Anıl arkadaşım sayesinde klanda Petit Klorotoksin'i maliyetinden biraz fazla alacak olan arkadaşa sattım.Daha yeni düşürmüştüm satmak da nasip oldu.Şükür.
Şu kısımda 3m para vermiş gözükse de 3.5 verdi arkadaş.Fotoğrafı erken prntledim.Arkadaş da yanlış verdiğini fark etti ve alışverişi kapatıp yeniden parayı verdi.Bu arada bir şarkı buldum çok hoşuma gitti.Paylaşmayı unuttum.
https://www.youtube.com/watch?v=_Ql1w6tymJ0
Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün İhsan Ağabey sayesinde Zırhımı üretmiş bulunuyorum.Ayrıca yanımda çok desteği bulunan Hasan arkadaşıma da teşekkürlerimi iletiyorum.Fazla aktivite yapamadım bugün.Biraz sosyalleştim.Her neyse,haydi başlayalım.
İhsan Ağabey'le buluşma yerinde anlaştık ve ticarete başladık.Onun öncesinde biraz muhabbettimiz oldu.Kendisi de Tarih-Edebiyat sever gibi.Ben de çok severim.Konumuz bu olunca içim ısındı adeta.
Üstat bana şimdi neler eksik diye sordu.Yanıtım 5 Hydrargyrum ve 7 Saf Kalay oldu.Sağ olsun onları da karşıladı.
Kendisinden müsaade istemek zorunda kaldı ve o anda basamadım.Yukarıda da belirttiğim gibi biraz sosyalleştim.Sonra oyuna tekrardan girdiğimde oyunda yoktu.Ben ve Hasan yan yana pozumuzu vererek çektik.Volkan çukurda olduğu için gelişmeleri uzaktan takip etti.
Günün Sözü:
İnsanın bir şeyi öğrenebilmesi için her şeyden önce o şeyi sevmesi gerekir. -Goethe
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Bugün İhsan Ağabey sayesinde Zırhımı üretmiş bulunuyorum.Ayrıca yanımda çok desteği bulunan Hasan arkadaşıma da teşekkürlerimi iletiyorum.Fazla aktivite yapamadım bugün.Biraz sosyalleştim.Her neyse,haydi başlayalım.
İhsan Ağabey'le buluşma yerinde anlaştık ve ticarete başladık.Onun öncesinde biraz muhabbettimiz oldu.Kendisi de Tarih-Edebiyat sever gibi.Ben de çok severim.Konumuz bu olunca içim ısındı adeta.
Üstat bana şimdi neler eksik diye sordu.Yanıtım 5 Hydrargyrum ve 7 Saf Kalay oldu.Sağ olsun onları da karşıladı.
Kendisinden müsaade istemek zorunda kaldı ve o anda basamadım.Yukarıda da belirttiğim gibi biraz sosyalleştim.Sonra oyuna tekrardan girdiğimde oyunda yoktu.Ben ve Hasan yan yana pozumuzu vererek çektik.Volkan çukurda olduğu için gelişmeleri uzaktan takip etti.
Günün Sözü:
İnsanın bir şeyi öğrenebilmesi için her şeyden önce o şeyi sevmesi gerekir. -Goethe
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Zırhın hayırlı olsun 
Ceket üretsen daha iyi olurdu bence
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Hayırlı olsun zırh , güle güle kullan.
Öyle herkese yardım etmem(!) bilirsin
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Teşekkür ederim.roselen yazdı:Hayırlı olsun , sonunda basabilmişsin![]()
Şu an Azat Efendi Cevriye Sultan*'lı ceket var.Fakat zırh olarak Kıyamet Zırh vardı.Azat Efendinin verdiği 93 hasar bile zırhtı yoktu.Eğer ceket üretseydim +207 hasara sahip olacaktım.Ancak zırh üretmekle +300 hasara sahibim şu anda.Vezirx27 yazdı:Zırhın hayırlı olsun
Eyvallah sağ olasın.FireFighter095 yazdı:Hayırlı olsun zırh , güle güle kullan.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Günün Sözü:
Sevgiyi öğrendim,nefrete yenilmemek için. -Sagopa Kajmer.
Bugünlük böyleydi günlük.Başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Günlük,bugün seninle 183. günümüz ve tam olarak 6 ay geçti aramızda.Kah iyi anılar,kah kötü anılar,kah ayrılıklar,kah oyuna olan bağlılıklar vs.Bugün sadece bunu yazmak istedim.Ayrıca yeni bir hedef belirledim.Yeni hedefim;Alternatör Yüzük.Ama Kenan'da dirençlerim yetmiyor.940'da kalıyor.Bunun için Azat Efendi icadı Shen Kuo ayakkabı almayı düşünüyorum.Ayrıca Savaşçımın Evocati Yüzüğünü ve Işık Hanım Kolyesini düşürmem gerekli.Arz olmayı düşünüyoruz malum.Şifacıyı şu sıralar çok aksatıyorum ama onun alacağı sayı az.Maalesef ki çok önemli parçalar eksik.Toplamda 5 parça olmak üzere;3 adet Ruh Döven set ve 2 adet Hidroflorik Set.İnşallah 1 yılı ve daha nicelerini de görürüz.Ayrıca yarın da Forum Avatarımın son günü.İnşallah yarın tam 23.59'a kadardır.Son bir anımı daha yazmak isterim avatarla. 
Günün Sözü:
Sevgiyi öğrendim,nefrete yenilmemek için. -Sagopa Kajmer.
Bugünlük böyleydi günlük.Başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Umrarım takılarını kısa zamanda düşürürsün, hem avatarın olmasa bile biz senin ne kadar iyi bir yazar olduğunun farkındayız 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Değerli yorumun için teşekkür ederim.TOLGARDA yazdı:Umrarım takılarını kısa zamanda düşürürsün, hem avatarın olmasa bile biz senin ne kadar iyi bir yazar olduğunun farkındayız
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Zırhı üretmene çok sevindim sevgili Furkan, güzel günlerde kullanman dileğiyle. Kusura bakma, yanında olmak isterdim üretirken ama işim çıktı ve giremedim oyuna. Daha güzel günlerde beraber olmak dileğiyle diyelim. Korksun artık Eminönü neferleri senden.