TOLGARDA yazdı:Daha ön dakika önce günlüğünü ziyaret edip, yine yazar mı acaba diye düşünmüştüm. Günlüğünü takip ediyorum.
Teşekkürler Bakalım haftalığımız ne zamana kadar devam edecek ben de kestiremiyorum tam olarak
Retaliation yazdı:Asa hayırlı olsun.Gerçekten basmaya değer bir asa.Ben de düşmeyince basmak zorunda kaldım.Bir de trajedik bir olay olmuştu.Taş Kanat Balta'ya gelirsek,eğer tankının çok az eksiği varsa misal;iki yada üç parça kadar,üretmeni öneririm.Ama hiç Bölge atmamış ise beklemeni,ilerleyen zamanlarda düşmesse basmanı öneririm.
Evet trans asa en sevdiğimdir Taş balta mevzusuna gelince. Tankım çok az bölge attı lakin çok sağlam olmadığından çtye alınmamakta. Şansımı birde Taş Kanat Balta (^) ile denemeyi düşünüyorum
Merhaba sevgili günlüğüm
Son zamanlarda tankım için basacak olduğum taşkanat balta malzemelerini tamamladım sayılır son 1 adet örümcek gözü kaldı. Son zamanlarda büyücüme 2 adet gadolinyum düşürdüm. Ayrıca şifacım ile xe gittim veeeeee... Artık bir süre x atmayacağım. Gaffara gidip setlerimi tamamlamaya çalışacağım.
Ayrıca bölge olmadığı zamanlar kasmak için eminönü sunucusunda Metalingus isimli bir savaşçı açtım.
Son zamanlarda olanlar böyleydi bir dahaki yazıda görüşmek üzere.
Merhabalar günlük
Şu sıralar bölgeye çok rast gelmediğimden dolayı eminönü sunucusunda ki Metalingus isimli savaşçı karakterim üzerine yoğunlaştım. Saolsun "Retaliation" günlüğümü okurken eminönü sunucusuna geçtiğimi öğrenmiş hemen yardıma koştu. Gerek görevler ve gerekse seviye katetme konusunda bana çok büyük yardımları oldu.
Ayrıca labirentte philetheos görevime yardım eden "RiSaLeTuNuSHiYYe"ye de çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca bana zorlu savaşlarımda düşmanlarımdan üstün gelebilmem için el emeği olan ve kadim işçilikle üretilmiş güçlü eşyalar veren "Xakslepiosx" e de çok teşekkür ederim. Meteordaki görevlerimde bana yardımcı olan " <Cesaret Yürekten Gelir> " loncasına ayrıca teşekkür ediyorum ve amaçlarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum.
Eminönü sunucusu beklediğimden çok daha farklı ve çok daha dolu çıktı eğer böyle devam ederse bu sunucuda kalıcı olabilirim
Bana yardım eden herkese bol bol teşekkür ediyorum. Günlüğümü okuyan ve takip eden siz değerli forum kullanıcıları sizlerede teşekkür ediyorum.
Son olarak bundan sonraki paylaşımlarımda farklı farklı karakterlerin kılığına gireceğim.
Bu sefer ki kurbanım jandarma
Merhabalar günlük
Bugünkü asıl paylaşımımı daha sonra yapacağım. Şimdi yalnızca 2 fotoğraf eklemek için giriş yaptım.
Eminönü sunucusu hoşuma gittiğinden burada temelli kalmaya karar verdim ve sunucuda ki şifacı eksiğini göz önünde bulundurararak bir de şifacı açayım dedim. Bu da Retaliation ile holden çıkmaya çalışırken düşürdüğüm peptit klorotoksin. Not: karakter kılığına girme faaliyetini bir sonraki iletide devam ettireceğim.
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba günlük !
Son zamanlarda yaptıklarımı bir türlü paylaşamadım. Eminönü sunucusunda ki Metalingus isimli savaşçımı ve Cyanide isimli şifacımı 49 seviye yapmış bulunmaktayım. 49 seviyeye kadar bana yardımcı olan herkese ayrıca Retaliation ve Xakslepiosx'e özellikle teşekkürlerimi iletiyorum. Bu iki karaktreim 49 oldu ama bitmedi. ikisiyle de bölgelere gittim ve alabildiğim kadar eşya aldım. İlk olarak savaşçı:
savaşçıya 2 kıymetli eşya alabildim çünkü grup bölgelerinde pek ihtiyaç duyulmadığından giremiyorum. Evo kolye ile birlikte kalan evo eşyalar ve Farabi solucan mor pantolon migratta olduğundan migrat bana daha cazip gelmeye başladı, savaşçım ile orada devam etmek niyetindeyim. Şifacıma gelince Malum şifacı olunca grup bölgelerine girmesi daha kolay oluyor Bu arada hem gerçekte hem de oyunda arkadaşım olan xDEDOx'e de teşekkürlerimi sunuyorum.
İşte kılık değiştirme bölüm 2 Son olarak bu da nazar boncuğu olsun