Sancak sunucusundan gelenler.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Sancak sunucusundan gelenler.
Esenlikler, önceden Sancak sunucusunda oynamış, halen oynayan, tamamen Sancak sunucusunu bırakmış kaç kişi var? Eski Sancak oyuncularıyla beraber lonca açma düşüncem var. Bu düşünceme kaç kişi katılır?
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Re: Sancak sunucusundan gelenler.
Ben arada oynuyorum, Şuan Eminönü sunucusundayım ama sancak sunucusunda yıllarımı verdim. Yeniçerixdadawa adıyla bayağı oynadım.
Sende kendini tanıtsan iyi olur hani...
Sende kendini tanıtsan iyi olur hani...
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Senle grup bölgesi atmıştık üç-beş kere
.Sancak sunucunda ki adım Mrxbarış , SmALoWeSaR ,Gtaist , ATABÖRÜ , Kurtxhayalet ve ismini yazmaya üşendiğim diğer karakterlerim
.
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Aslında sancaktan bir kaç kişi var fakat bazılarının kendi loncası arkadaşları var bazıları başlayıp eski tadı alamayınca bıraktılar. Oyundaysan meteor sancağa gel bölgeden/söyleden yaz adımı oradan konuşalım.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
30 TL verip gecmeyi dusunuyorum gelirsem sizin loncayada gelirim benim şifayla..ama para vermekde istemiyom artık eskisi gibi degil oyun malesef..
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Sancak sunucusunun eskilerindenim, eskiden buralar çok iyiydi savaşlar olsun arkadaşlıklar dostluklar fakat artık gelmene gerek yok kal neredeysen çünkü bitik durumda burası .. maalesef
ops:
kedi