Öncelikle merhaba.
Oyunda bakım çalışmasının ardından sunucuların gelmemesi gibi bir problem yaşıyorum. Bu problemi sadece ben yaşıyorum galiba ki kimse ne bu konu hakkında bir düzeltme çalışması yapıyor ya da böyle bir sorunun olduğunu dile getiriyor. Bazen sekiz ila on defa arasında kapatıp açmam gerekebiliyor. Galiba düzeltmesi baya zor bir şey ki haftalardır biz bunu çekmek zorundayız. İnşallah şu andan itibaren en azından bir bilgilendirme yapılır.
Sunucular sadece bende mi tek seferde gelmiyor ?
Sunucular sadece bende mi tek seferde gelmiyor ?
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Re: Sunucular sadece bende mi tek seferde gelmiyor ?
viewtopic.php?f=46&t=135414Lawyer yazdı:Öncelikle merhaba.
Oyunda bakım çalışmasının ardından sunucuların gelmemesi gibi bir problem yaşıyorum. Bu problemi sadece ben yaşıyorum galiba ki kimse ne bu konu hakkında bir düzeltme çalışması yapıyor ya da böyle bir sorunun olduğunu dile getiriyor. Bazen sekiz ila on defa arasında kapatıp açmam gerekebiliyor. Galiba düzeltmesi baya zor bir şey ki haftalardır biz bunu çekmek zorundayız. İnşallah şu andan itibaren en azından bir bilgilendirme yapılır.
Kalbimi kırdın 27 marttan beri yazıyorum da ben beni takmıyorlar. Sorun oldugunu sonradan kabul ettiler onuda üst birimlere iletmişler ama ordanda haber yok.
TTNET sorun olmadığınında ısrarcı superonline kayıt arıza istek formu doldurduk onlarda bugun yayın bakıp dönecekler.
Hatta bugun ilgileneceklerine dair bir mesaj geldi ama içeriği belli değil. Dönünce haber veririz.
Yaşanan sorun genelde hep ankara menşeli iplerde oluyor bunda hemfikiriz.
A R Z L O D O S
Bende de takılıp kalıyor. Çok kez açıp açıp kapatıyorum anca geliyor.
Hızlı Destek forumuna bakarsan aynı sorun hakkında açılmış konuları bulabilirsin