Orada gözüm kapalı çıkmış. Şöyle daha kalitelisini sunayım:
Tekrardan başta sizi, daha sonra kazanan diğer arkadaşlarımızı tebrik ederiz. Ayrıca etkinliğe aktif olarak katılım gösteren tüm neferlerimize de bir kez daha teşekkür ederiz. Kıyamet Günlükleri sizlerin isteği üzerine ilerleyen aylarda devam edecek; kılıçları kadar kalemlerini de ustaca kullanan bilge neferler, sizleri yürekten selamlıyoruz.
Öncelikle nasılsın günlük?Demek iyisin.Beni soracak olursan biraz hasta ve sinirliyim.Sinirim akşam yaşadığımız anıdan dolayıdır.Neyse anlatmaya başlayınca konuşuruz konuyu.Önce iyilerden başlayalım.
Özlem ve hasret giderdiğim Kenan'a,bir grup vasıtası ile girdim.Motordan eksiğim yoktu ve Madalya aldım.
Meşhur kahkahası ile meşhur,Bay Elektrik Adam,Kenan Bey;Madalya ile döndük.Tek eksiğimiz kendisindenAlternatör Yüzük.
Üzücü olay.Görevi olan arkadaşlar için başladık Yeşil ve Kadim Hidra kesmeye.Sonuç güzel başladı.Yeşil Hidra Milat öncesi arkadaşlarının yanına kavuştu.Sıra Kadim Hidra'daydı.27 cana kadar indirdik ama bir tane kendini bilmez,haysiyetsiz,karaktersiz bir adam...Pardon adam demişim,düzeltmeliyim soytarı.İlk vukuatı değilmiş meğersem.Emreler söyledi bana da.Bir de hala iptal edilmiş tarzında yazı yazıyordu klana.Tepem attı ve cevap yazdım.Hababam Sınıfı'ndaki Ahmet karakteri geldi aklıma.Hani orada diyordu ya günlük"Suratınıza tükürsem ondan anlamazsınız ki"işte bu sözü bu arkadaşa söylemek istiyorum.Cezai işlem uygulanmasını talep ediyorum.Görevi olan arkadaşlara yazık değil mi?Sırf Elektrik III ve Direnç Kırma Alanı III tılsımı var diye hiddetini üzerine aldığı yaratığı kaçırtmak bence en büyük edepsizliktir,bana değil görevi olan arkadaşlara.
Günün Sözü Karanlığa küfretmektense daha iyi edersiniz. -Andre Gide
Bugün kısa,muhabbetli ve hareketli bir gündü.Lafı kısa keserek başlamak istiyorum.
Yine kondrit satışı yaptım.Pazarlık sünnettir diyen arkadaşı kırmayarak,3M kadar bir indirim yaptım.
Dün polemiğe girdiğimiz arkadaşı gördüm.Yine Kadim'deydi.Kısaca aklımdaki konuşmayı yazıyorum size bu sırada klandan destek arıyorlardı.
Ben:Bu adam varsa kesilmez bu kadim. Demons:Neden kardeşim öyle diyorsun az önce yeşili kestik. Ben:Kardeşim daha önce de 27 canda kaçırdı gördüm. Malum Zat:Yeşili beraber kestik yardım edeceğim şimdi arkadaşlara. Ben:Peki katılacağım.
desem de katılmadım.15 veya 20 dakika sonra klanda şöyle bir yazı gördüm."Kadim kesimi 5 canda iptal olmuştur."Klandan bana inanmayan herkese yazdım.Kimse de bana hak vermedi günlük.Canları sağolsun.Bilinçlenmiş oldular böylece.
Sonra sunucumuza daha önceden de konuk olan yusufcuk,tekrardan gelmiş ve selam verdi.Kendisini kasıp kasabileceğimi sordu.Kabul ettim.Onu kasarken Alexanderite çektim.
Günü şu reçeteyle kapatıyorum.
Günün Sözü: Nankör insan her şeyin fiyatını bilen hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir. -Oscar Wilde
Bugün karlı bir gündü günlük.Biraz da maden çekmeli.Haydi başlayalım.
Sabah oyunda girdim ve mağaradaki günlük işime de başladım.Birkaç dakika sonra şöyle bir reçete düştü:
Sabahla birlikte çekilen ilk Mavi Topaz.
Mağarada sonar takılırken,Serkan ve Hasan ile mağarada karşılaştım.Grup kurduk,devam ettik derken,bir Topaz madeni çekmiştim o sıra ve ikinci Mavi Topaz:
Aşağıya doğru giderken bir başka topaz madenine yöneldim.Konuşmadan mavi topaz diye belirttim.Açıp baktım,şakasına yazdığım şey gerçek olmuştu.
Biraz da Klorotoksin işine girelim dedim.Daha başladıktan 2-3 akrep sonrası ilk Klorotoksin'imi elime geçirdim.
Yaratık kesmeye devam ederken şöyle bir eldiven düştü.Keşke Erkek savaşçısı olsaydı.Eminim,su gibi giderdi.
Ve son kez de Klorotoksin düşürerek günü tamamlamış oldum.
Günün Sözü: İnsan düşüncelerinin ürünüdür, düşündüğü olduğudur. -Mahatma Gandi