Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
PapazFikret
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-

Mesaj gönderen PapazFikret »

büyük bir ilgiyle takip ediyorum günlüğünü hasan kardeşim yardımların için tekrardan teşşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

PapazFikret yazdı:büyük bir ilgiyle takip ediyorum günlüğünü hasan kardeşim yardımların için tekrardan teşşekkürler :)
İlgin için teşekkürler.
Kapımız har daim açıktır , bilesin ;)
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Selamun aleykum , bugün dolu dolu bir gün geçirdim oyunda.Başlayalım haydi ;

Bir sürü KP kastım ;

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Vayykardeşim adlı karakterin sağolsun arkadaş Meran Muhafızı görevine yardımcı oldu ;

Resim

Papaz kardeşimizin bazı görevlerine eşlik ettim ;

Resim

Resim

Resim

Sürüngen Pulu kasarken böyle bir yazıya rastladım.Bazı şahsiyetlere dünkü yazdıklarım dokandı galiba.Emeğin ne olduğundan haberi yok sanırım ;

Resim

Günün sözü ;

- Ben ölürsem soylu milletimizin beraber yürüdüğümüz yoldan asla ayrılmayacağına eminim; bununla gönlüm rahat!
Mustafa Kemal ATATÜRK Tekrar görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...
PapazFikret
İskele Babası
İskele Babası

Boşver hasan kayıda alıncak insan var alinmiycak insan var benden daha iyi biliyorsun sunucuda kimin ne olduğunu ;)
Biraz klişe birazda klasik ve rutin bi laf olucak ama yardımların için teşekkürler sen olmasan bitmez bu görevler :)
bugün bende seninle beraber çok eğlendim bronza giderken yanlışıkla iridyum çektim kestiğimiz ilk taşkanattan deri çıktı güzeldi :D
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

PapazFikret yazdı:Boşver hasan kayıda alıncak insan var alinmiycak insan var benden daha iyi biliyorsun sunucuda kimin ne olduğunu ;)
Biraz klişe birazda klasik ve rutin bi laf olucak ama yardımların için teşekkürler sen olmasan bitmez bu görevler :)
bugün bende seninle beraber çok eğlendim bronza giderken yanlışıkla iridyum çektim kestiğimiz ilk taşkanattan deri çıktı güzeldi :D
Estağfurullah , elimizden geldiğince yardımdayız...
Dün de hatırlarsan Ufkaban'a çıktık.Orda da ilk taşkanat kesişimde bana da Taşkanat derisi düştü :D
Var bi hikmet :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Güzel bir ilerleyiş . Oyunda şu 2 gündür giremedim,affedin dostlar.Kp işi de güzelmiş .Ama velakin herkesin kpsi kendisine,ne kadar az ne kadar çok .
Resim
PapazFikret
İskele Babası
İskele Babası

FireFighter095 yazdı:
PapazFikret yazdı:Boşver hasan kayıda alıncak insan var alinmiycak insan var benden daha iyi biliyorsun sunucuda kimin ne olduğunu ;)
Estağfurullah , elimizden geldiğince yardımdayız...
Dün de hatırlarsan Ufkaban'a çıktık.Orda da ilk taşkanat kesişimde bana da Taşkanat derisi düştü :D
Var bi hikmet :mrgreen:
Seninle yanyana gelince akıyor usta dediğin gibi ne hikmetse bende çözemedim işi hiç beklemediğim bir anda hiç beklemediğim eşyalar düşüyor senden sonra ben 1 posta daha adam aradım karakürk için o arada kurt kesmeye çalışan bi şifacıya yardım ediyordum saf altın çektim :D :)
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , sıkıcı bir gün geçerdim.Ayrıca gazap modundan da çıkıp , şifacı moduna girdim tekrardan.

Kısaca başlayalım ;

Bir süre KP kastım ama sıkıcı olmaya başladı artık bu KP kasmalar.Her gün aynı iş :oops:

Resim

Resim

Şifacı moduna girdikten sonra Sivri Ada'da çok kısa savaş grubuna girdim , onu da beceremedim.Unutmuşum şifacı kullanmayı :mrgreen:

Resim

Elimdeki tılsımları nakite çevireceğim.Alışveriş konuma da ekleyeceğim ilanı.İlgilenenler bana ulaşabilirler.

Tılsımları satana kadar ÇT girip en azından Mevlana seti tamamlamayı düşünüyorum.Tabi ÇT girmeyeli epey oldu umarım becerebilirim

Böyle geçirdik günü.Tekrar görüşmek üzre...
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar ;
Ne yaptığım hakkında hiçbir fikrim yok.Tekrar gazap moduna geçtim bugün.Fotoğraf almadım , aklıma gelmedi hiç :oops:
Tılsım kademesini yükseltmem gerek , eksik itemleri tamamlamam gerek diğer karakterler için.Ne yapacağımı şaşırdım.
Genelde gündüz oyunda olduğum için oyun içi pasifliğin yoğun olduğu zamanlara denk geliyorum.Mesela bugün ortalama 1 saat iflis için yardım aradım ama kimse takmadı.
Oyunda sıkılmaya başladım iyice.Sona mı geliyoruz acaba :?:
Gerçi bu ahval sebebiyetinde en büyük pay yönetim mekanizmasında.İKVnin geleceğinin karanlık olması , haksız hukuksuz 'sözde yapılan incelemelere göre' verilen cezalar , en tepeden en aşağıya yönetimin umursamazlığı tüm bunlara etken.
Neyse bugün sıkılarak geçen bir gündü.Boş bir gündü.

Fotoğraf eksikliğini güzel bir şarkı ile kapatalım ;

Görüşürüz umarım tekrardan , sağlıcakla....
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , günü kazançla kapattım.Uzatmadan başlayalım ;

Çok az KP kastım , aldığım tek foto buymuş

Resim

Baktım KP işi sıkmaya başladı , ben de Saf Altın peşine düştüm.21 tane altın çektim , 1 tanesi saf olarak düştü çantama.Çok garip bir şans sistemi :?:

Resim

İflis görevini yapayım dedim sonra.Sanırsam 2-3 gündür yapamıyorum.Yardım eden yok.Ben de dile getirdim bu durumu klana.Gelen mesaj ;

Resim

Yardım bulamayınca tekrar geçtim şifacıya.Aval aval dolanıyordum mekanlarda.Sonra çılgının biri bana bir sürü iksir verdi.Önce pencereye koydu.Sonra kendisi onayladı.Ben de kabul ettim :D Buraya kadar güzel , sonra yazmaya başladı hırsız versene malzemeleri diye :) Böyle yazmasa vericektim , zannettim ben aktarma yapıcak.Vermedim ben de.Sonra arkadaş dedi zaten çarı silicem , naparsan yap dedi.İksirler de bende kalmış oldu
Bu çılgın ilk meteorda takıldı peşime.Taa sancağa kadar geldi.Diyor ki ben dolandırıcıyım.Kandırırım milleti , sen gir çık oyuna tüm itemlerini çekicem dedi :)

Resim

Bir arkadaş pm attı salon görevi için , gittik eşlik ettik ;

Resim

Baktım yine olmuyor canım sıkılıyor , tekrar İflis için yardım aradım.Bu sefer yardıma gelen oldu , tekrar teşekkür ederim yardım eden arkadaşlara.

Resim

Sonra bir fotoğraf ile veda ettik İflis'in mekanına ;

-Karanlık çıkmış nedense-

Resim

Ve ganimetimizi koydum çantaya sonunda. Bilesiniz ki bu madeni olağan fiyattan daha yüksek fiyata satacağım.Zor oldu bunu elde etmek :)

Resim

Dedim geçeyim büyücüye , onun da Meran görevleri var.Bi ara yaparım diye onu yeraltına götürüyordum.Yol üzeri cebe indirdik :mrgreen: ;

Resim

"Beni olağanüstü bir kişi olarak yorumlamayınız. Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Resim

Bugünü böyle bitirdik , görüşmek üzre tekrardan . . .

Az daha unutuyordum :) Bugün rastladığım bir şarkıyı paylaşayım sizlerle ;

Oturmaya mı geldik :mrgreen: :mrgreen:
Kilitli

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön