DontWannaKnow - Direnişe Sesleniş

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
THeSpeCiaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gönül Dostları

DontWannaKnow - Direnişe Sesleniş

Mesaj gönderen THeSpeCiaL »

Bilinmeyen yerden gelen mektup !

Merhaba geç kişi! Belki beni tanımıyorsun. Daha önce karşılaşmadık, savaşmadık, konuşmadık vs vs yada sıkı bir dost olabiliriz. Dün yaşadığım ve göz yaşlarımı tutamadığım bir olaydan ötürü sana bunları iletmek istedim. Konuyu daha fazla uzatmadan hemen anlatım. 1956 25 Aralık gecesinden bu yana kendini hiç sorguladın mı? Ne yapıyoruz? Neyin mücadelesini veriyoruz diye sordun mu? Ben dün gece karşılaştığım ufak bir görüntüden sonra bunların daha fazlasını sordum kendime. O geceden sonra kalplerimiz kararmaya mahkum hala geldi. Bir tablo kadar güzel olan bir şehri kendimiz parçalamadık mı? Başkalarıyla sürdürdüğümüz bu bu savaşta asıl hain olan bizlerdik ama bunun farkına varamadık. Kudreti bol bıçağı keskin nefesi kuvvetli olan kişi! Artık gözlerimizi açmanın vakti geldi. Bir birimizi ezdiğimiz bu topraklarda yıllarca beraber yaşadık ta ki o geceye kadar.

Nereden geldiği belli olmayan düşmanlara dost, dostumuza düşman olduk. Şimdilik bu mektubumu kısa tutmak zorundayım, yeni bir direnş anonsu yapılıyor. Biz buralarda iyiyiz. Eğer bu mektubu okuduktan sonra içinde bir kıbırdama olduysa kalbin hala temiz demektir. Bundan sonra öncülerimizin alacağı kararları sizlere bildiricem. Yanında yakınında olan bütün Nefer'lere bunu duyur. Arz için tekrar birlik olacağımız dönemi umut ediyor yanımdakiler. Kendinize mukayet olun, bir birinizi kollayın, sebebini bildiğimiz verdiğimiz bu mücadahele de bir birimizden başka kimsemiz yok. Selametlen
GENÇ KİŞİ !

Resim

Resim
Yeni Bir Başlangıcın Efendisi !
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Re: DontWannaKnow - Direnişe Sesleniş

Mesaj gönderen romendiyojen »

Bu dontwannaknow teskılattakımı ? Gunlugun guzel. Takıpteyım.
Kullanıcı avatarı
THeSpeCiaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

romendiyojen yazdı:Bu dontwannaknow teskılattakımı ? Gunlugun guzel. Takıpteyım.
Evet o benim :)

Resim
Kullanıcı avatarı
THeSpeCiaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Buralarda çok farklı olaylar oluyor!

Merhaba genç kişi! Uzun zaman oldu galiba benden haber alamıyorsun.Bir önce ki mektubumda sana bazı bilgiler yollamıştım. Bu sefer ki onun gibi değil. Çok dikkatli olmamız gerek. Dün karşılaştığım bir olayda gözlerime inanamadım. Bir zamanlar bizlere liderlik, önderlik eden kişi bu gün ise anonsların ucunda hain olarak anılıyor. Bazı taşları incelemek için dolaştığımda ona rastladım. İlk başta gözlerime inanamadım, daha sonra ona neler olduğunu sormak için yanına gittiğimde birden kayboldu. Artık kimseye güvenemiyorum buralarda. Bir zamanlar silah arkadaşım olan dostlarım şimdi karşımda bana karşı savaşıyorlar. Bu durum karşısında çok üzülüyorum.

Anlatmak istediğim başka bir şey daha var. Derinler diye birşey duydum gecen öncülerin konuşmasında.Derinlerden gelen bir ses mi, bir silah mı, yoksa bir düşman mı bilemiyorum.Bunu araştırmak için oraya gitmeye karar verdim. Biraz riskli muhafızları atlatmam lazım. Yanına birilerini almamı düşünüyorsun biliyorum ama tek başıma gidersem dikkat çekmeden hallederim diye düşünüyorum. Ben benim için düşen görevi yerine getirmeye çalıcağım. Sizlerden bir ricam ise birlik beraberlik ve metanetinizi korumanızdır. Bizi bizlerden başka sevecek bizlerden başka koruyacak kimsemiz yok bulu bilesiniz. Oradaki silah arkadaşlarıma sevgilerimi ilet. Derinlerden geldiğimde, buralarda dönen oyunları bozucağımdır bu böyle biline. Selametlen
GENÇ KİŞİ !

Resim

Resim
Zensaiya
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Zensaiya »

I do not much want you to help me a little bit.

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön