ROSELENMORGONSİR'in Günlüğü --TEŞKİLAT--

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: ROSELENMORGONSİR'in Günlüğü --TEŞKİLAT--

Mesaj gönderen roselen »

AFRASiYAB yazdı:Tılsım üretimi için yolu yarılamışsınız, merakla bekliyoruz neticeyi. :)
Sizinde çorbada tuzunuz var bir nevi . Teşekkürler :)
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

TEKRARDAN SELAMLAR , YENİDEN KARŞINIZDAYIM 8-)

Bugün tekrardan öğlende itibaren hole indim ve elimden geldiğince salgı ve peptit düşürmek için yola koyuldum , tam o sırada lonca liderimiz Serkan abi aktarım işi için benden yardım istedi , yanına uğradım ve aktarımı gerçekleştirdik .

Resim

Ardından oyundan çıkacağını söyledi ve kullanmam için Y2 tılsımını bana ödünç olarak verdi .

Resim

Ona teşekkür ettim ve makinede yeteneklerimi sıfırlayarak , hole doğru yola koyuldum .

Resim

Biraz xeno kasalım dedik ve saate doğru yola koyulduk , gidene kadar çok şanssızlıklara uğradık , slot son anda doğup beni kesti , arzın birisinin yıldırımı benide içine aldı vs. Ama sonuç olarak saate vardık ve gittiğimizde dolu olduğunu görerek turlamaya başladık .

Resim

Ardından Serkan abi oyundan çıkış yaptı ve bende tek başıma en mantıklı yerin Örümcek çukur'u olduğunu düşünerek oraya doğru yola koyuldum , ve rahat bir şekilde slotları temizledim .

Resim

Bunu yaparken bir yandan da Klan kanalında alım satım işleriyle uğraşıyordum , malum kendi tılsımımı basmak için bir miktar paraya ihtiyacım var . Bu sırada 20 adet kondrit satan bir arkadaşla konuştuk ve 120 M'de anlaştık alışverişimizi gerçekleştirdik ve birbirimize teşekkür ederek yolumuza devam ettik .

Resim

Ardından tekrar Çukur'a vardım , neyse ki çok sakindi bugün ve elimden geldiğince kasıldım ama 3 saatlik slot kesişimin karşılığı olarak hiç bir şey alamadım :oops: En azından 1 örümcek salgısı bile yeterliydi ama düşmedi . Neyse ki torbadan düşen eşyaları satarakta iyi bir miktar kazandım ( kısa günün karı sonuçta :D )

Resim

Ardından bir arkadaş geldi ve slotu ne zaman bırakabileceğimi sordu , bende 10 15 dakika daha oyalandıktan sonra slot'u kesmeyi bıraktım .

Resim

Ardından kasamı boşalttıktan sonra oyundan çıkışımı gerçekleştirdim .

Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler :!:
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

SELAMLAR , İYİ GECELER HERKESE YİNE BİR KAÇ ŞEY YAZMAK İSTEDİM .

Örümcek çukurunda kasmaya devam ediyordum ve hala hiçbir şey elde edememiştim . Yinede pes etmedim ve bir kaç saat daha uğraştıktan sonra ara vermeye karar verdim .

Resim

O sırada loncadan arkadaşım Ali , Jadeit'e ihtiyacı olduğunu belirtti ve benim elimdede 1 adet vardı ,onuda zorda bırakmayacak bir fiyata satarak yoluma devam ettim .

Resim

Ve bir kaç dakika daha uğraştıktan sonra bugün şanslı günümde olmadığıma kanaat getirip , Yıldırım 2 tılsımını iade ettim . Piyasanın nabzını biraz yokladım ve madenlere alıcı bulamayınca oyundan çıktım .

Resim

Gecenin Şarkısı :arrow:

Okuyan herkese teşekkürler :!:
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Seven »

20 kondrit 120m gayet makul bizim sunucuda tanesi 7.5m bazen oluyor 8m diyen bile oluyor.

Ama ben 6.5dan veya 5m den alırım. Acil satıcılarla alışveriş iyi oluyor :D

Bu arada sunucunuzda medeni insan olduğunu gözlemledim kuyuya gelen arz seni kesmemiş :D

Bu arada arkadaşın gene sana Y2 verirse kuyuda takılma kuyu zaman kaybı. 2 dk içinde kalkıyolar geze geze kesmeni tavsiye ederim. Hem fazla para gelir hemde verimin artar örnek vereyim. Kimsenin gezmediği yola gir yol nerede biterse oraya git çıkış tarafı hariç eğer yolun sonuna geldiysen canlanmalarını bekle ve tekrar ocağın yolunu tut.

Sonra gene aynı yola git illaki düşecektir. Benim yöntemim bu yönde gayet güzel.

İyi Forumlar...
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
nymphe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kadıköy Acil

Mesaj gönderen nymphe »

Birazda savaş yap hol bunaltmıyor mu :)
Son..
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

Seven yazdı:20 kondrit 120m gayet makul bizim sunucuda tanesi 7.5m bazen oluyor 8m diyen bile oluyor.

Ama ben 6.5dan veya 5m den alırım. Acil satıcılarla alışveriş iyi oluyor :D

Bu arada sunucunuzda medeni insan olduğunu gözlemledim kuyuya gelen arz seni kesmemiş :D

Bu arada arkadaşın gene sana Y2 verirse kuyuda takılma kuyu zaman kaybı. 2 dk içinde kalkıyolar geze geze kesmeni tavsiye ederim. Hem fazla para gelir hemde verimin artar örnek vereyim. Kimsenin gezmediği yola gir yol nerede biterse oraya git çıkış tarafı hariç eğer yolun sonuna geldiysen canlanmalarını bekle ve tekrar ocağın yolunu tut.

Sonra gene aynı yola git illaki düşecektir. Benim yöntemim bu yönde gayet güzel.

İyi Forumlar...

Bizim sunucuda da genelde toptancılar hariç 7-7.5 m civarından gidiyor Kondrit . Bende o yüzden karlı olacağını düşündüğüm için böyle bir alışveriş yaptım :)

Kuyuya gelen o arz arkadaşta normal de onların tarafa geçene kadar peşime takılmıştı ve sürekli beni kesiyordu ona durumu izah edince özür dileyip geçmeme izin verdi , bende onu kırmadım ve kuyuyu ona verdim . Böyle konuşarak anlaşmak daha iyi çünkü bazı insanlar Büyük Hol'ü hala savaşma yeri sanıyorlar :evil:

Ve önerin içinde teşekkür ederim ama genelde Plusum olmadığı için hiç düşmüyor dolansam bile , bende hal böyle olunca torba kasıyorum ama bir sonraki sefere önerini dikkate alıp dolaşacağım , bir şey düşerse direk atacağım resmi :)
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

nymphe yazdı:Birazda savaş yap hol bunaltmıyor mu :)
Söylemesi saçma gelebilir ama savaşmak çok sıkıcı geliyor ( Beceremiyorum demek yerine :) ) Grup Bölgesinde ve ya Hol'de zaman geçirmekten daha çok keyif aldığım için oraları tercih ediyorum
Resim

Resim

Resim
nymphe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kadıköy Acil

Mesaj gönderen nymphe »

roselen yazdı:
Söylemesi saçma gelebilir ama savaşmak çok sıkıcı geliyor ( Beceremiyorum demek yerine :) ) Grup Bölgesinde ve ya Hol'de zaman geçirmekten daha çok keyif aldığım için oraları tercih ediyorum
Gel Beyaza misafirim ol alışırsın :)
Son..
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

nymphe yazdı:
roselen yazdı:
Gel Beyaza misafirim ol alışırsın :)

İnşallah , yazın fırsat bulursam uğrarım sözüm olsun :)
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

Herkese Selamlar , keyifle okumanız dileğiyle ;)

Bugün oyuna giriş yaptığımda , holden çıktım ve eminönüne maden çekmeye gittim , şansımı deneyim dedim Sarraf madenlerini dolandım , Yeşil Elmas ve Açık Pembe ametist çıktı fakat daha üst seviyedeki madenlerde şansım yaver gitmedi. Tam o sırada klandan Kadim Hidra pençesi arayan birine rastladım ve 9.5 M fiyatta anlaşarak s3'te buluştuk , Kadimi sattım

Resim

Ardından maden çekmeye devam edecektim , fakat bugün bütün sunucunun bendeki materyalleri alacağı tutmuş olacak ki Kondrit arayan ayrı ayrı insanlara rastladım ve biriyle anlaşarak 8 adet Kondriti 54 M ' ye sattım ( 48 M'ye aldığımı hesaplarsak 6 m Kar yaptım :) )

Resim

Ve bir arkadaşla daha konuştuk 12 adet Kondriti 82 M'ye satacağımı belirttim . İndirim yapmamı istiyordu ama yeteri kadar yapmıştım zaten benle klasik Baba figüründe ticaret taktikleridenedi. Ama bunların bana sökmeyeceğini kendisine anlattım :D

Resim

Biraz daha bakınmak istediğini söyledi ve bende daha ucuz fiyata toplu halde bulamayacağını söyledim ama o şansını denemekte ısrarcıydı . Eminönünde bana rahat yoktu adeta daha tekrar döner dönmez ucuz fiyattan Örümcek Salgısı satan birisine rastladım ve s3'te buluşup uygun bir fiyata aldım

Resim

Daha sonra eminönü tarafında maden çektiğim sırada oyuna yeni başlayan bir arkadaşa rastladım , yeni olduğunu anlamıştım çünkü farelere meteorit atmak yerine bıçağıyla kesmeye çalışıyordu . Temel bir kaç bilgiyi ona anlattım ve daha rahat etmesini sağladım . Oda bana teşekkür etti ve arkadaş listesine beni eklemesini bir sorunu olduğunda yardım edebileceğimi söyledim . Daha sonra Mısır Çarşısına gittim

Resim
Resim
Resim

Kenan grubuna girdim fakat adam bulamayınca dağıldık , tam o sırada Kondrit'e talip olan arkadaşla konuştuk ve biraz daha indirim yaparak 12 Kondriti 81 M'ye sattım ( Burdanda 9 M kar yaptım :D )

Resim

Bir kaç dakika sonrada elimdeki Klorotoksinlere talip çıktı ve 3 adetini 2.5 M'den ona sattım ardından Yeraltına indim biraz daha kasabileceğimi düşünerek çünkü plussuz olduğum halde en seri düşürdüğüm materyal buydu .

Resim

Resim

Şansım yaver gitmeyince köşedeki kuyuya doğru biraz uzanayım dedim

Resim

Ama dahada uğursuz bir yer olacak olmalı ki 2 dakika sonra tekrar öldüm :)

Resim

Ticari açıdan çok karlı bir gündü ve biraz daha dolandıktan sonra oyundan çıkışımı gerçekleştirdim .

Okuyan herkese teşekkürler :!:

GÜNÜN ŞARKISI(NBA 2007 oynayanlara nostalji olacaktır :) )

Resim

Resim

Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön