Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Re: Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Merhabalar , dün akşam ve bugünü anlatacağım.Bugün erken yazıyorum çünkü oyunda ciddi derecede lag başladı.1-2 defa öldüm karşı klan tarafından lag sayesinde.O yüzden kapattım oyunu.Başlayalım ;

Her zamanki gibi KP peşindeyim , güzel bir grupla güzel KP kastık 8-)

Resim

Sonra sıkılıp sancağa geçtim.Vs atanlara salça falan oluyordum.Baktım bu arkadaş yanıma oturdu.Moda girer girmez saldırdı ve kesti.Daha sonra gelip karşı atakla cevapladım.Kesince ne olsun ? Bi arkadaşını da çağırıp 2 savaşçı kesmeye başladılar beni.Öteki arkadaşı uzadı gitti.Sonra bunu uzattım . Yani çok sinirlendim dün.Tamam birebir bir şey demiyorum ama gidip arkadaş çağırması vs için , ne biliyim hemen dibimde moda girmesi.Sonra kesince gelip tekrar yanımda moda giriyor.Bizim burda bir söz var : Korku dağlara bedel...

Resim

Sonra Furkan'la bi vs attık ve ;

Resim

Element büyücülere karşı sağlamım ama met büyücülere karşı henüz püf noktaları kavrayamadım.Konsa kalktıkların 3 vuruşta ölüyorum.

Akşam < G I Joe > loncası ile klan savaşı gerçekleştirdik.O sırada lonca başkanları angelettaa yani Kadir kardeşim sağolsun bana Hayvan Solucan setimden eksik olan Hayvan Solucan Eldiven hediye etti.Buradan tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum

Resim

Bu anlattıklarım dün yaşadıklarımdı.Şimdi gelelim bugüne ;

Bugün yine KP peşindeyim.Yine güzel bir grup güzel KP macerası ;

Resim

Malum Latif hedefim var savaşçım için.Üretim malzemesinden olan Karbon Çeliği için gerekli olan Saf Krom toplamak için düştüm Eminönü sokaklarına...Tabi düşmedi :mrgreen: Diğer çoğu saf maden düştü ama Saf Krom düşüremedim.Yarın tekrar turlayıp , düşmezse money talks :mrgreen:

Resim

Dinlemenizi tavsiye ederim ;

Böyle geldi geçti zaman , gelecek günlerde görüşmek üzre.Sağlıcakla kalın...
Kullanıcı avatarı
ANGELETTA
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ANGELETTA »

Günlüğünü ilgiyle takip ediyorum hasan ,

Eldivenin tekrardan hayırlı olsun dostlar arasında bir iki süprizin lafı olmaz :) önemli olan dostlukların daim olmasıydı ileride sağlam bir asitci şifa olacağın için şimdiden yanına sağlam iyileştirme dizmeye başladım eh , bundan sonra korksun arzlar bizden :evil: :)
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Latif candır. Yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa buradayız Hasan, biliyorsun. Şimdiden bol şans, umarım isteğine kavuşursun. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

ANGELETTA yazdı:Günlüğünü ilgiyle takip ediyorum hasan ,

Eldivenin tekrardan hayırlı olsun dostlar arasında bir iki süprizin lafı olmaz :) önemli olan dostlukların daim olmasıydı ileride sağlam bir asitci şifa olacağın için şimdiden yanına sağlam iyileştirme dizmeye başladım eh , bundan sonra korksun arzlar bizden :evil: :)

Gümbür gümbür geliyoruz ;) :evil:
BilgeTonyukuk yazdı:Latif candır. Yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa buradayız Hasan, biliyorsun. Şimdiden bol şans, umarım isteğine kavuşursun. :)
Teşekkür ederim Üstad , sağol varol.
Latif'i evvelden beri çok merak ederim.Hiç kullanmak nasip olmadı.İnşallah bu sefer olucak ;)
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , bugün fazla aktiflik gösteremedim oyun içinde.Yarım saat kadar madem dolandım yonca için.O da düşmedi.
Klan parası kastım biraz.Öncelikle dün çok fazla lag vardı.Dünden değişik bir görüntü ile başlayalım ;

Resim

Klan parası olarak fotoğrafladıklarım da böyle ;

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Şu yazıya bayılıyorum :mrgreen: :mrgreen:

Resim

Bugün yeteneklerimi sıfırladım özellikle savaşçılara karşı savunmasız olduğum el ve zihin tutulması olayına çözüm için.Büyü bozma yeteneğim 5 puandı.Çağrı yeteneğim de 15 puandı.
5 puanda büyü bozma ve bb1 tılsımı ile belki 20de 1 bozuyordu.Bozduğunu hatırlamıyorum yani :) Bende çağrı ile büyü bozmayı yer değiştirim , çağrıya 5 , büyü bozmaya 15 puan verdim.
İlk meyvelerini aldım aslında.Sağlam bir savaşçıyla savaşmaya başladık.İlk olarak el tutulması attı.Onu bozdum.Kaçarak canını baya azalttım.Dikkat dağıtma attı , onu da bozdum :mrgreen: Haseki kapı tarafından giricekken bir tane daha dikkat attı.Onu da bozdum :mrgreen: :mrgreen: 1 canda iksir çekip deparladı gitti :cry:
Ard arda 3 bozma şaşırttı beni doğrusu.Sonra test amaçlı yaptım 13'te 2 defa bozdu.Neyse çok değişik bir sistemi var :)

Bunlar dışında önem arz eden bir olay yaşamadım.Tekrar görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...

Resim
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Şarkı paylaşmayı unutmuşum :D

Bu aralar çılgınlar gibi dinlediğim bir şarkı , çok tavsiye ederim.Öyle böyle değil bir sürü tavsiye ederim :mrgreen:

Keyifli dinlemeler . . .
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , bugünü de bitirdik çok şükür.Biliyorsunuz Latif üretimi yapıcam.Fazla param olmadığı için gerekli materyalleri alamadığımdan yeni karakter açıp , görev ganimetleriyle üreteceğim.Bir karakter açtım bende Vayykardeşim ismi ile :)
Sağolsun Furkan belli bir seviyeye gelmeme yardım etti.Sonrası kendim devam edeceğim.

Resim

Savaşçıyla üretim için gerekli olan Saf Krom düşürmeye çalıştım ama düşüremedim.Bir arkadaş uygun fiyattan satınca da almak icab etti , aldım.Son 1 kaldı Saf Krom için.

Resim

Sonrası tabi Klan Parası :twisted: :roll:

Sanırım karizması ben bitirdim :?: :|

Resim

Resim

Resim

O ara öldüm , tekrar savaşmak için giderken baktım Çeteci Mağara'dan bağırışlar geliyor :) Bu arkadaş görev yapan arkadaşlara dadanmış gördüğüm kadarıyla , girip olaya el attım 8-)

Resim

Resim

Diğer konu ise rütbe :) Son 5bin KP kaldı yeni rütbe kazanmama.Alın teriyle 30bin KP'ye gidiyorum...Keşke tüm rütbeler böyle temiz olsa.Tozlanmış olabilir ama kirlenmiş bir sürü rütbe var...

Merak edenler için ;

Eviren yazdı:
Resim
Selam Teşkilat’ın cesur neferleri!
Kiminiz mücadelemize yeni katılırken, kiminiz yeni katılanlara yol göstermeyi kendisine görev bildi, hiç korkmadan, geri adam atmadan, daima en önde, klanınızın şanı ve şerefi adına çok büyük savaşlar, çok büyük kayıplar verdi.
Nice canların bedenden ayrıldığı muharebelerin rütbe sıralaması şimdi sizlerle. Tabloyu aşağıda görebilirsiniz.

Resim

Kılıcınız keskin, kudretiniz bol olsun!
Diğer husus , loncadan 2 kişiyle yollarımızı ayırdık.Kendi deyişleriyle "muhabbet edeceğime para kasarım" düşüncesiyle hareket ettiler ve kendi loncalarını kurdular.Hayırlı olsun loncaları.Daimi olsun.

20 kişi kapasiteli loncayız.Maddiyatı düşünmeyen : muhabbeti , dostluğu ön planda tutan kardeşlerimiz loncamıza her zaman gelebilirler.Kapımız herkese açıktır.Zaten bizi tanıyanlar nasıl bir karaktere sahip olduğumuzu biliyorlar.

Neticesinde biz oyunun yanında muhabbet etmiyoruz , muhabbetin yanında oyun oynuyoruz.

Unutmadan , herkesin malumu bir söz vardır.O sözü paylaşıp noktalayayım bugünü ;

Ekmek , tuz hakkını bilmeyen kör olur.

Neyse artık.Gün böyle geçti.Gelecek günlerde görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...

Sıkı bir Haktan hayranıyım.Gırtlağı eşsiz gerçekten...Bu yoruma şapka çıkartırım ;[/b]

En son AFRASiYAB tarafından 30 Nis 2016 22:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti, sahibinin isteği doğrultusunda düzenlenmiştir.
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Yine şarkı paylaşmayı unuttum, yöneticiler bu iletiyi üste eklerse sevinirim.

Sıkı bir Haktan hayranıyım.Gırtlağı eşsiz gerçekten...Bu yoruma şapka çıkartırım ;

Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , kendi adıma süper bir gün geçirdim.Haydin başlıyoz ;

Güne savaşçıyla maden çekerek başladım.Malum Furkan zırh , ben de Latif basıcam.Gerekli materyalleri çekmek için düştüm yollarak.Düşürdüm de.Teşkilat sunucusundan Vezirx abimiz bildiğiniz üzre sunucumuza gelmiş arkadaşlarıyla.Ben de tesadüfen rastladım ve gerekli yardımda bulundum , bulunacağım da 8-)

Resim

Latif için gerekli olan Kızıl Zümrüt'leri de satın alarak tamamladım ;

Resim

Bir arkadaş klan kanalından yardım istediğini duydum.Ben de işsizim zaten elimden geldiğince yardımda bulundum ;

Resim

İşsizim demiştim , can sıkıntısından peptit kasmayı düşündüm ama nerdeeeee.....

Resim

Tabi sonra gelsin KP'ler :mrgreen: :roll:

Resim

Resim

2 Met 1 Gazap arasında tek başıma kestim arkadaşı :twisted: 8-)

Resim

Resim

Furkan arkadaşımız nihayetinde basmış bulundu zırhını.Tebrik ederim , güzel bir özveriyle ulaştı hedefine.Darısı başımıza artık :)

Resim

Hazır yolumun üzeri :twisted:

Resim

Şunu belirtmeden edemiycem , karakter kasmayı nasıl özlemişim anlatamam.Vayykardeşim adlı karakteri sağolsun Furkan belli bir seviyeye getirdikten sonra kendim devam ettim.Ama nasıl iştahla kasıyorum , çok özlemişim görev yapmayı , yaratıkları kesmeyi.

Resim

Yarın minik karakteri kasmayı düşünüyorum.Bakalım nasıl olucak :?:

Bugün böyle geçti , gelecek günlerde görüşmek üzre...Sağlıcakla kalın...
En son Naveran tarafından 02 May 2016 14:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine içerik düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Bir zamanlar ben de iştahla kasardım.Hey gidi günler...Şimdi ana karakterlerin ihtiyaçları olduğu için pek ilgilenemiyorum.
Resim
Kilitli

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön