Seven yazdı:Sevgili günlük bugüne ek olarak Holde büyücümü kesen arzları yakaladım ve tek tek kestim.
[imgleft]http://i.hizliresim.com/pzpkLJ.jpg[/imgleft]
Hazır hole geçmişkenKırmızı Madalyonlu Adamı Bulgörevim varmış onu yaptım. Hemen arkasından Gizit Ajanını öldürgörevim geldi. Tabi bende bölge kanalından yardım istedim.ıIıParLaMenTıIınickli oyuncu bana yardımcı oldu. Bölge chatinden güzel bir yazı ile dönüşü oldu. Tanışmışlığımız yoktu kanka demesi ayrı bir gurur vericiydi.
Sev seni seveni hak ile yeksan ise sevme seni sevmeyeni mısır'a sultan isesözü ile bana yardımcı oldu.
Sevgili günlük bugün ( Alpargon ) Serkanarkadaşımın görevlerine el attım. Öncedişi örümceksonra solucandaha sonrayeşil keşifileyeşil hidra kesimivekadim hidra kesimiyaptım. Tabi görevi olanları gruba almayı ihmal etmedim.
Dişi örümcek ile Solucan keserken fotoğraf almak istemedim.
Sevgili benim günlüğüm bugün oldukça güzel geçti. Bu güzel günün dolu geçmesi beni dahada iştahlandırdı. Böyle giderse kısa zamandaGazap 1 ( III )tılsımını basacağım. Umarım dediğim gibi olur. Kısa keseyim ve bugün ne yaptığımı yazayım.
Önce sabah saatlerinde anlaşmalı kpem attıklarını gördüm acaba nasıl birşey diye girdim. Keşke girmeseydim ama girmiş bulundum.500 kphavaya uçtu Yaptıkları iş illegal yollar ile klan parası kasmak olduğunu anladım. Benim girdiğim zaman ise sıra arz klanındaymış bir baktım 1 dk içinde savaş bitti.
Klan chatinden bir oyuncutarshass itemarıyordu. Şansa holde para kasarkenTarshass Menşeilli Shen Kuo İcadı Latex Pantolondüşmüştü. Bende solucanlısı var diye satmış oldum.
Acovatikısmına gerçekten çok güldüm . Eskilerden Jamiryo diyen bir video vardı bana onu hatırlattı Tılsımına kısa sürede kavuşacak gibisin dediklerine bakılırsa şimdiden hayırlı olsun
roselen yazdı:Acovatikısmına gerçekten çok güldüm . Eskilerden Jamiryo diyen bir video vardı bana onu hatırlattı Tılsımına kısa sürede kavuşacak gibisin dediklerine bakılırsa şimdiden hayırlı olsun
Teşekkür ederim inşallah kısa sürede elimde olacaktır.
Sevgili günlük dediğim gibi bugün oyunda olamadım ve acısınısaat 23:30 ile 00:30arası çıkardım. Bu süre zarfında3mpara kastım çöp eşyalar çok düştü ve kasamı dolup taşırdı rızkımın hep böyle olmasını isterim.
Sevgili günlük bugün şifacı karakterimeLonca Lisansıaldım ve kendi loncamı kurdum.
Kill For Youkoyacaktım fakat böyle bir lonca varmış. Bende bu loncanın ismine bir Lfazladan koydum veKillloldu.
Bir harfin fazla olması benim için farketmez.
Kill For You'nun iki anlamı vardır.
İngilizceden Türkçeye çevirmesinde''Senin için öldürürüm''demek.
Diğer bir anlamı ise sporda şiddet yasasından sonra "Kalbinde Fenerbahçe'yi Yaşatanlar"olarak değiştirdiler.