Retaliation yazdı:Öncelikle Merhabalar;
kimyacı kasap, kimyacı, kasap, kasap kimyacı, hmm bi tek bana mı hannibalı çağrıştırdı,
Hayaller.
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Hayaller.
-
- FareAdam Düşmanı
Çocukken çok hayal kurardım. Bir kısmının gerçekleşmediği iyi oldu ama sadece biri vardı ki o gerçekleşse her şey mükemmel olabilirdi. Hala o 7 yaşımda kurduğum hayalin gerçekleşmesi benim için tatmin edici bir hayal. Bi realde yoklasam mı lan?
Beş senedir kendimce edebi yönü olan işler üretmek için hayal kuruyorum, tamamen kendimi avutuyorum ama belki bir gün bir hayal kurarım ve oyunu çıkar mesela
Beş senedir kendimce edebi yönü olan işler üretmek için hayal kuruyorum, tamamen kendimi avutuyorum ama belki bir gün bir hayal kurarım ve oyunu çıkar mesela
Güzel konu, öncelikle teşekkür ediyoruz HorrorStory. 
Meslek edinme hususundaki hayallerimden bahsedecek olursam: Toplumumuzda genelde erkek çocuklarına küçük yaşlarda sorulduğunda asker olmak istediklerini söylerler. Elbette biz de bu istekten nasibimizi aldık zamanında. 1998 senesinde bilgisayar ile tanıştım. Çok ilgimi çekmişti. Ve elbette ki bu durum, o yıllardaki hayallerimin arasına bilgisayar mühendisi olmayı da ekledi. Harp okulu sınavında 2 puan ile barajı geçemeyince, asker olma hayalimi rafa kaldırdım. İlerleyen yıllarda maalesef anladım ki sayısal zekam mühendis olmaya yetecek kadar iyi değil, ben de daha sözel alanlara ve mesleklere yönelttim hayallerimi. Elbette ki bu hayallerin peşinde koşarken, hayat ve onun şartlarının getirileri yüzünden hayallerimle hiç alakası olmayan sektörlerde çalıştım.
Öte yandan, "En uç, en kaçık hayalin neydi?" diye sorulursa; sihirli bir lamba bulacağımı ve içerisinden çıkacak cinden dilek dileyeceğime inanırdım. Hatta çocuk aklımla bile kurnazlık düşünür, cin dile benden ne dilersen dediğinde "Sınırsız dilek hakkı istiyorum diyeceğim" derdim.
Meslek edinme hususundaki hayallerimden bahsedecek olursam: Toplumumuzda genelde erkek çocuklarına küçük yaşlarda sorulduğunda asker olmak istediklerini söylerler. Elbette biz de bu istekten nasibimizi aldık zamanında. 1998 senesinde bilgisayar ile tanıştım. Çok ilgimi çekmişti. Ve elbette ki bu durum, o yıllardaki hayallerimin arasına bilgisayar mühendisi olmayı da ekledi. Harp okulu sınavında 2 puan ile barajı geçemeyince, asker olma hayalimi rafa kaldırdım. İlerleyen yıllarda maalesef anladım ki sayısal zekam mühendis olmaya yetecek kadar iyi değil, ben de daha sözel alanlara ve mesleklere yönelttim hayallerimi. Elbette ki bu hayallerin peşinde koşarken, hayat ve onun şartlarının getirileri yüzünden hayallerimle hiç alakası olmayan sektörlerde çalıştım.
Öte yandan, "En uç, en kaçık hayalin neydi?" diye sorulursa; sihirli bir lamba bulacağımı ve içerisinden çıkacak cinden dilek dileyeceğime inanırdım. Hatta çocuk aklımla bile kurnazlık düşünür, cin dile benden ne dilersen dediğinde "Sınırsız dilek hakkı istiyorum diyeceğim" derdim.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Küçükken hayal ettiğim tek şey Holding sahibi olmaktı. Nedendir bilinmez ama en büyük hayalim buydu.
Tabi sonraları hayat ilerledi hayat ilerledikçe yaş yükselme dönemine başladı ve hayatın kolay bir şey olmadığını öğrendim.Bu süre içinde bende bu hayalimi tozlu raflar arasına kaldırdım. Yaşım şuanda 21
Tabi ki genede aklıma geliyor bu hayalim gelmesindeki sebep ise işsizlik mevzusundan kaynaklı bir durumdur. Deneyimli eleman gibisinden okumamış insanların uydurdukları bir sebeptir.
Fabrikalarda çalıştım işimi yapıyordum. Geri kalan resmen yatıyordu. Neyse bir gün gece vardiyasındayım usta denilen şahıs ile ufak bir kavga yaşadım laf olarak ve işten ayrıldım.
Gelelim şimdiki hayalime bir ev almak. Işıklandırmayı severim onun içini ışıklandırmak şekilli olarak güzel modeller var ve ışıklı dekarasyon malzemeleri almak. Hatta bunun yarışmasını düzenleyenler bile var. 30 bin Tl birinciye ödül veriyorlar.
Tabi sonraları hayat ilerledi hayat ilerledikçe yaş yükselme dönemine başladı ve hayatın kolay bir şey olmadığını öğrendim.Bu süre içinde bende bu hayalimi tozlu raflar arasına kaldırdım. Yaşım şuanda 21
Tabi ki genede aklıma geliyor bu hayalim gelmesindeki sebep ise işsizlik mevzusundan kaynaklı bir durumdur. Deneyimli eleman gibisinden okumamış insanların uydurdukları bir sebeptir.
Fabrikalarda çalıştım işimi yapıyordum. Geri kalan resmen yatıyordu. Neyse bir gün gece vardiyasındayım usta denilen şahıs ile ufak bir kavga yaşadım laf olarak ve işten ayrıldım.
Gelelim şimdiki hayalime bir ev almak. Işıklandırmayı severim onun içini ışıklandırmak şekilli olarak güzel modeller var ve ışıklı dekarasyon malzemeleri almak. Hatta bunun yarışmasını düzenleyenler bile var. 30 bin Tl birinciye ödül veriyorlar.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Merhaba;
Konu ilgi çekici, açan arkadaşa teşekkürler.
Küçüklükten beri bir karavan alıp dünya turu yapmak istemişimdir
Bu hayalim için hala hevesim çok fakat bu zaman ki şartlarda anca bir Milli Piyango felan tutturursam bu hayali gerçekleştire bilirim
Zaman gelip geçiyor ve bir çok hayallerimiz hayal olmakta olan görevini sürdürüyor.
İlk okul zamanında sorduklarında Polis olacağım derdim
Orta okul zamanında ise bir Futbolculuk sevdası başlamıştı.
Okul hayatımı Lise zamanında bitirdim Lise'de sorduklarında ise Allah hayırlısını nasip etsin tarzında cevaplar verir oldum
Şimdi ise okul hayatımı Açık Öğretimden devam ediyorum. Amca mesleği olan börek ustası, olmuş durumdayım ve kendi iş yerimde yaşantımı sürdürüyorum
Şimdi ki hedefim Survivor :twisted:
Bu hayalim için hala hevesim çok fakat bu zaman ki şartlarda anca bir Milli Piyango felan tutturursam bu hayali gerçekleştire bilirim
Zaman gelip geçiyor ve bir çok hayallerimiz hayal olmakta olan görevini sürdürüyor.
İlk okul zamanında sorduklarında Polis olacağım derdim
Okul hayatımı Lise zamanında bitirdim Lise'de sorduklarında ise Allah hayırlısını nasip etsin tarzında cevaplar verir oldum
Şimdi ise okul hayatımı Açık Öğretimden devam ediyorum. Amca mesleği olan börek ustası, olmuş durumdayım ve kendi iş yerimde yaşantımı sürdürüyorum
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzursuzluğum
survıvor cok guldumVezirx27 yazdı:Merhaba;
İlk okul zamanında sorduklarında Polis olacağım derdim![]()
Şimdi ise okul hayatımı Açık Öğretimden devam ediyorum. Amca mesleği olan börek ustası, olmuş durumdayım ve kendi iş yerimde yaşantımı sürdürüyorum![]()
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
en Büyük Hayallerimden Biri doktor olmaktı.Belli bir zamandan sonra kendime hırs yapmıştım.İlkokul 5 e kadar çok iyi gidiyordum Derslerim çok iyiydi.Daha sonra 5. sınıfa geçtiğim zaman psikolojik sebeblerden dolayı sınıfta kalma derecesine kadar geldim. Annem babam hergün okuldaydı.Neyse o sene 5. sınıfı geçtik. Ortaokula geçtiğim zaman öylesine hırs yaptım ki doktor olucam diye anlatamam.6 dönem üst üste Takdir belgesi getirdim. Bildiğiniz inek'tim.Tam öyle sınavlara çalışıyordum.Aniden doktorluktan vazgeçtim. Bilgisayarcı olacam dedim.
Teknik Liseye geçtim.9 hazırlık 10 11 12 derken lise bitti.Tabi Lisede 1500 öğrenci arasında Matematiği ve Tarihi En iyi 6. öğrenci bendim
( kayda geçirin )
Daha sonra Okulu tınlamamaya başladım.Bu sefer En büyük hayalim Züppe olmaktı
ama kahretsin onu bile beceremedim
2. yıllık üniversiteye girdim. orda bilgisayar programcılığı bölümünü okudum.Bitirdim 3. yılın sonunda ama orda Bir İsa Ataş adında Assembler dersi veren hocamız vardı.ondan çok gıcık kapıyordum. Sürekli kızları odasına alır erkeklerle hiç uğraşmazdı.sürekli Kızlara bir hoşgörü samimiyet duyardı, Tipine , burnu da büyüktü...
Daha sonra doktorluk hayalim Bilgisayar programcısı oldu.ve Şuan Şu oyunu bile Baştan silip yapabilecek bir bilgisayar deneyimine sahipim
Ne istemiştik Ne olduk misali ... Hadi eyvallah
Teknik Liseye geçtim.9 hazırlık 10 11 12 derken lise bitti.Tabi Lisede 1500 öğrenci arasında Matematiği ve Tarihi En iyi 6. öğrenci bendim
Daha sonra Okulu tınlamamaya başladım.Bu sefer En büyük hayalim Züppe olmaktı
Daha sonra doktorluk hayalim Bilgisayar programcısı oldu.ve Şuan Şu oyunu bile Baştan silip yapabilecek bir bilgisayar deneyimine sahipim
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzursuzluğum
ustam sen neymısın ya saka bı yana hayatını cok ıyı ozetlemıssınMaHKuMII yazdı:en Büyük Hayallerimden Biri doktor olmaktı.Belli bir zamandan sonra kendime hırs yapmıştım.İlkokul 5 e kadar çok iyi gidiyordum Derslerim çok iyiydi.Daha sonra 5. sınıfa geçtiğim zaman psikolojik sebeblerden dolayı sınıfta kalma derecesine kadar geldim. Annem babam hergün okuldaydı.Neyse o sene 5. sınıfı geçtik. Ortaokula geçtiğim zaman öylesine hırs yaptım ki doktor olucam diye anlatamam.6 dönem üst üste Takdir belgesi getirdim. Bildiğiniz inek'tim.Tam öyle sınavlara çalışıyordum.Aniden doktorluktan vazgeçtim. Bilgisayarcı olacam dedim.
Teknik Liseye geçtim.9 hazırlık 10 11 12 derken lise bitti.Tabi Lisede 1500 öğrenci arasında Matematiği ve Tarihi En iyi 6. öğrenci bendim( kayda geçirin )
Daha sonra Okulu tınlamamaya başladım.Bu sefer En büyük hayalim Züppe olmaktıama kahretsin onu bile beceremedim
2. yıllık üniversiteye girdim. orda bilgisayar programcılığı bölümünü okudum.Bitirdim 3. yılın sonunda ama orda Bir İsa Ataş adında Assembler dersi veren hocamız vardı.ondan çok gıcık kapıyordum. Sürekli kızları odasına alır erkeklerle hiç uğraşmazdı.sürekli Kızlara bir hoşgörü samimiyet duyardı, Tipine , burnu da büyüktü...
Daha sonra doktorluk hayalim Bilgisayar programcısı oldu.ve Şuan Şu oyunu bile Baştan silip yapabilecek bir bilgisayar deneyimine sahipimNe istemiştik Ne olduk misali ... Hadi eyvallah
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Voice Of Voiceless
Manitacılık peşinde koşan hocalar yüzünden her dönem tüm erkekler BÜT'e gelmekten bezmiştik.MaHKuMII yazdı:en Büyük Hayallerimden Biri doktor olmaktı.Belli bir zamandan sonra kendime hırs yapmıştım.İlkokul 5 e kadar çok iyi gidiyordum Derslerim çok iyiydi.Daha sonra 5. sınıfa geçtiğim zaman psikolojik sebeblerden dolayı sınıfta kalma derecesine kadar geldim. Annem babam hergün okuldaydı.Neyse o sene 5. sınıfı geçtik. Ortaokula geçtiğim zaman öylesine hırs yaptım ki doktor olucam diye anlatamam.6 dönem üst üste Takdir belgesi getirdim. Bildiğiniz inek'tim.Tam öyle sınavlara çalışıyordum.Aniden doktorluktan vazgeçtim. Bilgisayarcı olacam dedim.
Teknik Liseye geçtim.9 hazırlık 10 11 12 derken lise bitti.Tabi Lisede 1500 öğrenci arasında Matematiği ve Tarihi En iyi 6. öğrenci bendim( kayda geçirin )
Daha sonra Okulu tınlamamaya başladım.Bu sefer En büyük hayalim Züppe olmaktıama kahretsin onu bile beceremedim
Daha sonra doktorluk hayalim Bilgisayar programcısı oldu.ve Şuan Şu oyunu bile Baştan silip yapabilecek bir bilgisayar deneyimine sahipimNe istemiştik Ne olduk misali ... Hadi eyvallah
O hocaların nesli tükenmeli
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Severek okudum :mrgreen:MaHKuMII yazdı:en Büyük Hayallerimden Biri doktor olmaktı.Belli bir zamandan sonra kendime hırs yapmıştım.İlkokul 5 e kadar çok iyi gidiyordum Derslerim çok iyiydi.Daha sonra 5. sınıfa geçtiğim zaman psikolojik sebeblerden dolayı sınıfta kalma derecesine kadar geldim. Annem babam hergün okuldaydı.Neyse o sene 5. sınıfı geçtik. Ortaokula geçtiğim zaman öylesine hırs yaptım ki doktor olucam diye anlatamam.6 dönem üst üste Takdir belgesi getirdim. Bildiğiniz inek'tim.Tam öyle sınavlara çalışıyordum.Aniden doktorluktan vazgeçtim. Bilgisayarcı olacam dedim.