Yaratıklarda her zaman krtik attığımda yaratık donuyor yaratık konusunda sıkıntı yaşamıyorum ama klan savaşlarında veya vs lerde bu tılsım çok çok nadir işlevini yerine getiriyor 100 krtik atsam 20 sinde donuyor rakıbım.Bu hata düzeltilmesini talep edicem ama düzeltmiceksiniz biliyorum
Buz 1 3 Tılsımı
Buz 1 3 Tılsımı
Herkese merhaba yaklaşık olarak 500 milyon oyun parası maliyetiyle büyücüme buz 1 3 tılsımı ürettim.Yalnız şöyle bir hayal kırıklığı yaşadım attıgım 5 krtikte sadece 1 sefer rakibim donuyor yani tılsım resmen hatalı !
Yaratıklarda her zaman krtik attığımda yaratık donuyor yaratık konusunda sıkıntı yaşamıyorum ama klan savaşlarında veya vs lerde bu tılsım çok çok nadir işlevini yerine getiriyor 100 krtik atsam 20 sinde donuyor rakıbım.Bu hata düzeltilmesini talep edicem ama düzeltmiceksiniz biliyorum
yine şansımı deniyim
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Buz 1 3 Tılsımı
Eğer karşındaki eleman sen tam yetenek kullanırken hareket ederse sadece tıkladığı yere doğru hareket eder. Başka bir yere tıklarsa karakteri olduğu yerde donar. Fark ettiysen kutup yeteneğinde de böyle bir muhabbet var. Adamlar kutupta iken ebesinin nikahına kadar yürüyebiliyorlar. Bu durumda aynı sorundan ibaret. Yani sadede gelecek olursak durma etkisindeyken yürüme bugu kaldırılmadan bahsettiğin sorun çözülmeyecek.
- xMONSTROx
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
Re: Buz 1 3 Tılsımı
Bahsettiğiniz tılsım çok kaliteli bir tılsım gerçekten ama oyundaki buglar olduğu sürece pek bir manası kalmıyor. Yanına kons 1 III tılsımı üreterek ölüm makinası olabilirsin :lol: :lol:
MONSTRO
MONSTROII
MONSTROIII
MONSTROII
MONSTROIII