Sunucu Listesi Gelmemesi Sorunu

Donanımsal sorunlar, teknik konularda yardımlaşma ve iletişim alanı
metalciprens
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Sunucu Listesi Gelmemesi Sorunu

Mesaj gönderen metalciprens »

Arkadaşlar önce downloader la denedim sürekli hata verdi yaklaşık 5 kere indirdim ama inmeye başlamadı daha sonrasında direk link olan http://download.istanbuloyun.com/istanbulkur4_1.exe bu linkten indirdim şimdide sunucu listesi gelmiyor :?: Oyunla ilgili bir sorun mu var anlamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim.
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Re: Sunucu Listesi Gelmemesi Sorunu

Mesaj gönderen romendiyojen »

aynn bendede gelmıyor.
metalciprens
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

İkv oyunuyla ilgilenen hiçkimse kalmadı mı 7 saat olmuş konuyu açalı oyunu açamıyorum diye aynı dertten sıkıntı yaşayan arkadaşta var olacaktırda çözüm anlayışınız bu mudur yani
metalciprens
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Yazdığım mesajları silmekte neymiş arkadaş yapamıyoruz deyin olsun bitsin.Oyuna girmeye çalışmak bile size sıkıntı olmuş foruma yazdıklarım siliniyor hey maşallah ya valla helal olsun
Kullanıcı avatarı
Twingo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Twingo »

metalciprens yazdı:Arkadaşlar önce downloader la denedim sürekli hata verdi yaklaşık 5 kere indirdim ama inmeye başlamadı daha sonrasında direk link olan http://download.istanbuloyun.com/istanbulkur4_1.exe bu linkten indirdim şimdide sunucu listesi gelmiyor :?: Oyunla ilgili bir sorun mu var anlamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim.
SuhanPerdaz yazdı:Merhabalar;

Yaşanan sorun genel bir sorun olmayıp, bölgesel bir sorundur. Hata ilgili birime iletilmiştir ve üzerinde gerekli çalışmalar devam etmektedir. Bilginize sunarız.

İyi forumlar dilerim.
Selam, forumda gördüğüm kadarıyla denedikçe sunucu listesi gelebiliyor. Sürekli denemeye devam et bence.
Resim

“Donanım / Teknik Sorunlar” sayfasına dön