Genel etkileşimde oyuna geri dönme istediğimi belirtmiş ve arkadaşların fikirlerini istemiştim.Sağolsunlar hem konu üzerinden hem özel mesajlarla en azından bir fikir sahibi olmamı sağladılar.Ve nihayetinde Beyazköşkte başlamaya karar verdim.
Oyunu enson bıraktığımdan bu yana neredeyse herşey değişmiş diyebilirim.Alışmam zaman alıcak.Dün Başladım kasmaya ve şuan 32 level oldum bile.Genel izlenimim umut verici.Umarım güzel dostluklar kurarız.
Herkese iyi oyunlar.
29 Nisan - Beyazköşke Merhaba
- Supportacus
- Salgın Koruyucusu
29 Nisan - Beyazköşke Merhaba
BeyazKöşk
İlluminati Ocakları
İlluminati Ocakları
- Supportacus
- Salgın Koruyucusu
Re: 29 Nisan - Beyazköşke Merhaba
Bugün 4.günüm.Benim gibi bırakıp sonralardan başlayan 4 arkadaş daha edindim.Görevlerimizi eşitledik beraber devam ediyoruz.Lonca kurduk bir de " İlluminati Ocakları " .Güzel bir arkadaşlık ortamının yanında hızlı ve seri şekilde level atlıyoruz.40 level oldum bile.Bu aşamaya gelene kadar yardım sever arkadaşların yardımlarını aldık , hepsine çok teşekkür ediyoruz.Bizden düşük level arkadaşlara da elimizden gelen yardımı yapmak isteriz.
İyi oyunlar diliyorum.
İyi oyunlar diliyorum.
BeyazKöşk
İlluminati Ocakları
İlluminati Ocakları
Öncelikle Köşk'ümüze hoşgeldin kardeşim. Umarım umduğunuz ortamı bulursunuz ve güzel vakit geçirirsiniz. Tek başına değil de 4 kişi başlamanız sizin için daha avantajlı olmuş. Hem oyun sırasında yalnız kalmassınız hem de karakterlerinizi el birliğiyle daha kolay dizebilirsiniz. Benim size önerim hol bölgesinde işportaya çöp satarak ve peptit salgı kasarak büyülerinize şaheser silah üretmeniz. Yine aynı yöntemle Y2 tılsım üretip daha seri para kasarsınız.
Selam, oyunda bana ulaşırsan sevinirim. bende sizin durumunuzdayım nick HyperJarL
İyi oyunlar.
İyi oyunlar.
- Supportacus
- Salgın Koruyucusu
Size mesaj gönderdimde oyunda değildiniz birtürlü ulaşamadım.Siz bana ulaşmayı deneyebilirmisiniz bir deHyperJarL yazdı:Selam, oyunda bana ulaşırsan sevinirim. bende sizin durumunuzdayım nick HyperJarL
İyi oyunlar.
BeyazKöşk
İlluminati Ocakları
İlluminati Ocakları
- Gazikentli
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sukunet
Oyunda Bana da Ulaşabilirseniz Elimden Gelen Yardımı Ben Ve Loncam Yapmak isteriz.Tekrar Başlayan Birilerini Görmek Güzel Oyunda
DİLİM EDEBİ, SÖZÜM EBEDİ...
Beyaz Köşk
THE BEST
İlluminati Ocakları
WIMBLEDON ~ 49 (Şifacı)
THE BEST
İlluminati Ocakları
WIMBLEDON ~ 49 (Şifacı)
- Supportacus
- Salgın Koruyucusu