Kim bu C.D ?
Kim bu C.D ?
Arkadaşlar bugün Kan Pençe ile konuşurken aklıma takıldı bilenınız varmıdır kim bu C.D ? yada bir bölge ismimi anlıyamadım

- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Kim bu C.D ?
"Cimri(?) Domuz."
Yazmıştım fakat ya göndermeyi unuttum ya da forum moderatorleri bana iyice diş bilemiş ki konu inceleme bölümünde bile silinen mesaj gözükmüyor
Yazmıştım fakat ya göndermeyi unuttum ya da forum moderatorleri bana iyice diş bilemiş ki konu inceleme bölümünde bile silinen mesaj gözükmüyor
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Aslen söylediğin mantıklı. Cimri Domuz ileri ki dönemlerde yapılabilecek görevler ile ilişkili olabilir?GWYNBLEIDD yazdı:"Cimri(?) Domuz."
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Esadullah yazdı:Aslen söylediğin mantıklı. Cimri Domuz ileri ki dönemlerde yapılabilecek görevler ile ilişkili olabilir?GWYNBLEIDD yazdı:"Cimri(?) Domuz."
"İleri ki dönemler" Hiç sanmıyorum : )

Bu sorunun cevabını benim de hatırı sayılır bir süre aramışlığım var. Sonuca ulaşamadım ancak Cimri Domuz olduğunu sanmam. Domuz aksine hep cömert oldu. Zaten Teşkilat'a rakip olabilmesinin önemli etkenlerinden biri de bu özelliği bence. C.D.nin anlamı daha derin olsa gerek.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Voice Of Voiceless
Domuzun cimri olduğunu zannetmiyorum.
Huzursuzluğum'dan sonra görebiliriz C.D.'yi
Huzursuzluğum'dan sonra görebiliriz C.D.'yi
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
Huzursuzluğum görevi dediğiniz şu '...' yazan görev mi? O ise nasıl yapılıyor?Bende hâlâ duruyor olması lâzım. 
Never beleive someone who tells who they are.