Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Re: Xakslepiosx Günlüğü -EMİNÖNÜ-

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Teşekkür ederim.

Arz konusunda haklısınız.Yani çok az belki 1-2 defa denk geldim şu Arz hırsızdır diyenleri.Ama bizim Lodoslarda bitmek tükenmek bilmiyor bu muhabbet.
Zaten bugün kesin kanaat getirdim kendi adıma.Klan değiştirmeyi düşünüyorum.Çeteci mağarasının önünde tek başıma 4-6 Arz ile savaşıyoruz.Canım 1e düştü.Etrafımda 2-3 şifacı vardı bizden.Birisi de şifa basmadı.Bu durum çok sinirlendirdi beni.
Lonca arkadaşlarımızla da çok konuşuyoruz bu konuyu.
Hem malum muhabbetten bıktık , hem yardım konusuna olan ilgisizlikten bıktık.Ortak bir karar alıp , Arz klanın geçebiliriz günün birinde ;)
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , bugün hedefime ulaştım ve yeni rütbemi elde ettim.
Bu rütbe İKV kariyerimdeki en yüksek rütbe oldu.Daha öncelerde en fazla 3 çubuk mor görmüştüm.39 level zamanlarıydı...
Şimdi ise Tek Yıldız Kahverengi oldum ;

Resim

Şöyle birşey söyleyeyim , naylon kp kasanları gördüğüm zaman salça oluyorum.Ben arz kovalıyorum oyunda , o kadar iksir harcıyorum kesmek için , onlar bedavadan kp kasıyorlar.Gördüğüm zaman fotoğraf ve video alıyorum.Sunucumuzda naylon takılan varsa beni görünce işlerini bırakmalarını tavsiye ederim.

Klan parasını Mor Ma Gözlüğü için saklamayı düşünüyorum.İnşallah biriktirebilirim o kadar klan parasını.

Bugünü tek fotoğrafla bitiriyorum.Yarın ÇT denen belaya girme zamanı.Hiç istemiyorum amma girmek zorundayım.Eksikler çok :|

Haydin görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen kubi07 »

Çok güzel devam et :)
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

kubi07 yazdı:Çok güzel devam et :)
Teşekkür ederim , devam edecektir ;)
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , bir süredir yazmıyordum.Zaman bulamıyorum malesef eskisi gibi.Geçen süreler zarfında neler yaşamışım özet olarak yazayım ;

Geçmiş yazımda söylediğim gibi ÇT girip eksikleri tamamlamayı planlamıştım ama o iş yaş oldu :mrgreen: Yine girdim , yine boş çıktım yine boş çıktım.Son noktaydı kalıcı olarak bıraktım ÇT'yi.Artık girmeyi düşünmüyorum.
Eksik kıyafetlerin + solucan'lısını almayı düşünüyorum.

Furkan Transformatör Asa'sına kavuştu 8-)

Resim

Hayırlı uğurlu olsun , bol şans getirsin ;)

Daha sonra Voice Of Voiceless loncası olarak Sığınak ve Migrat turları attık.Günü güzel bir şekilde bitirdik ;

Resim

Resim

Dün can sıkıntısından Ölüm Ejderi kesmeyi denedim.İlk tur başarısız oldu.Sonra Furkan dahil oldu işe ve kolayca kestik.O gidince kendim tekrar denedim ve başarılı oldum 8-)

Resim

Gelelim bugüne.Bugün çok şanslıydım.Şaşırdım doğrusu.Ben ve şans.İkimiz yanyana gelemiyoruz ne zamandır taa ki bugüne kadar.Ortalama 2 saatte tam 5 tane KLOROTOKSİN düşürdüm.
Gazap ile Klorotoksin düşüren ilk ben olabilirim , henüz şahit olmadım . Şimdiki hedefim Gazap 1*3 tılsımı olduğu için para kasmam gerekli ve sanırsam nasıl kasacağımı buldum ;)

Resim

Resim

Elimdeki materyalleri ufak bir indirim ile sattım ;

Resim

Resim

Resim

Ve son Klorotoksin ile günü noktaladım ;

Resim

Böyle geçti geçen günler , gelecek günlerde görüşmek üzre...Sağlıcakla kalın.

Yazı rengini değiştirmeyi düşündüm.Göz yorucu bir renk ise belirtirseniz sevinirim.Yeni renkler deneriz :)
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , geçmiş günlerde fazla birşey yaşamadım.
Hayvan Solucan ceketin Düşünen Adam'dan düştüğünü öğrendim.Bana da lazımdı o ceket.Gidip makine olup düşürmeyi denedik Emre ile ama olmadı.
Daha sonra G I Joe loncası ile 2-3 tur Sığınak turu attık , tabiki ceket düşmedi bana.Lazım olan şeyler düşmez zaten bana :?:

Resim

G I Joe loncasından SCOTTROW kardeşimiz sağolsun bana Hayvan Solucan İpekli Ceket hediye etti.Burdan da tekrar tekrar teşekkür ederim hediyesi için 8-) :D Çok işime yaradı ve yarıyacak ;)

Resim

Furkan Trans Zırh basmayı düşündüğü için ona klorotoksin lazımmış.Hazır ben de kasıyorken onun için 10 tane düşüreceğim.Bu yüzden yeraltında daha çok vakit geçiyorum.Düşen birkaç klorotoksin ;

Resim

Resim

Resim

KP ve klorotoksin kasmak dışında şuan başka bir iş yapmıyorum.Sanırsam Gazap 1*3 tılsım hedefini bir süreliğine rafa kaldırıcam.Önceliği Hayvan Solucan takılarına verdim.Onları da ucuz yoldan alırsam düşünebilirim tekrardan Gazap 1*3 tılsımını.

Geçen günler böyleydi , gelecek günlerde görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , geçmiş günlerde fazla aksiyon yaşamadım.Haliyle fotoğraflanacak bir olay da olmadı.

Hayvan Solucan takı seti aldım.Şuan elimde 3 parça mevcut.3 parçayı da yavaş yavaş tamamlamaya çalışacağım.Dayanıklı bir karakter olmasını istiyorum.Uzun vadede hedef olarak şifacı için BB3 tılsımını düşünüyorum.Bakalım hedef gerçekleşecek mi :?:

Resim

Dün BilgeTonyukuk ve Retalation ile güzel bir muhabbet sofrası kurduk.Tadı damağımda kaldığını belirtiyim.Her konu hakkında güzel bir ortam oluştu.Kendilerine teşekkür ederim.Bir gün Arz olduğum zaman RoA çatısı altında buluşmayı isteyebilirim.Buradan çıtlatıyım , mesaj gitsin ;) 8-) :mrgreen:

Resim

Ve bugün savaşçım için bir karar aldım.Latif üreteceğim.Işık Hanım Setini tamamlayıp , elime de Latif alıp güzel yerlerde güzel fotoğraflar çekmeyi deneyeceğim.Kullanmıyorum zaten karakteri.En azından yakışıklı , karizmatik olarak durur 8-)

Resim

Başka bir günde görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , geçmiş günlerde savaşçım için Latif üreteceğimi söylemiştim.Ufaktan çalışmalara başladım.Büyücümün görevlerini yapıp , görev ganimetleri ile üretim malzemelerini toplamayı düşünüyorum.Belki başka bir karakter daha açıp , onla da görevleri yapıp gerekli materyalleri toplayabilirim.
Sağolsun Furkan çok yardımcı oldu görevlerim konusunda.Teşekkür ederim tekrardan.

Bronz görevi için bir arkadaştan yardım istedim.Kabul etti sağolsun.Beklerken kalkmasını ben de biraz yaratık keseyim diye düşündüm.Yarım saatte 2 tane bundan düşürdüm 8-) ;

Resim

Çok çılgın bir bug :mrgreen: :mrgreen:

Resim

Resim

Bugün Eminönü'de biraz maden turu yaptım.Saf Krom toplamam gerekliydi.Ortalama yarım saat dolandım , düşürdüğüm saf madenler şöyle(Çantadakiler) ;

Resim

Ne zaman dinlesem duygulanırım ;

Tekrar görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IIxSoulflyxII »

Hayırlı olsun şimdiden.
Resim
GÜNLÜK İÇİN REZNOWA TIKLA :)
Resim
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

IIxSoulflyxII yazdı:Hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkür ederim ;)
Kilitli

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön