Şuan'da Meran SUnucusuna Girmeye Kalktığımda Hangi Üyelik Olursa Olsun Hepsinde Otomatik'man giriş'e bastıkdan hemen sonra bağlantınız kesildi hatası veriyor win 10'da.
xp'de denediğimde bir hata vermiyor fakat yükleniyor ekranında kalıyor.
bir çok şey denedim desteğe yazdım fakat kim bilir ne zaman cevap gelir.
önerisi olan varmı? (başka sunuculara girebiliyorum meran'damı sıkıntı var acaba.)
Sunucuya Girdiğimde Otomatiman Bağlantı Kesiyor.
Sunucuya Girdiğimde Otomatiman Bağlantı Kesiyor.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Re: Sunucuya Girdiğimde Otomatiman Bağlantı Kesiyor.
0LIVERA yazdı:Şuan'da Meran SUnucusuna Girmeye Kalktığımda Hangi Üyelik Olursa Olsun Hepsinde Otomatik'man giriş'e bastıkdan hemen sonra bağlantınız kesildi hatası veriyor win 10'da.
önerisi olan varmı? (başka sunuculara girebiliyorum meran'damı sıkıntı var acaba.)
Hayır çok sık kp carlarına girdiğin için ip blok yemişin modermi açıp kaaptırsan düzelir.
Öyle 2-3 kişi oynayacak diye burayı mesgul etmiyorum sen ip adresini değiştirdiğinde gireblirsin ip blok demek 60 saniyede 8 karakterin girdiği içindir kpcisen bilmen lazımdın.
İleti 0LIVERA » 30 Mar 2016 02:44
Sorun Bende Değil Sizde Abicik.
100 Kişi Giriyor 2 Kişi Giremiyor Diye Laflara Bak Aman Girmeyin Zaten Biri İşsiz Biri Atarlı Fazlasıyla Var Sunucular'da
Yorum'da Yazmadım Sayın Pc'den Anlamayan Birisin Lafından Sonra Yazacak Bişey Bulamadım Ben
Bunu yazmasadım içimde kalacaktın
hadi bye. Pcde sorunun yok internetindede yok kurcalama. modermi resetle. sadece
A R Z L O D O S
EXTRA BİLGİ
3 pc için
11-14-15 2.dakikada ip adresinin sistem tarafından bloklanır o sunucuya giremezsin digerlerine girersin.
14-15-16 4. dakika sonra
14-16-16 5. dakika somra
17-17-18 8 dakika sonra
18-19-19 15 dakika sonra
18-19-23 yemez
4 pc için ne edersen et yersin
2 pc 9-9 yersin
11-11 yakalamak çok zor oldugundan yemezsin
sayılar saniyedir
3 pc için
11-14-15 2.dakikada ip adresinin sistem tarafından bloklanır o sunucuya giremezsin digerlerine girersin.
14-15-16 4. dakika sonra
14-16-16 5. dakika somra
17-17-18 8 dakika sonra
18-19-19 15 dakika sonra
18-19-23 yemez
4 pc için ne edersen et yersin
2 pc 9-9 yersin
11-11 yakalamak çok zor oldugundan yemezsin
sayılar saniyedir
A R Z L O D O S
ARZLODOS yazdı:0LIVERA yazdı:Şuan'da Meran SUnucusuna Girmeye Kalktığımda Hangi Üyelik Olursa Olsun Hepsinde Otomatik'man giriş'e bastıkdan hemen sonra bağlantınız kesildi hatası veriyor win 10'da.
Hayır çok sık kp carlarına girdiğin için ip blok yemişin modermi açıp kaaptırsan düzelir.
Öyle 2-3 kişi oynayacak diye burayı mesgul etmiyorum sen ip adresini değiştirdiğinde gireblirsin ip blok demek 60 saniyede 8 karakterin girdiği içindir kpcisen bilmen lazımdın.
İleti 0LIVERA » 30 Mar 2016 02:44
Sorun Bende Değil Sizde Abicik.
100 Kişi Giriyor 2 Kişi Giremiyor Diye Laflara Bak Aman Girmeyin Zaten Biri İşsiz Biri Atarlı Fazlasıyla Var Sunucular'da
Yorum'da Yazmadım Sayın Pc'den Anlamayan Birisin Lafından Sonra Yazacak Bişey Bulamadım Ben
Bunu yazmasadım içimde kalacaktın
hadi bye. Pcde sorunun yok internetindede yok kurcalama. modermi resetle. sadece
bilgisayardan cok iyi anlayan arkadaşım ip ban yediğimi bende biliyorum ama modem ve ip adreslerini değiştirmek fayda etmiyor oyunu silmek veya baska dosyadan girmek'te fayda etmiyor.
hatta proxy kullanmakta fayda etmiyor proxy socks5 dahi fayda etmiyor cok bilgilisinya
gerçekten zekisin eski yazıları buraya yazarak anca eskiden beslediğin bir kin'i burda ortaya cıkartma çabasındasın.
faydan olmıcaksa uzatma.
ayrıca dakikada 40 karaktere girildiğinden ip ban yediğimi biliyorum pcden anlamıyorum kusura bakma 40 karakter nasıl girdi bende anlamadım.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.