Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-
Re: Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-
Biraz eski bir şeyden bahsedeceğim ama "Ruh kalkanı ağır vuruşu engelledi." yazısı gerçekten çok hoş bir şey ben de paylaşmayı düşünmüştüm daha bugün.
Loncadan 2 kişiyi siz ayırmadınız biz kendi isteğimizle çıktık. Muhhabet edeceğime para kasarım dediğim doğru sizde gelip kadimde muhhabbet edebilirdiniz 3 kişi grup kurarak çok zor bir iş değildi.FireFighter095 yazdı:
Diğer husus , loncadan 2 kişiyle yollarımızı ayırdık.Kendi deyişleriyle "muhabbet edeceğime para kasarım" düşüncesiyle hareket ettiler ve kendi loncalarını kurdular.Hayırlı olsun loncaları.Daimi olsun.
Karalama çalışmaları başlamış.
Kadim Hidrayı tek kesiyorum demedim. En azından ben sonradan adam çağırıp görevi olan arkadaşların kadim görevlerini yapıyorum.FireFighter095 yazdı:
Sonra bazı kişiler Kadim Hidra'yı tek kestiğini söylüyorlardı.Merak ettim gittim izlemeye.Tek falan kesmiyormuş.Boşuna zamanımı harcadım :|
![]()
İzlemek yerine icraat yapılabilir.
Çok sevdiğim bir sözdür.
Bazıları sizi izler ve sadece kıskanır. Tebrik etmek büyük nezakettir fakat pislik atmak cehalet ve arzuladığı şeye sahip olamamaktır...
Burayı tartışma ortamına sokmayacağım herkes kendinden sorumludur. Laf çarpıtmanın bir anlamı yok.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Merhabalar , bugün görevlerle boğuştum dersem yeridir , 20 levelden 31 levele taşıdım görevlerle karakteri.Yarın devam edicem artık.
Önce Eminönü görevlerini bitirdim , Elebaşı'nın bu lafı titretti :shock: ;

Tabi sonra Labirent görevleri ;

Islık Çalan nedense çok seviyorum.Hem şekli , hem çok seri çalışması...Ama efsunları biraz daha iyi olabilirdi :idea:

Belediyenin bunları toplaması lazım :mrgreen:

Diğer görevleri fotoğraflamayı unutmuşum , yarınki görevlerde fotoğraflarım artık.
Bazı kişiler taş atmaya çalışıyor konuma gelip.İşlerine baksınlar.Çoluk çocuk eğlendirmiyoruz burda.
Neyse ben şimdi Furkanla Volkan'a trip atıcam :!: O kadar görevi kendim tek başıma yaptım.Hiçbir lonca arkadaşım yardıma gelmedi.Hatta yeni lonca açıcam bir tane
Az önce bir değişiklik yaptım savaşçıyla.Hem ofansif hem defansif yetenek dağıttım.Ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.
Deneyip göreceğiz

Bugünlüğü bu şarkıyla noktalayalım;
Babasının oğlu
Önce Eminönü görevlerini bitirdim , Elebaşı'nın bu lafı titretti :shock: ;

Tabi sonra Labirent görevleri ;

Islık Çalan nedense çok seviyorum.Hem şekli , hem çok seri çalışması...Ama efsunları biraz daha iyi olabilirdi :idea:

Belediyenin bunları toplaması lazım :mrgreen:

Diğer görevleri fotoğraflamayı unutmuşum , yarınki görevlerde fotoğraflarım artık.
Bazı kişiler taş atmaya çalışıyor konuma gelip.İşlerine baksınlar.Çoluk çocuk eğlendirmiyoruz burda.
Neyse ben şimdi Furkanla Volkan'a trip atıcam :!: O kadar görevi kendim tek başıma yaptım.Hiçbir lonca arkadaşım yardıma gelmedi.Hatta yeni lonca açıcam bir tane
Az önce bir değişiklik yaptım savaşçıyla.Hem ofansif hem defansif yetenek dağıttım.Ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.
Deneyip göreceğiz

Bugünlüğü bu şarkıyla noktalayalım;
Babasının oğlu
En son Naveran tarafından 02 May 2016 18:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti, sahibin isteği üzerine düzenlendi.
Sebep: İleti, sahibin isteği üzerine düzenlendi.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Yöneticiler bunu üstteki iletiye eklerse sevinirim.
Deneyip göreceğiz

Deneyip göreceğiz

- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Merhabalar , dolu dolu bir günü daha bıraktım oyunda.Başlayalım hadi ;
Malum Latif üretimi için malzemeler lazım ve bu malzemeler pahalı.Ben de fakirim.Yeni karakter açıp onun görev ganimetleriyle Latif'i üreteceğim.Bugün onu 35 levele taşıdık arkadaşlarla.sırasıyla görevleri yaptık.Yavaş yavaş ilerliyoruz.Acelemiz yok.

Zorlu görevlerde yardımcı olan lonca arkaşlarıma teşekkür ederim.Yardım çağrısını karşılıksız bırakmayan arkadaşlara da teşekkürlerimi iletirim
Sonra geçtim şifacıya KP kasmak için.Hatrı sayılır şekilde de kasabildim.
Dipnot : Hayvan Solucanlar bi harika dostum

Büyü Bozmasayesinde konsa kalkan büyücüyü kestim , büyü bozma Can Kurtaran kadar değerli

Daha sonra Furkan katıldı ve ortalığın tozunu attık
( Bu kısımda fotoğrafların sırası biraz karıştı :mrgreen: )

Biz 2 kişi ,rakip 3 kişi olmamıza rağmen epey zorladık ve alacağımızı aldık
Şu görüntüdeki zevki nasıl olur da şike ile alabiliyorlar anlamıyorum.İnsanlar garip...Yönetimin bilgisi varmış.Umarım yaptırım gelir.

İnsan geldiği noktayı unutmamalı :arrow:

Bugün takılı kaldığım bir şarkı ;
Ayrıca tüm Müslümanların Miraç Kandilini kutlarım , mübarek olsun...
Ve 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK günümüz de kutlu olsun ...
Bugün böyleydi , başka günlerde görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...
Malum Latif üretimi için malzemeler lazım ve bu malzemeler pahalı.Ben de fakirim.Yeni karakter açıp onun görev ganimetleriyle Latif'i üreteceğim.Bugün onu 35 levele taşıdık arkadaşlarla.sırasıyla görevleri yaptık.Yavaş yavaş ilerliyoruz.Acelemiz yok.

Zorlu görevlerde yardımcı olan lonca arkaşlarıma teşekkür ederim.Yardım çağrısını karşılıksız bırakmayan arkadaşlara da teşekkürlerimi iletirim
Sonra geçtim şifacıya KP kasmak için.Hatrı sayılır şekilde de kasabildim.
Dipnot : Hayvan Solucanlar bi harika dostum

Büyü Bozmasayesinde konsa kalkan büyücüyü kestim , büyü bozma Can Kurtaran kadar değerli

Daha sonra Furkan katıldı ve ortalığın tozunu attık

Biz 2 kişi ,rakip 3 kişi olmamıza rağmen epey zorladık ve alacağımızı aldık

İnsan geldiği noktayı unutmamalı :arrow:

Bugün takılı kaldığım bir şarkı ;
Ayrıca tüm Müslümanların Miraç Kandilini kutlarım , mübarek olsun...
Ve 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK günümüz de kutlu olsun ...
Bugün böyleydi , başka günlerde görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Merhabalar , bugün sıkıcıydı.Büyücümle Sığınaklara girmeyi düşündüm ama grup çıkmadı.Ben de boş boş dolandım etrafta.
KP kastım biraz ;

Toprağım , hemşerim olsa da affetmem :twisted:

Bunların dışında maden çektim biraz.Değerli maden düşüremedim ;

Sonra adaya geçip Sürüngel Pulu kasmak geldi aklıma.2 tane düşürebildim ;
Ayıboğan'ın mutluluğuna diyecek yok :mrgreen:

Hazır gelmişken denklaşöre de basalım dedim ;

Zamanın efsane yeri olarak bilinen , item deposu olarak anılan mekana gittim belki formundan birşey kaybetmemiştir diye ama formu düşmüş gördüğüm kadarıyla

Birkaç şey düşündüm gelecek için ;
Yeni rütbe kazandığım vakit elimdeki Gazap 1*2 ve Çağrı 2 tılsımlarını nakite dönüştüreceğim.Çağrı 2den vazgeçmek biraz zor olucak ama bilmiyorum nasıl olucak.Dostumun gücüne kuvvetine iyice alıştım.Bakalım hayırlısı
Gelelim konuya , işte bu tılsımları nakite çevirdikten sonra daha güçlü tılsımlar üretmeyi düşünüyorum.Asit 2 yada Asit 3
Hayvan Solucan setten 2 parça(pantul ve pabuç) kaldı , bu seti bitirmeyi düşünüyorum artık.Bu setten sonra yeni bir sete başlıyacağım : Hayvan Vahşi yada Hayvan Shen. Direnç asit kolay bulunabilir ama direnç elektrik uğraştıracak gibi.Bakalım bunlar da hayırlısı
Tılsım ve item tavsiyelerini de alabilirim , paylaşabilirsiniz
Şarkımızı da paylaşalım unutmadan.Bu şarkıyı zamanında sanırsam PS2 falan vardı , PS2'de araba yarışı oynarken çılgınlar gibi dinleyip gaza gelirdim.Hey gidi günler hey...
Böyle geçirdik bugünü , gelecek günlerde görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...
KP kastım biraz ;

Toprağım , hemşerim olsa da affetmem :twisted:

Bunların dışında maden çektim biraz.Değerli maden düşüremedim ;

Sonra adaya geçip Sürüngel Pulu kasmak geldi aklıma.2 tane düşürebildim ;
Ayıboğan'ın mutluluğuna diyecek yok :mrgreen:

Hazır gelmişken denklaşöre de basalım dedim ;

Zamanın efsane yeri olarak bilinen , item deposu olarak anılan mekana gittim belki formundan birşey kaybetmemiştir diye ama formu düşmüş gördüğüm kadarıyla

Birkaç şey düşündüm gelecek için ;
Yeni rütbe kazandığım vakit elimdeki Gazap 1*2 ve Çağrı 2 tılsımlarını nakite dönüştüreceğim.Çağrı 2den vazgeçmek biraz zor olucak ama bilmiyorum nasıl olucak.Dostumun gücüne kuvvetine iyice alıştım.Bakalım hayırlısı
Gelelim konuya , işte bu tılsımları nakite çevirdikten sonra daha güçlü tılsımlar üretmeyi düşünüyorum.Asit 2 yada Asit 3
Hayvan Solucan setten 2 parça(pantul ve pabuç) kaldı , bu seti bitirmeyi düşünüyorum artık.Bu setten sonra yeni bir sete başlıyacağım : Hayvan Vahşi yada Hayvan Shen. Direnç asit kolay bulunabilir ama direnç elektrik uğraştıracak gibi.Bakalım bunlar da hayırlısı
Tılsım ve item tavsiyelerini de alabilirim , paylaşabilirsiniz
Şarkımızı da paylaşalım unutmadan.Bu şarkıyı zamanında sanırsam PS2 falan vardı , PS2'de araba yarışı oynarken çılgınlar gibi dinleyip gaza gelirdim.Hey gidi günler hey...
Böyle geçirdik bugünü , gelecek günlerde görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Az önce e-postamı kontol ediyordum.İKV Destek'ten mesaj geldiğini gördüm ve açtım.
Dün kabadayı moduna bir zat kestim.Tabi durur mu hiç , ana avrat küfür edip oyundan çıktı.
Bende ekran görüntüsüyle şikayet ettim.
Yönetim ceza vermedi bu kişiye.Saçma sapan bir sebepten ötürü ceza veremezlermiş.O sebep de kişinin oyundan çıktığını kanıtlayın ekran görüntüsüyle.Şöyle bir ironi var gelen mesajda oyundan çıktıığını biliyorlar ama illa bu görüntüyü istiyorlar.
Yönetime artık sıfır güvenim var.
Bir keresinde de bi arzı kestim.Tabi o da durur mu hiç , başladı hakaretler etmeye.Aynı şekil şikayette bulundum.Gelen cevapta suç unsuru bulunamamıştır diyordu.
Velhasıl kelam işini yapmayan bir avuç insan güzelim oyunu idare etmeye çalışıyor.Yazıklar olsun.Herkese böyle müsama göstere göstere oyunda ne küfür biter , ne hırsızlık biter.Yazıklar olsun demekten başka diyecek sözüm yok...Yazıklar olsun...
Ama şöyle birşey var oyun için akçe satışlarında anında ceza geliyor.Panoya 1000 satılır yazdıktan 5 dakika sonra 3 gün sus cezası yemiş oluyorsun.Kişisel veya toplumsal değerler değil de , paranın sıcaklığı onlar için daha çok değerli
Ayrıca hala daha çoluk çocukla uğraşıyoruz.Hala daha yönetim uyarıda bulunmuyor.Ama biz ağzımızı açınca suçlu oluyoruz.Çoluk çocukla muhatap etmeden bizi uyarı cezasını veriniz artık.
Muhtemelen silicekler bu mesajı.Çünkü onlar milletvekili.Çünkü onların dokunulmazlıkları var.Silsinler , yine yazacağım.Hergün yazacağım.Konu kapatılsa dahi yazacağım.
Dün kabadayı moduna bir zat kestim.Tabi durur mu hiç , ana avrat küfür edip oyundan çıktı.
Bende ekran görüntüsüyle şikayet ettim.
Yönetim ceza vermedi bu kişiye.Saçma sapan bir sebepten ötürü ceza veremezlermiş.O sebep de kişinin oyundan çıktığını kanıtlayın ekran görüntüsüyle.Şöyle bir ironi var gelen mesajda oyundan çıktıığını biliyorlar ama illa bu görüntüyü istiyorlar.
Yönetime artık sıfır güvenim var.
Bir keresinde de bi arzı kestim.Tabi o da durur mu hiç , başladı hakaretler etmeye.Aynı şekil şikayette bulundum.Gelen cevapta suç unsuru bulunamamıştır diyordu.
Velhasıl kelam işini yapmayan bir avuç insan güzelim oyunu idare etmeye çalışıyor.Yazıklar olsun.Herkese böyle müsama göstere göstere oyunda ne küfür biter , ne hırsızlık biter.Yazıklar olsun demekten başka diyecek sözüm yok...Yazıklar olsun...
Ama şöyle birşey var oyun için akçe satışlarında anında ceza geliyor.Panoya 1000 satılır yazdıktan 5 dakika sonra 3 gün sus cezası yemiş oluyorsun.Kişisel veya toplumsal değerler değil de , paranın sıcaklığı onlar için daha çok değerli
Ayrıca hala daha çoluk çocukla uğraşıyoruz.Hala daha yönetim uyarıda bulunmuyor.Ama biz ağzımızı açınca suçlu oluyoruz.Çoluk çocukla muhatap etmeden bizi uyarı cezasını veriniz artık.
Muhtemelen silicekler bu mesajı.Çünkü onlar milletvekili.Çünkü onların dokunulmazlıkları var.Silsinler , yine yazacağım.Hergün yazacağım.Konu kapatılsa dahi yazacağım.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Onlar anlatsan da anlamazlar,bir anlam da yüklemezler,çıldırdığını düşünürler o büyük düşünürler. -Sagopa Kajmer.
Senin de her yapılan klan savaşında “Sizi yakalanırım sövmeyecem” gibi gibi hatta bazen bölge kanalından argo kelimeler… Eee etme bulma dünyası.

- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Bu olayı hatırlayamadım.Genelde sinirlendiğim konu olarak teke tekte kaçıp 2-3 kişi yanına alıp beni kesmeleri.Alkış tutacak değiliz haliyle.Klavyeye dökmesem de kulakları çınlatırım.CHOSENS yazdı:Senin de her yapılan klan savaşında “Sizi yakalanırım sövmeyecem” gibi gibi hatta bazen bölge kanalından argo kelimeler… Eee etme bulma dünyası.
Bölge kanalına argo mevzusu tamamiyle bu konuyla alakalı.Bana bulaşana ben de bulaşırım.Susmam.Susturamazlar.
Zaten bundan sonra tavrım daha sert olucak.Cezai işlemi yokmuş.