- selitelis1046
- Cin Avcısı
Teşekkürler iltifatınız için . Övünmek gibi olmasın ama öyleyizdirRetaliation yazdı:Arz sayısı az gibi görünebilir.Ama bir arz oyuncu,on Lodos oyuncuya bedeldir bundan eminim.Çok profesyonelce hareket edip savaşırlar.
Kardeşim arzda da bölge atıyoruz biz arz olursanda rahatlıkla kenan junon çt gidebilirsin . Çt fazla değil ama kenan junon sürekli atanlar var .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
unutMADIMAKlimda
Karakter aktarma kullanmayı düşündün mü hiç. Büyücünün m1'i varmış. Bir daha m1 üretmek aylar alır.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
hoşgeldiniz, biz de sancaktan geçmiştik:)
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- Legendhunter
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Hunters
Arkadaşlar merhaba, bende bir arkadaşımla eminönü sunucusuna geçmeyi düşünüyoruz grup bölgelerinden eksiklerimiz kalmadı denecek kadar az artık 1-2 item eksik sormak istediğim şey em savaşları sıklıkla oluyor mu? ve dükkandan karakter aktarımı aldığımızda hesaptaki herşey aktarılıyor değil mi daha önce hiç aktarmadım çünkü o kadar tılsım boşa gitmesin

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Dükkandaki her şey aktarılıyor.Karakterinin donundan atletine kadar.Legendhunter yazdı:Arkadaşlar merhaba, bende bir arkadaşımla eminönü sunucusuna geçmeyi düşünüyoruz grup bölgelerinden eksiklerimiz kalmadı denecek kadar az artık 1-2 item eksik sormak istediğim şey em savaşları sıklıkla oluyor mu? ve dükkandan karakter aktarımı aldığımızda hesaptaki herşey aktarılıyor değil mi daha önce hiç aktarmadım çünkü o kadar tılsım boşa gitmesin![]()
İyi forumlar.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Savaşlar Bölgelerde aktif benden söylemesi.Savaş konusunda ne yazarsak o kadar kötü sonuçlar görüyoruz.Legendhunter yazdı:Arkadaşlar merhaba, bende bir arkadaşımla eminönü sunucusuna geçmeyi düşünüyoruz grup bölgelerinden eksiklerimiz kalmadı denecek kadar az artık 1-2 item eksik sormak istediğim şey em savaşları sıklıkla oluyor mu? ve dükkandan karakter aktarımı aldığımızda hesaptaki herşey aktarılıyor değil mi daha önce hiç aktarmadım çünkü o kadar tılsım boşa gitmesin![]()