Selamın aleyküm öncelikle şimdi arkadaşlar ben windows 7 kullanıyordum oyunda her hangi bir sıkıntı yoktu windows 8 geçtim saçma sapan lag olmaya başladı geçenlerde windows 10 ücretsiz güncelleme muhabbeti vardı başlarda terreddüt edip güncellenmemiştim bir kaç arkadaşa sorunca iyi yorumlar aldığım için güncelleştirdim şimdi lag sıkıntısı yok oyunda fakat oyuna girdikten 5 ila 10 dakika sonra bağlantı kopuyor yani oyundan düşüyorum bunun için ne yapılabilir bu sıkıntıyı nasıl çözebiliriz bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ?
Not: Kalkıpta internet'ten demeyin win7 kullandığım dönemden beri aynı internet düzenini kullanıyorum hiç bir değişlik yok.
Windows 10
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Voice Of Voiceless
Re: Windows 10
Ben de win10 kullanıyorum ama hiç bahsettiğin gibi bir hata olmadı.
Hani sol altta arama butonu var.Oraya Windows Update yazıp , çıkana girersen , orda güncellemeleri denetle çıkacak.Orayı güncel tutman lazım.Güncel tutmazsan çok aşırı kasma olur.Belki bu yüzden hata alıyor olabilrsin.
Hani sol altta arama butonu var.Oraya Windows Update yazıp , çıkana girersen , orda güncellemeleri denetle çıkacak.Orayı güncel tutman lazım.Güncel tutmazsan çok aşırı kasma olur.Belki bu yüzden hata alıyor olabilrsin.
-
- İskele Babası
Re: Windows 10
Bugün geçtim windows10 a daha nasıl güncel olabilir usta