Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
İKV'den vazgeçmeyeceğimi bildiğim için ve ayrıca bu oyunun İKV kadar etkili bir oyun olamayacağını düşündüğüm için başvuruda bile bulunmadım. Şimdi yorumlarınızı okudum ve kendimi tebrik ettim. 
Arkadaşım siz şaka mısınız? İKV ile Kader Mühürlerini bir mi tutuyorsunuz? Kapalı betaya girince İKV oynayacağınızı mı sandınız? Bakın http://www.kadermuhurleri.com adresine girin orada ne yazıyor. "E-SPOR". Oynayış olarak tabii ki farklı olacak. Alışmadığınız, karakter kontrolleri ve yeteneklerine uyum sağlayamadığınız ve oyunun kapalı beta olduğunu unuttuğunuz için sürekli kötüleme çabasına giriyorsunuz. Alfa sürümünden kalan video yayınlandığına ben de kötüledim çünkü oyunun gerçek grafiklerinin o şekilde olacağını sandım ama bambaşka bir şey çıktı. Sanki oyunu yıllardır oynuyormuş gibi girer girmez hemen üst seviyede oynamayı mı bekliyorsunuz? Ben de zorlandım başlarda oynayamadım ama sonra çözmeye başladım, yetenekleri okudum, sınıfları tanıdım ve kendime uygun sınıfı seçtim. Şu anda da gayet zevk alarak oynuyorum oyunu. Karakterlerin yetenekleri, savaşlar, modlar harika düşünülmüş ve yapılmış. Evet hala hataları ve eksiklikleri var ama geliştirilecek bunlar. Kapalı betaya katılan arkadaşlar geri bildirimlerini düzgün şekilde yaparlarsa her hata üzerinde duruluyor ve çözülüyor. Merak etmeyin oyun bu haliyle zaten çıkmaz piyasaya. Oyun tam anlamıyla açıldığında şu an ki halinden bambaşka bir şey çıkacak ortaya ve tanıyamayacaksınız bile oyunu. Keşke böyle ön yargılı olmak yerine biraz oyunun mekaniğini anlamaya çalışsaydınız, kafa yorsaydınız. O kadar dengeli ve iyi bir PvP sistemi yapmışlar ki, saatlerce savaşsanız dahi sıkmıyor. Eğer siz sıkıldıysanız ya E-SPOR tarzı PvP sevmiyorsunuz ( ki böyle bir durum varsa bu oyunu kötüleyeceğiniz anlamına gelmiyor. Sadece bu tarzı sevmediğinizi söylemeniz gerekir. ) ya da sınıfları, yeteneklerini ve PvP modlarının amaçlarını anlayamadığınız içindir. Kapalı betaya tekrardan katılacak arkadaşlara önerim, ön yargılı davranmadan önce sınıfları ve yeteneklerini iyi anlayın. Deneyerek öğreneceksiniz. Tekrar söylüyorum İKV ile bu oyun çok farklı. İKV ile kıyaslamanız dahi hata.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle herkese merhaba.
Kapalı betaya sınırlı sayıda kişi alınmasının amacı bu tarz kötü yorumların önüne geçmekti ama pek fazla başarılı olamamışlar çünkü giren arkadaşlar oyunun henüz kapalı betada olduğunu unutup oyunu beğenmediklerinden felan bahsetmişler oyun hakkında yorum yapmak için şuan çok erken. Size tavsiyem oyun açık betaya geçtikten sonra bir bakmanız sonra yorum yapmanız.
Kapalı betaya sınırlı sayıda kişi alınmasının amacı bu tarz kötü yorumların önüne geçmekti ama pek fazla başarılı olamamışlar çünkü giren arkadaşlar oyunun henüz kapalı betada olduğunu unutup oyunu beğenmediklerinden felan bahsetmişler oyun hakkında yorum yapmak için şuan çok erken. Size tavsiyem oyun açık betaya geçtikten sonra bir bakmanız sonra yorum yapmanız.

- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Hataları , eksikleri söylemek ne zaman kötü yorum olmuş ?
Uyarılar dikkate alınmazlarsa piyasada barınmayacak bir oyun yapmışlar.
Gördüğüm kadarıyla da tahminen tutunamayacaktır.Tahmin yapmak da suç olmuş !
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
+1FireFighter095 yazdı:Hataları , eksikleri söylemek ne zaman kötü yorum olmuş ?
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
@ NaudiR, tahmin bile edemeyeceğin kadar fazla çeşitte oyun oynadım. Hatta şuan global anlamda ses getiren, e-spor formatında bir MMORPG oynuyorum. O yüzden alışık olmadığım hiç bir durum yok. Görmemiş bir kaç kişi de çıkıp KM'nin dünyada e-spor alanında piyasaya sürülmüş ilk MMORPG olduğu konusunda bol keseden atıyorlar. 3vs3 veya 6vs6 moduna sahip her oyunu e-spor olarak değerlendirecekseniz buyrun oynayın. Daha bismillah, oyunun herkese açık sürümü çıkmamış ne e-spor'undan bahsediyorsun? Oyun çıksın ondan sonra finansal kaynakları seferber edip e-spor yaparlar size. Bir de eleştirmek ne zaman suç oldu? Senelerce yarı yolda bırakmadığım, her zaman arkasında durduğum İKV hiç bir tatmin edici, gönül rahatlatıcı bir açıklama yapmazken birileri çıkıp biz yeni bir oyun yaptık, hadi gelin İKV oyuncuları, emeğinizi mundar edin diye açıklama yapıyor. İKV'nin mevcut durumu değişmedikçe forum üzerindeki konularda kimse olumlu bir yorum beklemesin. Benim fikrimi beğenmiyorsan bu sana benim fikirlerimi yargılama hakkını vermez. Olayın tartışma boyutuna ulaşmasını istemiyorum, bu yüzden mesajıma cevap vermemeni rica ediyorum. İyi forumlar.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Klan: Lodos
WITCHER haklı. Yıllarca hepimiz ikv ye sahip çıkmışken birden bırakıp bu oyunu oynamayız. Bende kapalı betada oyunu deniyorum hatta çok beğendim ama sırf ikv için açıklama yapmıyorlar diye o oyunu sürekli olarak oynamayacağım. Önce herkes adam olucak ondan sonra emeğe saygı duyariz. Selametle
Merak etme tartışma yaratacak bir insan değilim. Benim E-Spor diye vurgu yapmamın amacı oynayış mekaniğinin İKV'den farklı olduğunu belirtmekti. Çünkü herkes İKV gibi değil, oynayışı berbat gibi ifadelerde bulunuyor. Özellikle bu kişiler için yazdım. Sen bir E-Spor oyuncusu olarak tabii ki beğenmeyebilirsin diğerleriyle kıyaslayarak fakat bu oyunu İKV ile kıyaslamak son derece yanlış bir durum. Sobee'ye ben de kızgınım. İKV gibi bir oyunu oynanmaz hale getirdiler, bir köşeye attılar. Ama bu kızgınlığımdan dolayı da yapmış oldukları oyunu direkt olarak kötüleyecek yorumlarda bulunmam. Oyun diğer büyük oyunlara göre tabii ki sönük kalıyor. Zula'da öyle, yetersiz. Fakat oynanmayacak kadar kötü de değiller. Sizi az-çok takip ediyorum ve İKV'ye verdiğiniz emeği biliyorum. Sonuna kadar haklısınız bu konuda.GWYNBLEIDD yazdı:@ NaudiR, tahmin bile edemeyeceğin kadar fazla çeşitte oyun oynadım. Hatta şuan global anlamda ses getiren, e-spor formatında bir MMORPG oynuyorum. O yüzden alışık olmadığım hiç bir durum yok. Görmemiş bir kaç kişi de çıkıp KM'nin dünyada e-spor alanında piyasaya sürülmüş ilk MMORPG olduğu konusunda bol keseden atıyorlar. 3vs3 veya 6vs6 moduna sahip her oyunu e-spor olarak değerlendirecekseniz buyrun oynayın. Daha bismillah, oyunun herkese açık sürümü çıkmamış ne e-spor'undan bahsediyorsun? Oyun çıksın ondan sonra finansal kaynakları seferber edip e-spor yaparlar size. Bir de eleştirmek ne zaman suç oldu? Senelerce yarı yolda bırakmadığım, her zaman arkasında durduğum İKV hiç bir tatmin edici, gönül rahatlatıcı bir açıklama yapmazken birileri çıkıp biz yeni bir oyun yaptık, hadi gelin İKV oyuncuları, emeğinizi mundar edin diye açıklama yapıyor. İKV'nin mevcut durumu değişmedikçe forum üzerindeki konularda kimse olumlu bir yorum beklemesin. Benim fikrimi beğenmiyorsan bu sana benim fikirlerimi yargılama hakkını vermez. Olayın tartışma boyutuna ulaşmasını istemiyorum, bu yüzden mesajıma cevap vermemeni rica ediyorum. İyi forumlar.
Diğer arkadaşlara da şunu söyleyeyim herkes aynı şeyi söylemiş çünkü oyunu eleştirmek suç mu demişler. Suç değil tabii ki ama yorumlarınızı okursanız siz eleştirmekten ziyade direkt olarak kötülüyorsunuz oyunu. Eleştirdiğiniz, beğenmediğiniz kısımları site üzerinden bildirirseniz zaten ilgileniyorlar.
Son olarak şunu söyleyeyim ben Sobee yanlısı değilim ya da onlara yaranmaya çalışmıyorum. Ortada emek verilmiş bir oyun var ve hala geliştiriliyor. Oyun oynanmayacak kadar kötü değil aksine zevkli bir oyun. MMORPG kısmını henüz denemedik bile. Kim bilir bir çok kişinin düşüncesi olumlu yönde değişecektir. O yüzden çok erken karar veriyorsunuz. Şunu da söyleyeyim, Türk Telekom şirketini sevmiyorum hatta nefret ediyorum. Kader Mühürleri oyununun arkasında olması ise bu oyuna sürekli şüpheyle yaklaşmama neden oluyor. İKV oyununun da bu hale gelmesinin en büyük sorumlusu biz oyuncularız maalesef. Para hırsı olan bu şirkete teslim olduk. Bu oyunun gelişmeyeceği ve kendi haline bırakılacağı zaten belliydi. Neyse daha fazla yorum yapmayacağım aksi halde yorumum silinecektir.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
Evimde TT 6mbps internet verebiliyor.Daha fazlasını santrala uzakmışımda vs vs hep aynı terane lafları söylüyorlar ama satarken öyle hızlı böyle hızlı reklamlarda felan filan hikaye hepsi.Aynı evimde mobilden 90mbps görüyorum.Bunu iki resim halinde TT ye gönderdim cevap gönderemediler hala maile.Altına sizin yapacağınız anca bu kadar olur dedim.
TT ye karşı ben zaten bizi yeterince KAZIKLADIĞI için kızgınım.Şimdi Sobee yi de eline geçirdi.Kader Mühürlerinden nasıl bir para kazanma planları var bilemiyorum.Gerçi İKV de her üretimde istenen Kondriti reel para ile satma düşüncesine sahip bir yönetim de var karşımızda.O yüzden "PARAGÖZ" olmuş bu sistemin getireceği hiçbir şeye de şaşırmamak lazım.
Kader Mühürleri benim için yoktur.Verdikleri emeğe eyvallah uğraşmışlar ortaya bişey çıkarmışlar AMA İKV de bize attıkları kazığın vermiş olduğu "ACISI" ile Sobee Stüdyolarının yeni bir oyununa para kazandıramam kendileri de kusura bakmasınlar.Çünkü kendi yaptıkları bütün projeler sürünüyor şu anda HEPSİ! Kader Mühürlerinin de aynı akıbeti paylaşmıcağına ben inanmıyorum o yüzden de bulaşmam.
Kader Mühürlerini beğenen arkadaşlara da saygım var.Eyvallah beğenmişsinizdir oynarsınız.İnşallah iyi yerlere de getirirsiniz.
Sobee Stüdyolarındaki üstadların bir "MYNET" diye kara bi geçmişleri var.O dönemde biz yeniliği yayınlamak istiyoruz ama yayıncı firma olan MYNET buna izin vermiyor dediler.İnşallah TT ile birleşirken bu hususu bu tecrübeyi göz önüne alarak bazı şeyleri imzalamışlardır da aynı hataya bi daha düşmemişlerdir.Çünkü yapacakları TT tarafından yayınlanamıyor mesajına anca gülerim.Oyun sizin oyununuz TT nin size düşkün olması muhtaç olmasını sağlamalısınız.Eğer bişeyler kazanmak isteniyorsa....
TT ye karşı ben zaten bizi yeterince KAZIKLADIĞI için kızgınım.Şimdi Sobee yi de eline geçirdi.Kader Mühürlerinden nasıl bir para kazanma planları var bilemiyorum.Gerçi İKV de her üretimde istenen Kondriti reel para ile satma düşüncesine sahip bir yönetim de var karşımızda.O yüzden "PARAGÖZ" olmuş bu sistemin getireceği hiçbir şeye de şaşırmamak lazım.
Kader Mühürleri benim için yoktur.Verdikleri emeğe eyvallah uğraşmışlar ortaya bişey çıkarmışlar AMA İKV de bize attıkları kazığın vermiş olduğu "ACISI" ile Sobee Stüdyolarının yeni bir oyununa para kazandıramam kendileri de kusura bakmasınlar.Çünkü kendi yaptıkları bütün projeler sürünüyor şu anda HEPSİ! Kader Mühürlerinin de aynı akıbeti paylaşmıcağına ben inanmıyorum o yüzden de bulaşmam.
Kader Mühürlerini beğenen arkadaşlara da saygım var.Eyvallah beğenmişsinizdir oynarsınız.İnşallah iyi yerlere de getirirsiniz.
Sobee Stüdyolarındaki üstadların bir "MYNET" diye kara bi geçmişleri var.O dönemde biz yeniliği yayınlamak istiyoruz ama yayıncı firma olan MYNET buna izin vermiyor dediler.İnşallah TT ile birleşirken bu hususu bu tecrübeyi göz önüne alarak bazı şeyleri imzalamışlardır da aynı hataya bi daha düşmemişlerdir.Çünkü yapacakları TT tarafından yayınlanamıyor mesajına anca gülerim.Oyun sizin oyununuz TT nin size düşkün olması muhtaç olmasını sağlamalısınız.Eğer bişeyler kazanmak isteniyorsa....
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Sen yine az kazık yiyorsun biz 16mbps internet ki genelde 13mbps olur. upload desen 60kb :mrgreen: 92 lira para ödüyorum. Türk telekom biliyor burada diğer firmaların alt yapısı yok sömürmeye tam gaz devam ediyor.resp0nse yazdı:Evimde TT 6mbps internet verebiliyor.Daha fazlasını santrala uzakmışımda vs vs hep aynı terane lafları söylüyorlar ama satarken öyle hızlı böyle hızlı reklamlarda felan filan hikaye hepsi.Aynı evimde mobilden 90mbps görüyorum.Bunu iki resim halinde TT ye gönderdim cevap gönderemediler hala maile.Altına sizin yapacağınız anca bu kadar olur dedim.