Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Mesaj gönderen Refresh »

Mouse kontrolü kötü, karakter kontrolü kötü, yetenek efektleri kötü ben fazla beğenmedim. Zevk almadım hiç açıkçası. Umarım geliştirirler baya. Oynamak isterim ama şu haliyle zor.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Oyunu sadece 1 kere denedim, 15 dakikanın sonunda çıktım. Doku ve modellemenin haricinde efektler ve kontroller vasatın altında. MOBA'ya benzetmişler yetenek sistemini. Ancak MOBA mouse tabanlı bir oyun türü olduğu için klavye kontrolü pek sağlıklı gelmiyor. WASD'yi iptal edip tıkla yürüt yapmaları veya nişanlama sistemini getirip tıkla çevir olayını kaldırmaları lazım ki kontroller tutarlı olsun. Bu haliyle zor, zaten İKV oyuncularını küstüren TT bu taraftan çok fazla oyuncu çekemeyecek, oyun oynanış olarak günümüz oyunlarının altında kaldığı için de dışarıdaki oyunculara cazip gelmeyecek bence. Pek bir beklentim yok, İKV'ye yeni bir içerik getirilmediği takdirde de çoğu oyuncu gibi dönüp yüzüne bile bakmayacağım. Eğer oyun piyasasına tutunmak istiyorlarsa bazı şeyleri düzeltmeleri şart.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

GWYNBLEIDD yazdı:Oyunu sadece 1 kere denedim, 15 dakikanın sonunda çıktım. Doku ve modellemenin haricinde efektler ve kontroller vasatın altında. MOBA'ya benzetmişler yetenek sistemini. Ancak MOBA mouse tabanlı bir oyun türü olduğu için klavye kontrolü pek sağlıklı gelmiyor. WASD'yi iptal edip tıkla yürüt yapmaları veya nişanlama sistemini getirip tıkla çevir olayını kaldırmaları lazım ki kontroller tutarlı olsun. Bu haliyle zor, zaten İKV oyuncularını küstüren TT bu taraftan çok fazla oyuncu çekemeyecek, oyun oynanış olarak günümüz oyunlarının altında kaldığı için de dışarıdaki oyunculara cazip gelmeyecek bence. Pek bir beklentim yok, İKV'ye yeni bir içerik getirilmediği takdirde de çoğu oyuncu gibi dönüp yüzüne bile bakmayacağım. Eğer oyun piyasasına tutunmak istiyorlarsa bazı şeyleri düzeltmeleri şart.
Desene IKV yi sil baştan yeni sürüm halinde yapsalarmış. 1 numara olurmuş.

Herkes sıfırdan başlıyacak motorlarda değişti yeni efeklerde geldi Haritada eklendi. Hikaye var. Oyuncuda var. Neye hizmet kim bilir.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

GWYNBLEIDD yazdı:Oyunu sadece 1 kere denedim, 15 dakikanın sonunda çıktım. Doku ve modellemenin haricinde efektler ve kontroller vasatın altında. MOBA'ya benzetmişler yetenek sistemini. Ancak MOBA mouse tabanlı bir oyun türü olduğu için klavye kontrolü pek sağlıklı gelmiyor. WASD'yi iptal edip tıkla yürüt yapmaları veya nişanlama sistemini getirip tıkla çevir olayını kaldırmaları lazım ki kontroller tutarlı olsun. Bu haliyle zor, zaten İKV oyuncularını küstüren TT bu taraftan çok fazla oyuncu çekemeyecek, oyun oynanış olarak günümüz oyunlarının altında kaldığı için de dışarıdaki oyunculara cazip gelmeyecek bence. Pek bir beklentim yok, İKV'ye yeni bir içerik getirilmediği takdirde de çoğu oyuncu gibi dönüp yüzüne bile bakmayacağım. Eğer oyun piyasasına tutunmak istiyorlarsa bazı şeyleri düzeltmeleri şart.

Zaten ikv yi bırakanlar sırf güncelleme gelmediği için tek değil. Oyuna verilen efektlerin grafiklerin pek kaale alnacak bir yanı olmadığı için sözde 700 bin oyunculu bir oyundu ki o kadar olduğu bile meçhul, onun içinde bıraktılar. Ben kader mühürlerine hiç girmedim. Zaten girnesem hata etmiş olmam, çoğu kişi girilecek bir tarafının olmadığını söylüyor.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Kader Mühürleri hakkında final olarak daha karşımızda olmadığı için yorum yapmak istemiyorum ancak şu durumu itibari ile beni saatlerce kendisine bağlayabilecek bir yanı yok.En azından İKV deki gibi bir hisse kapılamadım."Bizden" miş hissini bana veremedi sanki başka ellerde yapılmış da Türkçe'ye çevrilmiş oyun gibi.

İKV hakkında ise normalde olsa şu playstore daki İKV 6.yıl paketine atlamıştım indiriminden dolayı.Ancak alsam da oyuna girip bunu kullanmıcağımı biliyorum.Çünkü İKV ye de gereken önemin verilmediği ufak tefek elde olan etkinlikler ile canlıymış imajı vermeye de gerek yok yönetim tarafından.İKV yi de Sobee öldürdü bana göre.

Selametle
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
TheeWesT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen TheeWesT »

resp0nse yazdı:İKV yi de Sobee öldürdü bana göre.
:arrow:
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

İKV'nin oynanışı çok güzel , hikaye örgüsü tamamiyle bizden.Bu sebeple İKV efsane oldu bence.
Bu oyunda biraz bizden uzaklaşılmış , kapalı beta ancak oynanışı gerçekten çok kötü.Amma bu oyuna yapılan yatırım İKV yatırılsa 20 tane Kader Mühürleri yapmış gibi kasaları dolardı bence.
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 0LIVERA »

FireFighter095 yazdı:İKV'nin oynanışı çok güzel , hikaye örgüsü tamamiyle bizden.Bu sebeple İKV efsane oldu bence.
Bu oyunda biraz bizden uzaklaşılmış , kapalı beta ancak oynanışı gerçekten çok kötü.Amma bu oyuna yapılan yatırım İKV yatırılsa 20 tane Kader Mühürleri yapmış gibi kasaları dolardı bence.

kesinlikle bir çok kişi akçe almaya gelişimeye geliştirmeye korkuyor.
halbuki ufak değişiklikler olsa ya hiç mi bişey yapamıyosun oyunda hali hazır'daki hataları düzeltsen yine oyuncular bir
umut içersinde hevesle devam eder.

bu arada kade mühürlerine girdim evet ortam ve grafik yani diyelim ikvden 1 tık üstte.
fakat 15 dakika zor dayandım o nasıl bir hedef alma şeyesidir o nasıl bir iğrenç oyundur bir oyun betası böyle izin verilmemeli kendilerini rezil ettiler.

bu şaka gibi 15 dk oyundan sonra daha girmem ben kader mühürlerine felan.
zaten saçmalık olmuş er meydanının 10/1 i bile etmeyecek 2-3 yer yapmışlar bir birleriyle savaşıyolar.
olay bundan ibaret tabi vurma efeklerini felan görseniz dersiniz ki bu vuruyomu sürtünüyomu :) :)
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
AhUlanAh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Marvel

Mesaj gönderen AhUlanAh »

Resmen şu az bütçeli 1 haftalık yurt dışı oyunları gibi olmuş.Karakter yönetimi çok zor bilgisayar başında kollarımı ağrıtmaktan başka birşey yapmadım kapalı beta testinde bir oyun var oyunu nasıl kazanacağınızı bilmeden karşınıza gelen ilk düşmanın yanına gidip klavyedeki tüm harflere basarak öldürmeye çalışıyorsunuz giremeyen merak eden arkadaşlar varsa boşa hayale kapılıp kapalı beta başvurusu yapmasınlar.İKV kapalı beta dönemindeki yığılmayı hatırlıyorum da burda bir defa test eden direk oyunu bilgisayardan kaldırmıştır diye düşünüyorum.Ve bunca senelik MMOPRG oyunculuğu ve mesleğim icabı (bilgisayar mühendisi) yapacağım analiz şu şekilde olur.

Puanlama Sistemi (10 Üzerinden)

Grafik > 1
Oyun Kontrolü > 1
Hikaye Örgüsü > 1
Karakter tasarımı & modelleme > 1
Oyun içi hız >1
Anlaşılabilirlik & oyuna adapte olma > 1

Fazla puan verebilecek biri varsa ve sebebini söylerse bende yeni birşeyler görmüş olurum.

İKV 'ye gelecek güncelleme için heyecanlanırken bu derece kötü bir oyunun pazara sunulması SOBEE'ye tarafımdan koca bir eksi olarak yazıldı 2007 den beri hergünü ayrı bir heyecanla giriş yaptığım canım İstanbul Kıyamet Vakti'ne gereken önemi vermeyen SOBEE'yi açık yüreklilikle kınıyorum.
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Hatalar giderilecek kapalı betsjdjadfdsjfpdsjfjdsfjpdsojfdsjfpsdjfdsjdsjfıdsfjıodsgjfdıgodfıjhodfıngoıfdsnfodsınfuoandfuoanofun tabi şakaydı ama 2018de anca tam sürüm oynanır ikvnin 11.yaşında aga be YAK YAK YAK!! 11 sene olacakmış harbi ona duygulandım mühürle felan işim olmaz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön