+1ZowieN yazdı:+1 benden de hocam eline sağlık.Tam bir vasat oyun.FireFighter095 yazdı:Tebrik ederim ,bu kadar güzel tercuman olunur duygulara.ottomanempire yazdı:Madem açık betaya geçildi eleştirimizi yapalım.
Ben de kapalı betada bulunanlardanım. Oyunu daha ilk oynadığımda kararımı vermiştim ben zaten. Oyunun hiçbir çekici tarafı yok. İkv gibi kendine bağlama ihtimali yok. Oynanış falan rezalet. Zaten fazla oynayan da yok. 30 kişi oynuyor mudur bilmiyorum o derece. Hak ettiği de budur zaten.
Açık ve net söylüyorum oyunun bu derece vasat olması ve ağır eleştiriler alması beni çok mutlu etti. Çünkü bu insanlar yıllarca bizlerle alay ettiler. Sürekli umut sattılar. Hiçbir karşılığı olmayan sözler söylediler. Bunlar bizi İkv üzerinden sömürmek içindi ve bunu yaptılar da. Sonra utanmadan '3 yıldır kader mühürleri için çalışıyorduk o yüzden İkv ile ilgilenmedik' dediler. İnsanda biraz utanma olur yahu. Madem sen başka bir oyun üzerinde çalışıyorsun, madem İkv ile bir işin kalmadı, açıklasana o zaman. Niye insanlara yok yere umut satıp onları sömürüyorsun? Hukuki olarak değil ancak vicdani olarak haksız kazanç elde ettiler!
Şu durumda söylenecek şey şudur ki, umarım İkv üzerinden bizi sömürdüğünüz tüm paraları bu rezalet oyuna yatırmışsınızdır ve tümünü bu şekilde kaybedersiniz. Yine umarım, nasıl ki insanları yıllarca oyaladınız ve vakitlerini çaldınız, sizin de yıllarca üzerinde çalıştığınız ve emek verdiğiniz bu oyun başarısız olur ve mağdur ettiğiniz insanların neler hissettiklerini anlarsınız.
+1
Kader Mühürleri Açık Beta
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
Re: Kader Mühürleri Açık Beta
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
İKV oynayanların bir çoğunun pek beceremeyeceği bir oyun zaten. O yüzden gelen "vasat, berbat" eleştirileri gayet yerinde. Cimnazyum görevini dahi yapamayıp küfür edenler, hakaret edenler, İKV'nin gelişimini öne sürenler o kadar çok ki oyunda. Sağlam beceri ve strateji isteyen bir oyun, böyle kolay bir oyundan(İKV'den) "pilot" beyinler ile bu oyuna(KM'ne) gelip zorlanmanız çok doğal.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Adam Pro Gamer beyler dağılın asabını bozmayınNaudiR yazdı:İKV oynayanların bir çoğunun pek beceremeyeceği bir oyun zaten. O yüzden gelen "vasat, berbat" eleştirileri gayet yerinde. Cimnazyum görevini dahi yapamayıp küfür edenler, hakaret edenler, İKV'nin gelişimini öne sürenler o kadar çok ki oyunda. Sağlam beceri ve strateji isteyen bir oyun, böyle kolay bir oyundan(İKV'den) "pilot" beyinler ile bu oyuna(KM'ne) gelip zorlanmanız çok doğal.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
resp0nse yazdı:Adam Pro Gamer beyler dağılın asabını bozmayınNaudiR yazdı:İKV oynayanların bir çoğunun pek beceremeyeceği bir oyun zaten. O yüzden gelen "vasat, berbat" eleştirileri gayet yerinde. Cimnazyum görevini dahi yapamayıp küfür edenler, hakaret edenler, İKV'nin gelişimini öne sürenler o kadar çok ki oyunda. Sağlam beceri ve strateji isteyen bir oyun, böyle kolay bir oyundan(İKV'den) "pilot" beyinler ile bu oyuna(KM'ne) gelip zorlanmanız çok doğal.![]()
Eleştirmekten ziyade sınıfları tanımaya yöneldim, oyunun mekaniğini çözdüm, oynayışı kavradım. Abi gerçekten adam geliyor Cimnazyum'a 2 büyü atıp ya da Ok atıp bölgeyi geçmeyi düşünüyor sonra geçemeyince Lobiye gelip küfür ediyor İKV'yi geliştirin, şunu yapın filan çıkıyor. Doğruları söylüyorum yani zor bir oyun. Öyle kaçarak büyü atmayla ya da yetenek açıp direkt dalma ile oynanacak bir oyun değil ki İKV oynayanlar alışık olmadığı için ( Diğer E-Spor oyunlarını oynayan arkadaşları katmıyorum. ) bu tür bir oyuna pek beceremiyorlar. Aslında yapabilirler de dediğim gibi oyunu tanımaktan ziyade, ne yapsam da saldırsam modunda olduklarından böyle oluyor biraz da.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
Akıllıyım diye geçiniyorsun birader aklın olsa seni sallamayan adamların oyununa bu kadar kafa patlatıp savunmassın.Kimse illa geliştirilsinde demiyor ne oldu ikvye veya nolacak bundan sonra napılacak neden ekib sessiz kaldı kısacası halen bir açıklama bekleniyor.NaudiR yazdı:resp0nse yazdı:Adam Pro Gamer beyler dağılın asabını bozmayınNaudiR yazdı:İKV oynayanların bir çoğunun pek beceremeyeceği bir oyun zaten. O yüzden gelen "vasat, berbat" eleştirileri gayet yerinde. Cimnazyum görevini dahi yapamayıp küfür edenler, hakaret edenler, İKV'nin gelişimini öne sürenler o kadar çok ki oyunda. Sağlam beceri ve strateji isteyen bir oyun, böyle kolay bir oyundan(İKV'den) "pilot" beyinler ile bu oyuna(KM'ne) gelip zorlanmanız çok doğal.![]()
Eleştirmekten ziyade sınıfları tanımaya yöneldim, oyunun mekaniğini çözdüm, oynayışı kavradım. Abi gerçekten adam geliyor Cimnazyum'a 2 büyü atıp ya da Ok atıp bölgeyi geçmeyi düşünüyor sonra geçemeyince Lobiye gelip küfür ediyor İKV'yi geliştirin, şunu yapın filan çıkıyor. Doğruları söylüyorum yani zor bir oyun. Öyle kaçarak büyü atmayla ya da yetenek açıp direkt dalma ile oynanacak bir oyun değil ki İKV oynayanlar alışık olmadığı için ( Diğer E-Spor oyunlarını oynayan arkadaşları katmıyorum. ) bu tür bir oyuna pek beceremiyorlar. Aslında yapabilirler de dediğim gibi oyunu tanımaktan ziyade, ne yapsam da saldırsam modunda olduklarından böyle oluyor biraz da.
Bu sorduğun soruların cevabını göremiyorsan senin sorunun o.YemeLik yazdı: Akıllıyım diye geçiniyorsun birader aklın olsa seni sallamayan adamların oyununa bu kadar kafa patlatıp savunmassın.Kimse illa geliştirilsinde demiyor ne oldu ikvye veya nolacak bundan sonra napılacak neden ekib sessiz kaldı kısacası halen bir açıklama bekleniyor.
Ayrıca ben oyunu zevkle oynuyorum ve gelişmesini de istiyorum: savunurum, savunmam bana kalmış orası. Sallamama gibi bir durum yok sadece siz bakmıyorsunuz ayrıntılı. Tabii olur da beklentilerimi alamazsam oynamam bırakırım, bu kadar abartılacak, büyütülecek bir hayat sorunu haline getirecek bir şey yok.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
Hayırdır Gorgar 2 mesajına cevap verdi diye yönetim yalakası olmaya mı karar verdin?NaudiR yazdı: Bu sorduğun soruların cevabını göremiyorsan senin sorunun o.![]()
Ayrıca ben oyunu zevkle oynuyorum ve gelişmesini de istiyorum: savunurum, savunmam bana kalmış orası. Sallamama gibi bir durum yok sadece siz bakmıyorsunuz ayrıntılı. Tabii olur da beklentilerimi alamazsam oynamam bırakırım, bu kadar abartılacak, büyütülecek bir hayat sorunu haline getirecek bir şey yok.Her neyse konu tartışmaya dönmesin.
Açık konuşmak gerekirse bu oyunun sonunun hüsran olacağı cok belli 8 gb ram isteyen online oyunmu olur.Sanki dünya çapında oyun yaptılar bize istedikleri gereksinimlere bak!
.....
Evet.TheeWesT yazdı:Hayırdır Gorgar 2 mesajına cevap verdi diye yönetim yalakası olmaya mı karar verdin?NaudiR yazdı: Bu sorduğun soruların cevabını göremiyorsan senin sorunun o.![]()
Ayrıca ben oyunu zevkle oynuyorum ve gelişmesini de istiyorum: savunurum, savunmam bana kalmış orası. Sallamama gibi bir durum yok sadece siz bakmıyorsunuz ayrıntılı. Tabii olur da beklentilerimi alamazsam oynamam bırakırım, bu kadar abartılacak, büyütülecek bir hayat sorunu haline getirecek bir şey yok.Her neyse konu tartışmaya dönmesin.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bu oyun ellerinde patlasında belki o zaman ikv nin kıymetini anlarlar.