doğru söyliyeni 9 köyden kovarlar:))morukkelleci yazdı:yürüyün gidin len :mrgreen:
Diline sahip çık!
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Diline sahip çık!
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
güncel....
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
haklısınız. yalnız ben de vs ye ws denmesine karşıyım. türkçe bi kelime değil tamam da zaten ingilizcesi de ws değil ki
versus kelimesinin kısaltılmışı. yani vs 
bi de şu var "bölgeye pm". pm zaten private message demek. yani özel mesaj. hem bölgeye yazcaksınız hem de özel mesaj olcak. olur mu hiç
bi alternatif bulmak lazım
bi de şu var "bölgeye pm". pm zaten private message demek. yani özel mesaj. hem bölgeye yazcaksınız hem de özel mesaj olcak. olur mu hiç
Sorun çıkarmayın Düzgünce oyununuzu oynayın Karşındaki Düşman bile olsa saygılı ol Kardeşim
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
bu laftan çıkarılan anlam her kuşun eti yenmez :mrgreen:Hashxbold yazdı:Sorun çıkarmayın Düzgünce oyununuzu oynayın Karşındaki Düşman bile olsa saygılı ol Kardeşim
alkollüyken konuma yaklaşmayın :mrgreen:
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
megaşifa klavyenin arkasından bakıp gülme biliyorum en çok sevinen sensiz yaza burdayım öptüm gömdüm bebek :mrgreen:
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
cevabı yanlış yere yazmışım ama olsun işlevi önemli dönüşüm muhteşem olucak :mrgreen:morukkelleci yazdı:megaşifa klavyenin arkasından bakıp gülme biliyorum en çok sevinen sensiz yaza burdayım öptüm gömdüm bebek :mrgreen:
Selam,
Bu konu çok çok önemli bir konu ! lütfen bu konuyu takibe alalım.Değersiz konulara bakacağımıza bu tür konuları korayalım.
"qeL ws aTaLım","Nbr Lem","Turkish","Shen" vs. vs. vs. neye gerek türkçen varken başka dillere ?
Ne mutlu TÜRK'üm diyene !
Konuyu açan arkadaşımıza tşklerimi sunarım;
Rapkoliq - Mali.
Bu konu çok çok önemli bir konu ! lütfen bu konuyu takibe alalım.Değersiz konulara bakacağımıza bu tür konuları korayalım.
"qeL ws aTaLım","Nbr Lem","Turkish","Shen" vs. vs. vs. neye gerek türkçen varken başka dillere ?
Rapkoliq - Mali.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
adam akıllı yorum yazan türk genci :mrgreen:Rapkoliq yazdı:Selam,
Rapkoliq - Mali.
özenti & amele gençlik öpdüm gömdüm benim lafım hırkıslık etme lenmorukkelleci yazdı:megaşifa klavyenin arkasından bakıp gülme biliyorum en çok sevinen sensiz yaza burdayım öptüm gömdüm bebek :mrgreen: