Merhaba arkadaşlar , bugün oyunda iken bir anda klan param ve rütbem sıfırlandı bunun sebebini bilen daha önceden başına gelmiş olan var mı ?
NOT : Klan değiştirmedim !
Klan Parasının Sıfırlanması !
- Legendhunter
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hunters
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: Klan Parasının Sıfırlanması !
Selam.
Daha önce başıma gelmedi fakat klandan ayrılıp tekrar girmediysen ceza olarak rütbe düşürme olayı var. Bir ihtimal onunla alakası olabileceğini düşünüyorum.
Uyarı: Klan değiştirme ürünü kullanmışsanız klan fark etmiyor ayrılıp tekrar klana girdiğinizde rütbeniz sınıflanır. Bu bir oyun hatası olup ileride gelecek güncelleme ile düzeltileceği söyleniyor. Bilginize!
Daha önce başıma gelmedi fakat klandan ayrılıp tekrar girmediysen ceza olarak rütbe düşürme olayı var. Bir ihtimal onunla alakası olabileceğini düşünüyorum.
Uyarı: Klan değiştirme ürünü kullanmışsanız klan fark etmiyor ayrılıp tekrar klana girdiğinizde rütbeniz sınıflanır. Bu bir oyun hatası olup ileride gelecek güncelleme ile düzeltileceği söyleniyor. Bilginize!
- Barbarosbrusk
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
BoşaSeRRuh yazdı:Selam.
- Legendhunter
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Hunters
Hayır klandan ayrılmadım loncadayım ve bunu yanlışlıkla bile yapma imkanım yok loncadan ayrılmadan, Bununla ilgili desteğe mesaj attım ama geri dönüş yapılmadı tabii ki !SeRRuh yazdı:Selam.

- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

Kardeş mağdur durumdasın ve hala göz kırpıyorsun. Helal olsun rahatlığına hayranımLegendhunter yazdı:Hayır klandan ayrılmadım loncadayım ve bunu yanlışlıkla bile yapma imkanım yok loncadan ayrılmadan, Bununla ilgili desteğe mesaj attım ama geri dönüş yapılmadı tabii ki !SeRRuh yazdı:Selam.
Uyarı: Klan değiştirme ürünü kullanmışsanız klan fark etmiyor ayrılıp tekrar klana girdiğinizde rütbeniz sınıflanır. Bu bir oyun hatası olup ileride gelecek güncelleme ile düzeltileceği söyleniyor. Bilginize!![]()
Bu birisi öldürdüğü zaman ".d" diye mesaj atan sonra da "ölmek hoşuna mı gidiyor #@!?" diye yanıt alan bir arkadaşımı anımsattı.Rivalxmelodi yazdı:Kardeş mağdur durumdasın ve hala göz kırpıyorsun. Helal olsun rahatlığına hayranımLegendhunter yazdı:Hayır klandan ayrılmadım loncadayım ve bunu yanlışlıkla bile yapma imkanım yok loncadan ayrılmadan, Bununla ilgili desteğe mesaj attım ama geri dönüş yapılmadı tabii ki !SeRRuh yazdı:Selam.
Uyarı: Klan değiştirme ürünü kullanmışsanız klan fark etmiyor ayrılıp tekrar klana girdiğinizde rütbeniz sınıflanır. Bu bir oyun hatası olup ileride gelecek güncelleme ile düzeltileceği söyleniyor. Bilginize!![]()
![]()
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Başkası girip karşı klana sokmuş olamazmı şifreni başkasıyla paylaştıysan şayet bi sor boyle bi hataya şu ana kadar hic duymadım görmedim bu arada gecmiş olsun
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
loncadayken diyor kendi kendine diyor bi anda diyor.Kabile yazdı:Başkası girip karşı klana sokmuş olamazmı şifreni başkasıyla paylaştıysan şayet bi sor boyle bi hataya şu ana kadar hic duymadım görmedim bu arada gecmiş olsun
az kaldı oyunu sil yükle düzelir diceksiniz :lol:
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Ne yani loncaya girdiğinde bidaha cıkamazsın diye bi kuralmı var benimmi haberim yok loncadan cıkartılıp karşı klana rutbe sıfırlayıp tekrar loncaya alamazmı sence her nedense hababam sınıfı halit akcetepe sahnesini hatırladım cocuğum ineklerde mantık varmı az mantık0LIVERA yazdı:loncadayken diyor kendi kendine diyor bi anda diyor.Kabile yazdı:Başkası girip karşı klana sokmuş olamazmı şifreni başkasıyla paylaştıysan şayet bi sor boyle bi hataya şu ana kadar hic duymadım görmedim bu arada gecmiş olsun
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
istanbuloyun.com üzerinden lonca geçmişine bakıp bunu öğrenebilir.Kabile yazdı:Ne yani loncaya girdiğinde bidaha cıkamazsın diye bi kuralmı var benimmi haberim yok loncadan cıkartılıp karşı klana rutbe sıfırlayıp tekrar loncaya alamazmı sence her nedense hababam sınıfı halit akcetepe sahnesini hatırladım cocuğum ineklerde mantık varmı az mantık0LIVERA yazdı:loncadayken diyor kendi kendine diyor bi anda diyor.Kabile yazdı:Başkası girip karşı klana sokmuş olamazmı şifreni başkasıyla paylaştıysan şayet bi sor boyle bi hataya şu ana kadar hic duymadım görmedim bu arada gecmiş olsun
Böyle bir ceza var diye forumda okumuştum bende umarım söylentiden ibarettir ve hatadır geçmiş olsun