GRUP BÖLGELERİNİN SAYISI EMİNÖNÜ' NDE YETMİYOR

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Askbocegi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

GRUP BÖLGELERİNİN SAYISI EMİNÖNÜ' NDE YETMİYOR

Mesaj gönderen Askbocegi »

Selam.
Değerli yöneticiler. An itibariyle tam 1 saattir, çemberlitaş grup bölgesine girebilmek için kapının önünde kedi gibi bekleşiyoruz. Çünkü 20 adet grup bölgesi eminönü sunucusunun, aktif oyuncu sayısına yetmiyor. Siz değerli yönetici yetkili şahsiyetlerden bu konuya çözüm üretmenizin beklentisi içindeyiz. İyi çalışmalar diliyorum. Sağlıcakla kalın. Bizi bu zulümden kurtarın lütfen
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: GRUP BÖLGELERİNİN SAYISI EMİNÖNÜ' NDE YETMİYOR

Mesaj gönderen SeRRuh »

Selam.
20 adet grup bölgesi 120 kişinin aynı anda bölgeye giriş yapması demektir. Çemberlitaş ilk çıktığı zamanlarda bile bu konu çok sorun olmamıştır. Şu an bölgeye giren oyuncu sayısı grup olarak Lodos Klanından 10-12, Arz Klanında ise 2-3 grup ancadır. Geriye kalan boş kopyalar nerde diye soracak olursanız onlar bugta kalıyor. Nasıl mı? /loncaliste yaptığınızda oyunda olmadığı halde cemberlitas 3, cemberlitas 15 gibi görünen kişiler bu bölgelerde bugta kalmış oluyorlar. Haftasonu gözlemlediğim kadarıyla şöyle bir durum vardı /loncaliste yaptığımda cemberlitas 3 de görünen bir arkadaş aynı zamanda Meteor bölgesinde bizimle savaşıyordu bu da demek oluyor ki cemberlitas 3 bölgesi ayırılan zaman bitene kadar dolu konumda olmasıdır. Yanılmıyorsam 350dk gibi bir süre veriliyor. Bölgeye girildiğinde oyundan düşen arkadaşlar da bu hatayı tetikliyor haliyle kopya sayısı 5 ile 10 arasında değişiklik gösteriyor bu da yeterli bir sayı değil. Kopya sayısını yükseltmek yerine bugta kalanlara bir çözüm üretilmeli en basit çözüm sabah 06.00 güncellemesi gibi bir durum akşam saatlerinde yapılabilir zira sunucu güncellemesi bu hataları temizliyor.
Kullanıcı avatarı
Definder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Özgürler

Mesaj gönderen Definder »

Yazılanlarla ilgili olarak şunu eklemek isterim.
Ezik bir karakterim vardı sığınak bölgesine sokmuştuk. Neyse bölgeyi bitirdik herkes itemini aldı cıkacakken F4 cekerek oyundan cıktım.(gruptan ayrılmadan) Pek fazla girmedigim bir karakterdir. Ve 2 3 gün boyunca girmedim. Tekrar bölge kurulacagı zaman karakterin hesabına giriş yaptım . Karakter ekranında daha sıgınaklar 1 de olduğu dikkatimi cekmişti. Gerçi denemek lazım bugdamı kalıyor yoksa sadece bizde mi öyle gözüküyor :idea:
Yunus Emre Öğütcan
DeFeNDeR
BETA - 29 - 39 : DEFİNDER
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

Definder yazdı:Yazılanlarla ilgili olarak şunu eklemek isterim.
Ezik bir karakterim vardı sığınak bölgesine sokmuştuk. Neyse bölgeyi bitirdik herkes itemini aldı cıkacakken F4 cekerek oyundan cıktım.(gruptan ayrılmadan) Pek fazla girmedigim bir karakterdir. Ve 2 3 gün boyunca girmedim. Tekrar bölge kurulacagı zaman karakterin hesabına giriş yaptım . Karakter ekranında daha sıgınaklar 1 de olduğu dikkatimi cekmişti. Gerçi denemek lazım bugdamı kalıyor yoksa sadece bizde mi öyle gözüküyor :idea:
Bahsettiğin durum zararsız. Oyundan çıkış yaptığında en son hangi bölgede isen o kayıtlı kalıyor giriş ekranında. Yukarıda bahsettiğim ise maalesef bölge süresi bitene kadar aktif kalıyor. Yani sen bölgeden çıkış yapmadan oyundan çıkarsan 10 dakika meşgul edersin bölgeyi 10 dakika sonra otomatikman oyunda olmadığın için bölgeden atılırsın. Diğer durumda ise sistem karakteri oyunda gördüğü için bölge bitene kadar meşgul kalıyor. Umarım en kısa sürede bu hata ile alakalı güncelleme alırız.
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

bu konuyu yılladır dile getiriyoruz ama takan yok.millet de bölgeleri dolu sanıyor :)
Kullanıcı avatarı
MoNeSa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MoNeSa »

evet özellikle haftasonları işkence çt ye girmek
umarım bu durumla ilgili bir düzenlemeye gidilir
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Valla hafta içi bile dolu oluyor geçen gün hafta içinde oyunda kimse yok 5 de bölge dolu
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Askbocegi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Askbocegi »

bu konu başlığı altındaki sorularımıza 4 gündür bir yetkiliden yanıt bekliyoruz. lütfen bizi bilgilendirin
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Bence artık şu durumdan kurtulun derim.. İçeriki oyuncular ne şekilde olursa olsun, gerek F4 gere ESC ile oyun çıkışı yapmaları, onların grup bölgelerinde olmalarına neden değildir.

Evet, ana ekranda (örneğin) Çemberlitaş 1 yazabilir velakin oyuna giriş yaptığında 10 dakika geçiş süresi dolduğundan dolayı karakter ne şekilde çevrimdışı olmuşsa olsun o bölgeden düşer. F4 veya ESC ile alakası yok..

Yinede yönetimin yapacağı bilgilendirme daha önemli, bekleyip görelim..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

Esadullah yazdı:
Selamlar,

Bence artık şu durumdan kurtulun derim.. İçeriki oyuncular ne şekilde olursa olsun, gerek F4 gere ESC ile oyun çıkışı yapmaları, onların grup bölgelerinde olmalarına neden değildir.

Evet, ana ekranda (örneğin) Çemberlitaş 1 yazabilir velakin oyuna giriş yaptığında 10 dakika geçiş süresi dolduğundan dolayı karakter ne şekilde çevrimdışı olmuşsa olsun o bölgeden düşer. F4 veya ESC ile alakası yok..

Yinede yönetimin yapacağı bilgilendirme daha önemli, bekleyip görelim..
Verdiğin bilgiyi neye dayanarak söylediğini bilmiyorum lakin 10 dakika çevrimdışı olduktan sonra dediğin kısım tamamen yanlıştır. Kanıtsal konuşmak gerekirse elimden geldiği kadar durumu izah etmeye çalışayım.
Bilmiyorum daha önce hiç rastladın mı veya denk geldin mi ama oyunda olmadığı halde loncaliste sorgusunda Çemberlitaş 3 vb. gibi durumlar var. Senin söylediğin mantık ile hareket edecek olursak 10 dakika sonra loncaliste yaptığımızda düzelmesi gerekiyor. En azından çemberlitaş 3 yerine Meteor Bölgesi vb. gibi bir yer yazması lazım ki söylediğin gibi Grup bölgesinden atılmış olsunlar. Epey öncesinde yaşadığım bir olayı anlatayım binevi bu duruma benziyor. Er Meydanlarına giriyorduk o sıralar ve em bugu vardı yani Er meydanlarında kimse olmadığı halde /em sorgulamasında 4/6 gibi bir durumla karşı karşıya geliyorduk. 2 kişi er meydanına girdiğinde eğer rakip de 6/6 ise savaş başlıyordu. Bu durumlar neticesinde bir gün tam eme girerken oyundan düştüm ve e.ö sancakta tekrar oyuna girdim. Orada vs atanlar ile vakit geçirirken Ödülü ŞeRRuh kazandı! gibi bir yazı belirdi ekranımda " Er meydanında değildim, Eminönü sancakta idim." ayağımın dibinde paket vardı ve savaşmadığım halde emdeki item bana düşmüştü. Bu olay benim için şuan ki çemberlitaş bugunu tamamen anlamamı sağlıyor. Hatta iddia ediyorum tam bölgeye girerken düşen kişiler oluyor ya hani 5 kişi girip tüm bölgeyi keserse eğer düşen kişiye item düşme ihtimali varsa o kişi çantasını çemberlitaş bölgesinde olmadan da alabilir. İmkanım olsa da test edebilsem. Tekrar dile getiriyorum Grup Bölgelerinin dolu görünmesinin sebebi geçmişte Er meydanı kopyaları için yaşadığımız durumun aynısıdır. Süresi bitene kadar bölge dolu görünüyor. 1 bölge buga girdiğinde yaklaşık 6 saat meşgul kalıyor.

“Genel Sohbet” sayfasına dön