Sevgili günlük bugün çok şanssız bir gündü haliyle yapacak birşeyde bulamadım. Hole indim fakatxeno, peptit, salgıveyahutmadenlerbugün bana çalışmadı. Eli boş olarak ayrıldım.
1 el migrat atayım dedimNucleus yüzükdüşürdüm fotoğraf almamışım. Buda tesadüf olamaz.
Geçen gece arz bulamadık hırsımızı muhafızlardan aldık. Sonuç muhafızlar pert oldu pek fazla zevk alamadım.
Sevdiğim sözler de artık günlüğümde yeri olacak.
Başarmak zordur, kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma, yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir. Dan Brown
Sevgili günlük gene ben geldim. Sana her daim yazıyorum kıyamet geçmişimde ne yaşadıklarımı unutmayayım. Güne holde başladım her zaman ki gibi fakat bu aralar holde slotlar cimrileşmiş bunun farkına vardım. 1 adet malzeme düşüremedim.
Lonca olarak 2 sefer sığınaklara girdim. Alacağım olmadığı için fotoğraf alma ihtiyacı duymadım.
Daha sonra kp kasalım dedik. G I Joe loncasıileVoice of Voicelessloncası olarak kp kastık. Eminönünde arzları bertaraf ettik. Meteor bölgesinde arzlar kaleden çıkamadı.450 kpkastım rütbe yakındır.
Rütbe tek yıldız kahverengiden kurtulup sonunda yeşil tek yıldız olacağım.
Sevdiğim Sözlerden Bir Diğeri:
Kendiğimiz için yaptığımız şeyler, bizimle beraber ölüp gider.
Başkaları ve dünya için yaptıklarımız ise ölümsüzdür.Dan Brown
Sevgili günlük bugün oyunda olduğum kadarıyla holde vakit geçirdim lakin arz arkadaşların canı az olunca vurmaya bile cesaret edemezken benim canım azken vurup öldürmeleri insaflı olmadıklarının kanıtıdır.Boşuna acıma acınacak duruma düşersindiye dememişler. Bu sözü de çok severim.
3 gündür düşüremediğimPeptit Kolorotoksinidüşürmüş bulunmaktayım dün gece itibari ile bugün fazla aktif olamadım.
Sevgili günlük bugün günüm güzel geçti. Alışveriş olarak sunucuda her mataryel almış başını gitmiş durumda kimseden para çıkmıyor ceplerinde akrep var. Neyse kısa ve öz olması iyidir.
Gece saat 00:44' deoyunda muhabbet edecek oyuncuların olması güzel oluyor.
Gece ilerleyince 01:08' dene göreyimPeptit Kolorotoksinçantamda yatıyordu.
Gece 02:30' akadar oyundaydım sonra çıktım. İstiraate çekildim.
Sabah uyandığımda dün gece parlatmış olduğumMor Balyozile kraterde denemeler yaptım.Kerata (Ayım)ile güzel işler yapacağız.
Öğlen saatlerinde Hole indim. AmacımPeptit Kolorotoksindüşürmekti. Amacıma ulaştım fakat koca gün boyunca 1 adet düşürebildim.
Daha sonraHasanile birlikteDev Ananın Gözdesinikestik. Mor Balyoz, Gazap 1 (II), Kangal, Ayıile birlikte kesim sona erdi.
Arkadaşlık kuvvetli bir bağdır.
Paraya ihtiyaç olunca başvurulmazsa, ömür boyu sürer.Mark Twain
Sevgili günlük sabahları çemberlitaş'a grup bulamazken şu saatlerde grup bulma şansı yakaladım. Gaffar kesimine son tank arıyorlardı bende gittim.
Şans sanırım benim tankımada dönmeye başladı. Semiha HanımdanBıçak Sırtı Pantolondüşürdüm. Gaffardan iseHidrojendüştü. Böylece bıçak pantolonu da kasamıza koyabildim çok şükür.
Sevgili günlük bugün bomba gibi bir gündü hem para kasma açısından hemde düşen itemler için iyi bir gündü.
Öğle saatlerinde bir grup tank arıyordu bende o gruba dahil olayım dedim. Beni gruba aldılar Stuart Efendi her zamanki gibi beni boş karşıladı. Neyse Gaffara doğru yola koyuldum sanırım ilk kez tankımla Gaffardan tek torbada 2 item aldım.
ÇantamdaBıçak Sırtı CeketileHidra Nefesi Çift Bıçakvardı. Düşen itemlerin bende olmadığına sevindim.
Klan kanalından solucan'a tank arıyorlardı. Yardım amaçlı gittim solucanı kestik. Dönüş yolunda engerek ısrar etti beni kes diye 2 kez bacaklarımı tuttu. Bende vurdum yılana ayıyı saldım oda kesmiş sağolsun. Fakat arkamı döndüğümde torba düşmüştü. Geri dönüp torbamı aldım.
Büyücüm ile holde biraz takıldıktan sonra klandan son tank arıyorlardı. Hemen tankıma geçtim gruba girdim.
İlk kezStuart Efendi, Semiha Hanım, Gaffar Beybeni itemlerle karşıladılar.
Stuart'ıkestiğimizde bende olmayanTaş Kanat Eldivenialmış oldum.
Semiha Hanımbende olan itemlerin aynısını verdi ama olsun örs parası çıkarmış oldum. Hidra Nefesi Zırh Taş Kanat Pantolon
Gaffar Beydebende olan itemin aynısını verdi. Bu itemi de örs parası olarak değerlendirdim. Hidra Nefesi Ceket
Tankımda 8 parça eksik kaldı. Bu aralar tankı fullemeye bakıyorum ileriye dönük güzel planlarım var.
Vazgeçmek her zaman zayıflık demek değildir,
Bazen bırakacak kadar güçlü olmaktır.Can Yücel
Bugüne özel şöyle bir şarkı ile günün kapanışını yapayım.
Sevgili günlük bugün oyuna giremedim. 1 saat kadar oyunda oldum bu süre zarfındaXakslepiosxlonca arkadaşımın rütbesinikahverengi yıldızyaptık.
Daha sonra günlüklerimizi takip ederek oyuna tekrar başlamış bir arkadaş bana mesaj attı. Selam verip iyi dileklerini sundu. Bende oyuna tekrar başlamış olan arkadaşı fotoğraf çekinmeye davet ettim davetimi olumlu karşıladı sağolsun. Kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
Oyuna tekrar dönen arkadaş ile biraz muhabbet ettik.Yaman ilebenimgünlüğümü takip ettikten sonra tekrar başladığını söyledi. Açık söylemek gerekirse bu olay beni mutlu etti.
Sevdiğim Sözlerden Bir Diğeri;
Bir insana zorla sevdiremezsin kendini, bana güven diyemezsin.
O bunu hissetmiyorsa tek bir söz söyleyebilirsin:''Sen Bilirsin'' CAN YÜCEL