İlgili birisi yardımcı olabilir mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
camurhasan32
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Destan I Fettah

İlgili birisi yardımcı olabilir mi?

Mesaj gönderen camurhasan32 »

İyi forumlar öncelikle herkese merhaba;
Teşkilat sunucusunda ÇAMURHASAN karakterim ile oyundayken şahsıma dinime dilime ırkıma edilen rahatsız edici davranışlardan dolayı bölgeden 5 6 kişi ile küfürleştik oyun toplumunun huzurunu bozacak kelimeler kullandık. Sözümün her zaman arkasındayım. Lakin ... isimli şahıs açıkça pkk yandaşı olduğunu terör örgütü yandaşı olduğunu belli etti TÜRK ve KÜRT ırkına ileri geri konuştu. Oyun içinde pkklı olduğu belirlenen kişinin oyunda durdurulması benim görüşümce vatan hainliğidir çünkü herşey ap açık ortada. Benim hesabım 999 gün blok almış senelerdir tüm emeğim o hesapta kalmış 2 gündür desteğe atmadığım mesaj kalmadı hiç bir şekilde bilgilendirme yapılmadı bana. Oyuna GM geliyor hiç bir uyarı yapmadan blok atıyor ve oyundan düşüyorum. Madem zahmet edip gelmişsiniz hesapta emeğim olan tılsımları vb. materyalleri almam için bana biraz süre verin karakterleri ve hesabı öyle bloklayın. Sobee vb. yazılımların numaralarını bulamadım bulsaydım aynı şekilde ağır konuşacaktım. Çünkü 9 senedir bu oyunu oynuyoruz verdiğimiz paranın haddi hesabı yok sizlerin yaptığı ise tek yanlışta herşeyi silip atmak. Ben bloğu tamamen açın demiyorum bir süreliğine açın içinde bulunan emeğimi alayım sonra tekrar kapatın diyorum. Eğer bu isteğim göz önünde bulundurulmazsa İKV akçe hareketlerim duruyor milyarlar yatırdığım açık açık ortada en ufak uyarı yapılmadan bunca emeğimin silinip atılmasına kesinlikle karşıyım. Konuyu okuyan görevli uzun uzun cevaplarsa sevinirim. mail adresime de bir bilgi gönderirse DESTEK ekibi mutlu olurum. Biz okey taşı değiliz sizlerin müşterisiyiz..!
En son Anonymous tarafından 16 May 2016 17:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: güvenlik nedeni ile mail hesabı kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: İlgili birisi yardımcı olabilir mi?

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Destek iletişim ile iletişime geç kardeşim, buradan yardımcı olmazlar.
camurhasan32
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Destan I Fettah

Mesaj gönderen camurhasan32 »

Zaten 2 kez yazdım ilgilenen olmadı. Buradan cevap verecekler bana. Kedinin kurban eti beklediği gibi mail bekliyorum.
Elwing

Mesaj gönderen Elwing »

Dün akşam atmış olduğunuz bildirim kısa süre içerisinde cevaplanacaktır. Cezalar hakkında forumdan sizlere yardımcı olamıyoruz.

Bilgi ve dikkatinize.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön