Arz neferini kesildiğini görene kadar acaba yazışma kanalın açık mıydı ? Ordaki konuşmaları görmeliydin.Ordaki 1 densizin cezasını tüm gruba sorarsan ben de sizin densizliğini loncanıza sorarım.
Hem orayı temizleyip , tabiri caizse gövde gösterisi yap , hem de kusra bakmayın...Ne ala memleket.Ayrıca kimse bana özür dilendiğini yada kusra bakmayın diye birşey demedi.Yanlış anlaşılmış da denmedi ? Ordaki kime söylediysen söyledin.Olayın muhattabı ben isem bana iletmeliydin ki dediğim gibi öyle bir mesaj almadım.
37 seviye savaşçıya 2 defa fizik attın , sonra durdurma ve sert vuruş attım ben.Suçlu yine biz olduk.İşe bak.
Boş Beleş insan ve resimde de görüldüğü gibi dedim , aykırı birşey dediysem ekleyebilirsin.Keza olay aynen anlattığım şekilde.Saptırma yok kendin de biliyorsun.
Bizim emeğimize saygısı olmayan insanlara hiçbir saygı , sevgi beslemem.Daha da ağır konuşacaktım ki loncanıza olan saygımdan dilimi tuttum.
Bu ahir zamanda tek derdiniz ben isem artık ne mutlu bana.
Her görevde beklerim.Sabote etmeyi iyi bilirsiniz.Çok iyi gösterdiniz.
Dediğim gibi yardım bahane , ortalığı duman etmek şahane...
Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Re: Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-
Bundan sonra "thug boy" olacağım için günlüğe ara veriyorum bir süreliğine.Döndüğüm zaman olayları komple anlatırım artık.
Biraz da ben sabote edeceğim görevleri.Özellikle hol ve eminönü bölgesinde 5-45 level arası herkesi keseceğim.Bakalım bana bir çıkarı olacak mı ? Gövde gösterisi yapmam lazım yani egomu bir şekilde tatmin etmem lazım değil mi ? Yoksa oyunda bir yere gelemem değil mi ?
1980li yıllarda Amerika'da patlak veren "gangster" yaşamını oyunda yaşayacağım.Burdan cümle aleme duyrulur.Duymadım görmedim olmasın sonra.
Yorumlara kapatıyorum günlüğü.İletişimi özel mesaj yoluyla yapabilirsiniz.
Esen kalın , sağlıcakla kalın..
Biraz da ben sabote edeceğim görevleri.Özellikle hol ve eminönü bölgesinde 5-45 level arası herkesi keseceğim.Bakalım bana bir çıkarı olacak mı ? Gövde gösterisi yapmam lazım yani egomu bir şekilde tatmin etmem lazım değil mi ? Yoksa oyunda bir yere gelemem değil mi ?
1980li yıllarda Amerika'da patlak veren "gangster" yaşamını oyunda yaşayacağım.Burdan cümle aleme duyrulur.Duymadım görmedim olmasın sonra.
Yorumlara kapatıyorum günlüğü.İletişimi özel mesaj yoluyla yapabilirsiniz.
Esen kalın , sağlıcakla kalın..
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
10 günlük aradan sonra tekrar merhabalar , nasılsınız iyisinizdir umarım ? Beni soracak olursanız gayet iyiyim.Yukarda belirtmiş olduğum "thug boy" olayını gerçekleştiremedim sadece.Sanırsam beceriksizim :roll:
Gelellim günün anlam ve önemine.Çok istediğim Latif'e kavuştum bugün
İKV kısayoluna bulaşan virüs sebebiyle İKV'yi silmiştim geçen gün.Kaydettiğim resimleri de yedeklemedim , anlıyacağınız 10 günde yaptıklarım uçtu gitti
ops:
Bugün yaptıklarımı anlatacağım çok kısa olarak.
Kıyamet yazarlarından olan ESASADAM sunucumuza gelmiş.Biz de elimizden geldiğince yardımda bulunduk.Sağolsun Örümcek Gözü'nü de hediye etmek istedi.Hediyeyi hediyeyle kabul ettim

Gün içinde KP kasarken 1 ofans ve 1 met büyücüyü kestim 1 tane ayı iyileştiren iksir ile.Gazap 13 "hikaye" yani

Vee günün sonunda muradıma erdim

Yanımda bulunan ve destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum.Güzel iş çıkardık
Savaşçımla Sığınak ve Migrat turlarına devam edeceğim.Işık Hanım seti tamamlamam lazım öncelikle.Daha sonra Gönül hanımdan ofans 21 alsam her türlü yolumu bulurum diye düşünüyorum
Bugünü kısa tutalım , yarınlar da görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...
Gelellim günün anlam ve önemine.Çok istediğim Latif'e kavuştum bugün
İKV kısayoluna bulaşan virüs sebebiyle İKV'yi silmiştim geçen gün.Kaydettiğim resimleri de yedeklemedim , anlıyacağınız 10 günde yaptıklarım uçtu gitti
Bugün yaptıklarımı anlatacağım çok kısa olarak.
Kıyamet yazarlarından olan ESASADAM sunucumuza gelmiş.Biz de elimizden geldiğince yardımda bulunduk.Sağolsun Örümcek Gözü'nü de hediye etmek istedi.Hediyeyi hediyeyle kabul ettim

Gün içinde KP kasarken 1 ofans ve 1 met büyücüyü kestim 1 tane ayı iyileştiren iksir ile.Gazap 13 "hikaye" yani

Vee günün sonunda muradıma erdim

Yanımda bulunan ve destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum.Güzel iş çıkardık
Savaşçımla Sığınak ve Migrat turlarına devam edeceğim.Işık Hanım seti tamamlamam lazım öncelikle.Daha sonra Gönül hanımdan ofans 21 alsam her türlü yolumu bulurum diye düşünüyorum
Bugünü kısa tutalım , yarınlar da görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Günlük,Latif ve KP hepsi hayırlı uğurlu olsun.Latif'i beğendim açıkçası.İleride ben de mi üretsem? :?:
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Sen Parlatmaya bak o Latif'i.Nasıl Kasapçılık oynarsın sonra.FireFighter095 yazdı:Yaman'a yakışır
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Bugün oyuna girerken oyundan 3 gün uzaklaştırıldığımı öğrendim.3 gün önce edilmiş bir şikayet varmış.Demekki birilerine ana avrat sövdüğüm ki 3 gün uzaklaştırma almışım.Yoksa uzaklaştırma cezası verilecek ne gibi bir durum olabilir.
Desteğe gerekli mesajı ilettim.Saçma sapan bir sebepten ötürü uzaklaştırma aldıysam şayet oyun hayatıma noktayı koyacağım.Para verip kullanamadığım plus ve akçeleri de Allah katında helal etmeyeceğimi buradan iletirim yetkililere peşinen.Ha birilerine ana avrat sövdüysem , ceza bunun içinse helal hoş olsun akçeler.İyi ki de sövmüşümdür.Ağzıma sağlık.
Destekten gelecek mesajı da buraya ekleyerek geleceği şekillendireceğim.
İyi forumlar.
Desteğe gerekli mesajı ilettim.Saçma sapan bir sebepten ötürü uzaklaştırma aldıysam şayet oyun hayatıma noktayı koyacağım.Para verip kullanamadığım plus ve akçeleri de Allah katında helal etmeyeceğimi buradan iletirim yetkililere peşinen.Ha birilerine ana avrat sövdüysem , ceza bunun içinse helal hoş olsun akçeler.İyi ki de sövmüşümdür.Ağzıma sağlık.
Destekten gelecek mesajı da buraya ekleyerek geleceği şekillendireceğim.
İyi forumlar.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Evet , gereken mesaj geldi.İstanbul Kıyamet Vakti yönetimi şahsımı bölücülük ve vatan hainliği yapmakla suçladığını belirtti mesajlarında.
Kısa bir beyin fırtınasından sonra verilen cezanın hangi iletiye ait olduğunu saptadım kendi adıma.İletilerimi harfiyen hatırlamıyorum ancak konuyu gayet iyi hatırlıyorum.
Dengesiz bir vatandaşın biri oyunda "Babanız çArşı" yazdı.Bende bahsi geçen taraftar grubunun nasıl terörist seviciliği yaptığını söyledim gayet akışkan ve güzel bir dille.Yazdıklarım da şunlardır hatırladığım kadarıyla ;
-Tamamiyle DEVLET'e yönelik darbe girişimi olan gezi olaylarında halkı kışkırtmak.
-Vatan haini teröristin fotoğrafını devleti suçlar niyette paylaşan bir topluluktur.
Yazdıklarım bundan ibarettir.Kimseden sakladığım da yoktur.Bu günlüğü takip eden herkes görsün.Hayır söylediklerim yalan olsa sesim çıkmaz.Harfiyen doğru.Kimin ne olduğunu herkes biliyor.
Terörist seviciliğinin serbest olduğu , devletimi savunmanın BÖLÜCÜLÜK olduğu bir oyunu ne oynarım ne oynatırım.Zannetmiyorum ki ceza verilirken önceki ve sonraki iletilerin okunduğunu.Tamamiyle şikayet edilen iletiye odaklı bir ceza sistemi var demekki yada aşağıda açıkladığım sebepten ötürü veriliyor bu cezalar.
:arrow: Ayrıca dikkatimi bu konu hakkında topladım.Bu tarz 2 konu daha açıldı ve ceza yiyenlerin hepsi DEVLETİNİ SAVUNAN arkadaşlar oldu.İKV yönetimi iç işlerine biraz yoğunlaşsın.Bir "müşteri" tavsiyesi olsun bu.Ekip arkadaşlarını tanımaları lazımdı bunca yıl.
İtirazda bulunmayacağım cezamın kalkması için.Belki bunu itiraz olarak da görebilirsiniz.O sizlerin görüşüdür.
3 gün bölücülükten ötürü aldığım uzaklaştırma cezasından sonra elimdeki varlıklarımı lonca arkadaşlarıma bırakıp bu oyunla ilişiğimi keseceğim.Bu kendim aldığım bir karardır.Henüz arkadaşlarımla istişare etmedim bu konu hakkında.
Bug hatası olur anlarız ki yıllardır anlıyoruz , küfür ederiz anlarız ama buna hayatta anlam veremem ve şahsıma yediremem.Rahmetli Abdullah Çatlı'nın bir demecini paylaşayım sizlerle.Bu ceza işlerine bakan yönetim de okusun bunu ;
Velhasıl kelam , anlayacağınız ben teröristim , bölücüyüm.Yönetim bizi buna layık görmüş.Söz vardır şeriatın kestiği parmak acımaz diye.Saçma sapan bir platforum için yönetime yalvaramayacağım cezamın kaldırılması için.
Belirtmeden de geçemeyeceğim , bu gibi bir ithamda bulunulduğum için hiçbir şekilde hakkımı helal etmiyorum.Bunu da bilesiniz.Çok büyük bir hata yaptı yönetim.Bir "müşteri" kaybetti :roll:
Gerçekten bölücü olduğumu düşünen arkadaşlar var iseler özel mesaj atsınlar , onlara sosyal platformlardaki hesaplarımı paylaşayım , yönetimin kimi bölücülükle suçladıklarını görmüş olurlar.
Bu iletimin kaldırılmasını kesinlikle istemiyorum.Kendimi yönetime değil ; oyuncu arkadaşlarıma aklamam gerekliydi.Bunu oyuncu arkadaşlarıma ithafen yazdığımı varsayarak silinmesin bu ileti.
Üstteki iletide belirttiğim gibi bana gelen cevap ;

Kısa bir beyin fırtınasından sonra verilen cezanın hangi iletiye ait olduğunu saptadım kendi adıma.İletilerimi harfiyen hatırlamıyorum ancak konuyu gayet iyi hatırlıyorum.
Dengesiz bir vatandaşın biri oyunda "Babanız çArşı" yazdı.Bende bahsi geçen taraftar grubunun nasıl terörist seviciliği yaptığını söyledim gayet akışkan ve güzel bir dille.Yazdıklarım da şunlardır hatırladığım kadarıyla ;
-Tamamiyle DEVLET'e yönelik darbe girişimi olan gezi olaylarında halkı kışkırtmak.
-Vatan haini teröristin fotoğrafını devleti suçlar niyette paylaşan bir topluluktur.
Yazdıklarım bundan ibarettir.Kimseden sakladığım da yoktur.Bu günlüğü takip eden herkes görsün.Hayır söylediklerim yalan olsa sesim çıkmaz.Harfiyen doğru.Kimin ne olduğunu herkes biliyor.
Terörist seviciliğinin serbest olduğu , devletimi savunmanın BÖLÜCÜLÜK olduğu bir oyunu ne oynarım ne oynatırım.Zannetmiyorum ki ceza verilirken önceki ve sonraki iletilerin okunduğunu.Tamamiyle şikayet edilen iletiye odaklı bir ceza sistemi var demekki yada aşağıda açıkladığım sebepten ötürü veriliyor bu cezalar.
:arrow: Ayrıca dikkatimi bu konu hakkında topladım.Bu tarz 2 konu daha açıldı ve ceza yiyenlerin hepsi DEVLETİNİ SAVUNAN arkadaşlar oldu.İKV yönetimi iç işlerine biraz yoğunlaşsın.Bir "müşteri" tavsiyesi olsun bu.Ekip arkadaşlarını tanımaları lazımdı bunca yıl.
İtirazda bulunmayacağım cezamın kalkması için.Belki bunu itiraz olarak da görebilirsiniz.O sizlerin görüşüdür.
3 gün bölücülükten ötürü aldığım uzaklaştırma cezasından sonra elimdeki varlıklarımı lonca arkadaşlarıma bırakıp bu oyunla ilişiğimi keseceğim.Bu kendim aldığım bir karardır.Henüz arkadaşlarımla istişare etmedim bu konu hakkında.
Bug hatası olur anlarız ki yıllardır anlıyoruz , küfür ederiz anlarız ama buna hayatta anlam veremem ve şahsıma yediremem.Rahmetli Abdullah Çatlı'nın bir demecini paylaşayım sizlerle.Bu ceza işlerine bakan yönetim de okusun bunu ;
E bu kadar vatansever bir yönetimsiniz lütfen o iletilerimden ötürü beni adli makamlara verin.Bu kişi vatan hainliği yapıyor , bölücülük yapıyor diye verin üst makamlara.Bölücülüğe 3 gün uzaklaştırma ile mi son vereceksiniz ?Kanı ve sütü bozuklarla iş yapılmaz,, siyaset konuşulmaz,
tartışmaya girilmez.. Kafasına *****, sevaba girilir
Velhasıl kelam , anlayacağınız ben teröristim , bölücüyüm.Yönetim bizi buna layık görmüş.Söz vardır şeriatın kestiği parmak acımaz diye.Saçma sapan bir platforum için yönetime yalvaramayacağım cezamın kaldırılması için.
Belirtmeden de geçemeyeceğim , bu gibi bir ithamda bulunulduğum için hiçbir şekilde hakkımı helal etmiyorum.Bunu da bilesiniz.Çok büyük bir hata yaptı yönetim.Bir "müşteri" kaybetti :roll:
Gerçekten bölücü olduğumu düşünen arkadaşlar var iseler özel mesaj atsınlar , onlara sosyal platformlardaki hesaplarımı paylaşayım , yönetimin kimi bölücülükle suçladıklarını görmüş olurlar.
Bu iletimin kaldırılmasını kesinlikle istemiyorum.Kendimi yönetime değil ; oyuncu arkadaşlarıma aklamam gerekliydi.Bunu oyuncu arkadaşlarıma ithafen yazdığımı varsayarak silinmesin bu ileti.
Üstteki iletide belirttiğim gibi bana gelen cevap ;

- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Buna da değinmeden geçemeyeceğim ;
Gelen bildirimde
Ne gibi bir inceleme yaptınız da bir şahsa vatan haini sıfatını taktınız çok merak ediyorum.Vatan hainliği bu kadar hafif mi ?
Sağlıcakla...
Gelen bildirimde
yazıyor.Oyuncularımızdan gelen şikayetler arasında yapılan inceleme sonucunda
Ne gibi bir inceleme yaptınız da bir şahsa vatan haini sıfatını taktınız çok merak ediyorum.Vatan hainliği bu kadar hafif mi ?
Sağlıcakla...
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Akçeyi unutsunlar....Retaliation yazdı:Sen Parlatmaya bak o Latif'i.Nasıl Kasapçılık oynarsın sonra.FireFighter095 yazdı:Yaman'a yakışır![]()
![]()
Arkadaşlarımla kısa bir istişare sonrası istemeyerek de olsa oyuna devam etme kararı aldım.İletilerim silindiği için görmeyenler varsa söyleyeyim.Yönetim tarafından vatan hainliği yaptığım gerekçesiyle oyundan uzaklaştırılmıştım.
Dediğim gibi istemeyerek de olsa devam edeceğim.Umarım her oyuna girişimde bu sobee denen şirkete para kazandırmış olmam.
Dipnot vereyim : Hani Haini Bul etkinliği yapıyorlar ya.İşte çok uzakta aramayın o haini
Bunu da silmezsiniz umarım.Günlükle alakalı sonuçta.Bir kere dahi olsa gerçeklerin konuşulmasına izin verin.
Selametle...