Sus Cezası Saçmalığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Sus Cezası Saçmalığı

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Arkadaş bune saçma bir sistemdir ya 5 Akçaağaç bulunur hazır yazdım diye 5gün sus cezası aldım. Neye göre kime göre ceza veriyorsun arkadaşım böyle bi saçma isstem war mı ya 2 yıl sonra oyuna geri dönelim dedim oyuna tekrardan sildirticekler adama böyle oyun olmaz olsun ya...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Sus Cezası Saçmalığı

Mesaj gönderen EYUNAL »

bluewolf45 yazdı:Arkadaş bune saçma bir sistemdir ya 5 Akçaağaç bulunur hazır yazdım diye 5gün sus cezası aldım. Neye göre kime göre ceza veriyorsun arkadaşım böyle bi saçma isstem war mı ya 2 yıl sonra oyuna geri dönelim dedim oyuna tekrardan sildirticekler adama böyle oyun olmaz olsun ya...
İKV ürünlerini oyunda satmak yasaktır.(Plus lonaca lisansı +5 yetenek kasa erişimi akçe vs)
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Onu bizde biliyouz arkadaşımda benim yazdıgım cümlede herhangi bir paralı ürün satımı geçiyor muda bu cok saygı deger destek ekibi arakdasları hemen sus cezasını yapıstırıyor. Nereden biliyor belki ben akçaağaç öbeği satıyorum. Rezillik diz boyu gerçekten zar zor döndüğümüz oyundan iyice soguttular...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
byprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen byprens »

çantanda 5 akçaağaç varmıydı ?
TuuKTuuK
ıIıSeCTuSıIı

MİRTV
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

Merhabalar;

Oyunu kurduğunuzda, okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi taahhüt etmiş olduğunuz Kullanıcı Sözleşmesi'nde de kesin hükümlerle yasak olduğu belirtilen; tarafınıza sadece "kullanım" hakkı verilen, oyun parası da dahil olmak üzere her türlü öğe, oyun karakteri, e-pin telif hakları gereği yasal olarak korunmakta ve her hakkı Türk telekom'a aittir. Bu öğeler, izinsiz hiçbir amaçla ticari olarak kullanılamaz. Bu öğeleri kişisel çıkar elde etmek amacı ile oyun parası/gerçek para karşılığında satmak/satmaya teşebbüs etmek Telif Hakları gerekçesiyle kesinlikle yasaktır.

Haksız yere ceza aldığınızı düşünüyorsanız İletişim/Destek Formu > Ceza İtiraz başlığı altında başvurmanız durumunda tarafınıza verilen cezanın tekrar incelenmesini sağlayabilirsiniz. Bilginize.

İyi forumlar dilerim.

İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön