Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Günlüğünü bugün inceleme fırsatı buldum şimdiye kadar ki yazılarını çok beğendim, başarılanın devamını dilerim ama bugün biraz sıkıcı geçmiş gibi 
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Bence güzel bir diş reçetesi.
Günün birinde parlatmak için saklayabilirsin.Güzel görüntü oluşturacaktır.Enfusları değişik çünkü.
Ben de saklıyorum Mağara Şamanı Kemikkafa Yeşil Gürz
Mecnun'dan alacağımız kıyafetlere yakışacaktır

Günün birinde parlatmak için saklayabilirsin.Güzel görüntü oluşturacaktır.Enfusları değişik çünkü.
Ben de saklıyorum Mağara Şamanı Kemikkafa Yeşil Gürz
Mecnun'dan alacağımız kıyafetlere yakışacaktır
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Yaratık kes.çanta doldur ve sat.Yaratık kes,çanta doldur ve sat.Ard arda bunlar gelince insan haliyle sıkılıyor. Güzel bir gözlemleme yapmışsınız.Yorumunuz için de teşekkür ederim. Transformatör asa basınca şevkle oynamaya devam ederim.TOLGARDA yazdı:Günlüğünü bugün inceleme fırsatı buldum şimdiye kadar ki yazılarını çok beğendim, başarılanın devamını dilerim ama bugün biraz sıkıcı geçmiş gibi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Şu an işten yeni geldim.Biraz yorgunum.Bugün oyunda olamayabilirim.Daha LYS ücretini yatıracağım ve kişisel bir mesele ile uğraşacağım.Bugün sana yazamayabilirim.Lütfen kusuruma bakma.Zaten LYS önemli bir sınav.LYS 3,4 ve 5'ten sınava gireceğim.Önümde 2 ay var ve çok çalışmalıyım.Sana olan yazılarım bu süre zarfında azalabilir.Daha sonra görüşmek dileğiyle.
Şu an işten yeni geldim.Biraz yorgunum.Bugün oyunda olamayabilirim.Daha LYS ücretini yatıracağım ve kişisel bir mesele ile uğraşacağım.Bugün sana yazamayabilirim.Lütfen kusuruma bakma.Zaten LYS önemli bir sınav.LYS 3,4 ve 5'ten sınava gireceğim.Önümde 2 ay var ve çok çalışmalıyım.Sana olan yazılarım bu süre zarfında azalabilir.Daha sonra görüşmek dileğiyle.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Biliyorsun ki günlük,bugün normalde oyunda olmuyorum.Ama ticaret için bir istisna oldu ve girdim.Zaten kısa olacak günlük.Haydi başlayalım.
Elimde biraz akçe vardı.Aslında bu akçe farklı bir yatırım için kullanılacaktı.Ancak hedefim biliyorsunuz ki;Transformatör Asa.Ben de 3 adet kondrit alıp satmak istedim.Daha ilk klana yazışımda alıcısı çıktı.
Emre ile de ayak üstü sohbet ettik.Durumu anlattım ona.Biraz gülerek günün stresini attım.Sonra oyundan çıkışımı belirttim.
Günün Sözü:
Sahibi olduğumuz para özgürlüğün; peşinden koştuğumuz para köleliğin aracıdır. -Jean Jacques Rousseau
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle.
Biliyorsun ki günlük,bugün normalde oyunda olmuyorum.Ama ticaret için bir istisna oldu ve girdim.Zaten kısa olacak günlük.Haydi başlayalım.
Elimde biraz akçe vardı.Aslında bu akçe farklı bir yatırım için kullanılacaktı.Ancak hedefim biliyorsunuz ki;Transformatör Asa.Ben de 3 adet kondrit alıp satmak istedim.Daha ilk klana yazışımda alıcısı çıktı.
Emre ile de ayak üstü sohbet ettik.Durumu anlattım ona.Biraz gülerek günün stresini attım.Sonra oyundan çıkışımı belirttim.
Günün Sözü:
Sahibi olduğumuz para özgürlüğün; peşinden koştuğumuz para köleliğin aracıdır. -Jean Jacques Rousseau
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün aslında Transformatör Asa basmayı düşünüyordum.Satan iki kişi buldum.İkisi de oyunda değildi.Biri ile zaten hiç tanışmışlığım olmadı,Volkan bana önerdi ama oyunda yoktu.Öbürü ise tanıdığımız bir isim,o da oyunda yoktu.Baya iletişime geçmiştim kendisi ile ancak bir yerden sonra fazla rahatsız etmiş olmalıyım ki bir iki soruma yanıt vermedi.Buradan onu sinirlendirmiş isem özürlerimi iletiyorum.Haydi başlayalım.Let's do it.
En şanslı olduğum madenden başlamak istiyorum.Yine çıktı kendisi.Hasan'a göre o,bana çalışıyor.
Öyle lonca kanalından konuşurken Hasan'ın Kahverengi Mor Yıldız muhabbetti döndü,tebrik ettim.Şanslı bir tebrik olmalı ki,bana bu reçeteyi çıkarttı.
Şimdilik son olarak,iki arkadaşın Hidraları Gözlemleme[49] görevi varmış.Hasan'ın önerisi ve yardımıyla yardımcı olduk.
Günün Sözü:
Yeryüzünün meyvelerinin her canlıya ait olduğunu ve yeryüzünün bir kişiye ait olmadığını unutmuşsanız kayıpsınızdır. -Jean Jacques Rousseau.
Bugünlük böyleydi günlük,gelişmeler olursa devam edeceğim.
Bugün aslında Transformatör Asa basmayı düşünüyordum.Satan iki kişi buldum.İkisi de oyunda değildi.Biri ile zaten hiç tanışmışlığım olmadı,Volkan bana önerdi ama oyunda yoktu.Öbürü ise tanıdığımız bir isim,o da oyunda yoktu.Baya iletişime geçmiştim kendisi ile ancak bir yerden sonra fazla rahatsız etmiş olmalıyım ki bir iki soruma yanıt vermedi.Buradan onu sinirlendirmiş isem özürlerimi iletiyorum.Haydi başlayalım.Let's do it.
En şanslı olduğum madenden başlamak istiyorum.Yine çıktı kendisi.Hasan'a göre o,bana çalışıyor.
Öyle lonca kanalından konuşurken Hasan'ın Kahverengi Mor Yıldız muhabbetti döndü,tebrik ettim.Şanslı bir tebrik olmalı ki,bana bu reçeteyi çıkarttı.
Şimdilik son olarak,iki arkadaşın Hidraları Gözlemleme[49] görevi varmış.Hasan'ın önerisi ve yardımıyla yardımcı olduk.
Günün Sözü:
Yeryüzünün meyvelerinin her canlıya ait olduğunu ve yeryüzünün bir kişiye ait olmadığını unutmuşsanız kayıpsınızdır. -Jean Jacques Rousseau.
Bugünlük böyleydi günlük,gelişmeler olursa devam edeceğim.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Diş reçetesinin fiyatında anlaşabilirsek sahip olmak isterim 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Kasaya bir bakmalıyım.Bazılarını atıyorum,inşallah karambole gitmemiştir.SeRRuh yazdı:Diş reçetesinin fiyatında anlaşabilirsek sahip olmak isterim
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün muazzam bir gündü.Bugün bol bölgeli bir gündü ve ayrıca...Transformatör Asa basmış bulunuyorum.Sözü kısa keserek başlamak istiyorum.
Sabahın erken saatlerinde düşürdüğüm yüzük.
Tepegöz'den düşen güzel ve kullanışlı bir asa.
Centruion'dan düşen pantolon,hiç pantolon alamamıştım kendisinden.
Ve Junon...Sonuç hüsran.
Lonca ile Kenan.
Lonca ile bir Junon turunda düşen zırh.
Transformatör Asa için malzemeleri satın aldım.Satıcı sağ olsun 1 gün içerisinde topladı.
Elektriği üretirken aldığım fotoğraf.
Elektriği elimde hissetmek...Tarifsiz duygu.En sevdiğim büyücü asası.
Yanımda bulunan herkese teşekkürler.OoNİKOLAxTESLAoO(Emre),Xakslepiosx(Hasan),Deatdream(Serkan),Xvolkanx(Volkan) ve Orderthexx(Anıl) sizleri seviyorum.
Günün Sözü:
Ben yalnızca yürürken düşünebilirim. Durduğumda düşüncelerim de durur; benim kafam bacaklarımla hareket eder. -Jean Jacques Rousseau.
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek üzere.
Bugün muazzam bir gündü.Bugün bol bölgeli bir gündü ve ayrıca...Transformatör Asa basmış bulunuyorum.Sözü kısa keserek başlamak istiyorum.
Sabahın erken saatlerinde düşürdüğüm yüzük.
Tepegöz'den düşen güzel ve kullanışlı bir asa.
Centruion'dan düşen pantolon,hiç pantolon alamamıştım kendisinden.
Ve Junon...Sonuç hüsran.
Lonca ile Kenan.
Lonca ile bir Junon turunda düşen zırh.
Transformatör Asa için malzemeleri satın aldım.Satıcı sağ olsun 1 gün içerisinde topladı.
Elektriği üretirken aldığım fotoğraf.
Elektriği elimde hissetmek...Tarifsiz duygu.En sevdiğim büyücü asası.
Yanımda bulunan herkese teşekkürler.OoNİKOLAxTESLAoO(Emre),Xakslepiosx(Hasan),Deatdream(Serkan),Xvolkanx(Volkan) ve Orderthexx(Anıl) sizleri seviyorum.
Günün Sözü:
Ben yalnızca yürürken düşünebilirim. Durduğumda düşüncelerim de durur; benim kafam bacaklarımla hareket eder. -Jean Jacques Rousseau.
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek üzere.