Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-
- selitelis1046
- Cin Avcısı
Re: Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-
Argo kelime konusunda sana karşıyım . Karşı taraf ne yaparsa yapsın kötü söz söylememelisin yani ben bu düşünceyi güdüyorum . Tılsım konusuna gelince bence tılsımlarını satman yerine asit bilgisi 2 alman yeterlidir . O düzeceğin hayyan shen setin de gereksiz olduğunu düşünüyorum . Çünkü elekçileri kolayca kesebilirsin zaten direncin elekte ise ve element direncinde varsa vuramıyor elek büyüler .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
unutMADIMAKlimda
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Shen itemi düşünmemin sebebi şöyle , bazı büyücüler tek seferde elek ile canımı 49-60 arası şekilde düşürüyor.Bu da çok zoe duruma düşürüyor.O yüzden düşündüm.Şöyle birşey var , full set değil de 2-3 parça olabilir.selitelis1046 yazdı:Argo kelime konusunda sana karşıyım . Karşı taraf ne yaparsa yapsın kötü söz söylememelisin yani ben bu düşünceyi güdüyorum . Tılsım konusuna gelince bence tılsımlarını satman yerine asit bilgisi 2 alman yeterlidir . O düzeceğin hayyan shen setin de gereksiz olduğunu düşünüyorum . Çünkü elekçileri kolayca kesebilirsin zaten direncin elekte ise ve element direncinde varsa vuramıyor elek büyüler .
Gazap 13 ile 12 arasında çok fark var mı peki ? Karşılaştırma fırsatım olmadı henüz.
- selitelis1046
- Cin Avcısı
Fazla fark yok gazap 1 3 yapmaya çalışırsan asit bilgisi tılsımını biraz zor yaparsın . Gazap 1 3 yerine asit bilgisi 2 tılsımı yaparsan daha mantıklı. Hayyan shen hiçbir item almana gerek yok . Büyücüleri yanına yaklaştırmamaya gayret et .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
unutMADIMAKlimda
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Önerilerini dikkate alacağımdan emin olabilirsin.Zaman ayırdığınız için teşekkürler 
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Merhabalar , bugünü de bitirdik çok şükür.Sıkıcı geçti açıkçası.Acaba gazaptan sıkılıyor muyum ? Yeni rütbe geldiğinde şifacıya ara vermeyi düşünüyorum.Büyücü ve savaşçıya Sığınak ve Migrat itemleri düşürmekle uğraşacağım sanırsam.Araftayım
ops: :?:
Genel olarak KP kastım şifacıyla ;

Lonca arkadaşımız Yunus da katıldı bana ve onla da sohbet muhabbet eşliğinde KP kastık.

Sonra Yeraltı'nda takıldım bir süre ;

Meteorda takılırken bi ara oyun dondu.Ortalama 5-6 dakika böyle dikeldik ;

Gün sonunda Volkan ile 2 tur Sığınak turu attık . Boş geçti ;

Yani genel olarak KP kastığım için günlüğe ara ara giricektim.Öyle düşündüm bugüne başlarken.Sanırsam 1000 küsur KP kaldı rütbe atlamama.30bin yapınca dediğim gibi şifacıyı biraz rafa kaldırmayı düşünüyorum.Savaşçı , büyücü ve ufak karakterin görev itemlerine ihtiyacım olduğu için bu 3 karakterle vakit geçiricem bir süre.
Günün şarkısı olarak , servisinde okula giderken dinlemekten bıkmadığım bir şarkı ;
Bugünü böyle bitirdik , gelecek günlerde görüşmek üzre , sağlıcakla....
Genel olarak KP kastım şifacıyla ;

Lonca arkadaşımız Yunus da katıldı bana ve onla da sohbet muhabbet eşliğinde KP kastık.

Sonra Yeraltı'nda takıldım bir süre ;

Meteorda takılırken bi ara oyun dondu.Ortalama 5-6 dakika böyle dikeldik ;

Gün sonunda Volkan ile 2 tur Sığınak turu attık . Boş geçti ;

Yani genel olarak KP kastığım için günlüğe ara ara giricektim.Öyle düşündüm bugüne başlarken.Sanırsam 1000 küsur KP kaldı rütbe atlamama.30bin yapınca dediğim gibi şifacıyı biraz rafa kaldırmayı düşünüyorum.Savaşçı , büyücü ve ufak karakterin görev itemlerine ihtiyacım olduğu için bu 3 karakterle vakit geçiricem bir süre.
Günün şarkısı olarak , servisinde okula giderken dinlemekten bıkmadığım bir şarkı ;
Bugünü böyle bitirdik , gelecek günlerde görüşmek üzre , sağlıcakla....
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Hadi az kalmış rütbeye.Söylemeden geçemeyeceğim;Sagopa Kajmer aşktır.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Facebook yeni yeni meşhur olmuş , Facebook üzerinden oynanan oyunların hit olduğu , Fishville , Çete Savaşları oyunlarını oynarken dinlemeye başladım.Sanırsam ortaokul zamanlarım , yani 7-8 yıl önce tanıştım.Niye anlattım bilmiyorum ama Sagopa gerçekten ülkemiz müziği için çok büyük bir değer
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Merhabalar , bugün nihayetinde yeni rütbeye ulaştım.Biraz geç oldu ama güç olmadı.
KP kasarak başladım güne , sonra sıkılınca maden dolandım ;

Madenleri dolanırken sıklıkla rastladığımız bir olay ;
Bu kişiler birbirlerine diyorlar

Sonra devam ettim KP kasmaya ;

Savaşçılarla vs atabilirim

Veeeeeeeee

Şifacıyla işim bitmiştir , daha az giricem artık ona.Şöyle kenara kaldıralım
Şuana kadar böyle geçirdim , belki 1-2 saat sonra tekrar yazarım.Yazamazsam da sağlıcakla kalın ... Yazsam da kalın
KP kasarak başladım güne , sonra sıkılınca maden dolandım ;

Madenleri dolanırken sıklıkla rastladığımız bir olay ;
Bu kişiler birbirlerine diyorlar

Sonra devam ettim KP kasmaya ;

Savaşçılarla vs atabilirim

Veeeeeeeee

Şifacıyla işim bitmiştir , daha az giricem artık ona.Şöyle kenara kaldıralım
Şuana kadar böyle geçirdim , belki 1-2 saat sonra tekrar yazarım.Yazamazsam da sağlıcakla kalın ... Yazsam da kalın
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Tekrar merhabalar , küçük karakterin kurt mağara görevlerini hallettik bugün bir arkadaşla.Eskileri bol bol yad ettik.
Eski günlerdeki gibi grup kurduk görev için , sohbet muhabbet bitirdik görevler.

Gelelim Karakürk kesimine.Bir tane lodos , bi arzı kesmedik diye bize bilendi ve size görevi yaptırmıcam dedi.Ben de bölge kanalından şu lodosu kesecek arz aranıyor dedim.Yardım bahane herkesi kesmek şahane...ee kendin çağırmışsın adamı kesmek için demeyin hiç.Normal bir insan görebilir kimim görevi olduğunu.Hadi hepsini geçtim yardım isteyen benim , beni neden kestin ? Neyse hepimizi ipe dizdi.Sonra marifetmiş gibi Karakürk'ü kesip , oldu mu göreviniz , insan teşekkür eder -boş beleş insansın dediğimden ötürü özür dilicekmişim- gibisinden alaycı şekilde konuştu.Özür falan da dilemem.Gruptan 1 kişiyi sağlam bırakmış görevimiz olsun diye.Biz oraya 1 büyücü ile gitmeye çalışalım yarım saat beyfendi gelsin hepimizi kessin , sonra alaycı ağızla konuşsun.Oyunda saygı duyduğum ender loncalardan olan o loncaya artık saygım eskisi gibi değildir.Yardım ediceklerse böyle etmesinler.İnsanların emeğine saygı duysunlar.

Zaten bize görev yaptırmamaya çalışan herife ağır konuştum.Muhtemelen ceza yiyeceğim.
Esen kalın...
Eski günlerdeki gibi grup kurduk görev için , sohbet muhabbet bitirdik görevler.

Gelelim Karakürk kesimine.Bir tane lodos , bi arzı kesmedik diye bize bilendi ve size görevi yaptırmıcam dedi.Ben de bölge kanalından şu lodosu kesecek arz aranıyor dedim.Yardım bahane herkesi kesmek şahane...ee kendin çağırmışsın adamı kesmek için demeyin hiç.Normal bir insan görebilir kimim görevi olduğunu.Hadi hepsini geçtim yardım isteyen benim , beni neden kestin ? Neyse hepimizi ipe dizdi.Sonra marifetmiş gibi Karakürk'ü kesip , oldu mu göreviniz , insan teşekkür eder -boş beleş insansın dediğimden ötürü özür dilicekmişim- gibisinden alaycı şekilde konuştu.Özür falan da dilemem.Gruptan 1 kişiyi sağlam bırakmış görevimiz olsun diye.Biz oraya 1 büyücü ile gitmeye çalışalım yarım saat beyfendi gelsin hepimizi kessin , sonra alaycı ağızla konuşsun.Oyunda saygı duyduğum ender loncalardan olan o loncaya artık saygım eskisi gibi değildir.Yardım ediceklerse böyle etmesinler.İnsanların emeğine saygı duysunlar.

Zaten bize görev yaptırmamaya çalışan herife ağır konuştum.Muhtemelen ceza yiyeceğim.
Esen kalın...
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Selam,
Yaşadığın o talihsiz olayı bizzat ben gerçekleştirdim. RockNCokee isimli karakterde ben vardım. Bölge kanalından Karakürk kesimine engel olan lodosu kesecek bir arz yok mu dediğin için ve görev konusunda hassas olduğum için Meteor Kaleden kalktım ve Karakürke kadar geldim. Aklımdaki şey göreve engel olan lodos veya lodoslar... Ruh taşını kullanıp aşağı indiğimde mağaraya benimle giriş yapan arz bir oyuncuyu kestiğinizi gördüm. Adını hatırlamıyorum ama sizden başkası kesmiş olamaz. Gelelim malum olaya benim karakürke gelmemdeki amaç ne görev yapanları rahatsız etmek ne de savaşıp kp kasmak... tamamen yardım amaçlı gelmiştim taa ki arz neferini kesildiğini görene kadar. 3 4 tane 49 seviye Lodos vardı ilk önce 2 tane 49 seviye büyücüyü kestim akabinde şifacıyı daha sonra bana durdurma atıp sert vuruş yapan 37 seviye savaşçıyı da kesmek durumunda kaldım. Sonra baktım ki 49 seviye savaşçı karakürk ile cebelleşiyor meğer görev grubu az önce kestiğim insanlarmış. İlk o vurdu ve ben devamını getirdim. Daha sonra bizzat kendisine durumu izah ettim ve kusura bakmayın dedim. Sonra bölge kanalından senin çirkin ifadelerini okudum ve görevinin olup olmadığını, olmadıysa tekrar keseceğimi belirttim. Ben bunları yapmak zorunda değilim. Klanda olduğun için görevin var veya yok bu da beni alakadar etmez yani seni ve karşı klandaki herkesi gücüm yeterse istediğim zaman kesebilirim. Bunu klana girerken zaten kabul etmiş oluyorsunuz. Yanlış anlaşılma olduğunu belirttiğim halde oraya görev için gittiğinizi idrak edip görevinizi bizzat yaptığım halde bölge kanalından ettiğin kelimeler çok yanlış. Düzeltmeni rica ettim ve düzeltmedin. Utanmadan da loncanın tamamını kapsayan saçmalığa devam ediyorsun. Bu tür şeyleri burada paylaşacaksan kendi kullandığın kelimelerin görüntülerini de paylaş keza yanlış lanse ediyorsun insanlara. Ütopia loncasına duyduğun saygı ne denli bilmem fakat bundan sonrası bizim için çok da önemli değil. Biz kasıtlı yanlış yapacak insanlar değiliz, yapılan yanlışı da düzeltmeyi severiz. Görev konusunda böyle bir şey yaşattığım için tekrar kusura bakmayın bundan sonra yardım çağrılarına kulak asmayacağım. Ne haliniz varsa görün. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum. Klanda olduğun sürece elimdeki fırsatları seni kesmek için kullanacağım. Görevin varmış yokmuş umrumda değil şu saatten sonra...
Yaşadığın o talihsiz olayı bizzat ben gerçekleştirdim. RockNCokee isimli karakterde ben vardım. Bölge kanalından Karakürk kesimine engel olan lodosu kesecek bir arz yok mu dediğin için ve görev konusunda hassas olduğum için Meteor Kaleden kalktım ve Karakürke kadar geldim. Aklımdaki şey göreve engel olan lodos veya lodoslar... Ruh taşını kullanıp aşağı indiğimde mağaraya benimle giriş yapan arz bir oyuncuyu kestiğinizi gördüm. Adını hatırlamıyorum ama sizden başkası kesmiş olamaz. Gelelim malum olaya benim karakürke gelmemdeki amaç ne görev yapanları rahatsız etmek ne de savaşıp kp kasmak... tamamen yardım amaçlı gelmiştim taa ki arz neferini kesildiğini görene kadar. 3 4 tane 49 seviye Lodos vardı ilk önce 2 tane 49 seviye büyücüyü kestim akabinde şifacıyı daha sonra bana durdurma atıp sert vuruş yapan 37 seviye savaşçıyı da kesmek durumunda kaldım. Sonra baktım ki 49 seviye savaşçı karakürk ile cebelleşiyor meğer görev grubu az önce kestiğim insanlarmış. İlk o vurdu ve ben devamını getirdim. Daha sonra bizzat kendisine durumu izah ettim ve kusura bakmayın dedim. Sonra bölge kanalından senin çirkin ifadelerini okudum ve görevinin olup olmadığını, olmadıysa tekrar keseceğimi belirttim. Ben bunları yapmak zorunda değilim. Klanda olduğun için görevin var veya yok bu da beni alakadar etmez yani seni ve karşı klandaki herkesi gücüm yeterse istediğim zaman kesebilirim. Bunu klana girerken zaten kabul etmiş oluyorsunuz. Yanlış anlaşılma olduğunu belirttiğim halde oraya görev için gittiğinizi idrak edip görevinizi bizzat yaptığım halde bölge kanalından ettiğin kelimeler çok yanlış. Düzeltmeni rica ettim ve düzeltmedin. Utanmadan da loncanın tamamını kapsayan saçmalığa devam ediyorsun. Bu tür şeyleri burada paylaşacaksan kendi kullandığın kelimelerin görüntülerini de paylaş keza yanlış lanse ediyorsun insanlara. Ütopia loncasına duyduğun saygı ne denli bilmem fakat bundan sonrası bizim için çok da önemli değil. Biz kasıtlı yanlış yapacak insanlar değiliz, yapılan yanlışı da düzeltmeyi severiz. Görev konusunda böyle bir şey yaşattığım için tekrar kusura bakmayın bundan sonra yardım çağrılarına kulak asmayacağım. Ne haliniz varsa görün. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum. Klanda olduğun sürece elimdeki fırsatları seni kesmek için kullanacağım. Görevin varmış yokmuş umrumda değil şu saatten sonra...