Öncelikle Oyunun Bırakmamın Nedeni Tamamen Plus Paketi + Oyunun Sıkıcı Olması.Arkadaşlar Ben Betadan Beri Oynuyorum Ve Plus Paketi Kullanıyorum.Bana Hayatım Boyunca Plus Paketi Olduğum Halde '' Hasar + Saldırı '' İtem Düşmedi...Benden Plus Kullananlara Tavsiye İtem ' Mi Kasmak İstiyorsunuz...Zamanınız Varsa İptal Ettirin Plusu Sürekli Kasın.Benim Gözümün Önünde Plus Olmuyan Arkadaşlarıma Ne İtemler Düştü...Neyse Diğer Konu.Oyunda Kasıcak Yer Olmaması Hafta Sonu Giriyorum.Oyunda Kasıcak Yer Yok, Böyle Saçma Bir Oyun Olabilirmi Ya
Choosensxchatlaq ' Dan Veda Vakti.
Choosensxchatlaq ' Dan Veda Vakti.
Merhaba Meranın Güzel İnsanları...
Öncelikle Oyunun Bırakmamın Nedeni Tamamen Plus Paketi + Oyunun Sıkıcı Olması.Arkadaşlar Ben Betadan Beri Oynuyorum Ve Plus Paketi Kullanıyorum.Bana Hayatım Boyunca Plus Paketi Olduğum Halde '' Hasar + Saldırı '' İtem Düşmedi...Benden Plus Kullananlara Tavsiye İtem ' Mi Kasmak İstiyorsunuz...Zamanınız Varsa İptal Ettirin Plusu Sürekli Kasın.Benim Gözümün Önünde Plus Olmuyan Arkadaşlarıma Ne İtemler Düştü...Neyse Diğer Konu.Oyunda Kasıcak Yer Olmaması Hafta Sonu Giriyorum.Oyunda Kasıcak Yer Yok, Böyle Saçma Bir Oyun Olabilirmi Ya
Yaratığa İlk VurMak İçin Millet Birbiri İle Kapışırmı..? Neyse Arkadaşlar Benimle kötü geçinen arkadaşlar oldu iftira atanlar oldu küfürbaz yerine kondum vs...Herkes Hakkını Helal Etsin...Megax , Xukalax , Kurmayx , Troyaxx , Redsx ,Hanedan ,Kodadı Vs Loncalarımıza Başarılar Diliyorum..İlerki Hayatlarında Ve Oyun Hayatlarında...Gelelim Choosensx ' Lere Onlar Benim İçin Bir Aile Oldular Hepsinden Allah Razı Kimi Kastı , Kimi İtem Verdi Benim Kalbimde Onlar İçin Ayrı Bir Yer...Onlarada BUrdan Sevgilerimi iletiyorum...Ve Burdan Başarılar Diliyorum..İlerki Dönemlerde İnş Oyuna Gelirim Tekrar Artık Ders ' Lerimide Asılmaz Zamanı Geldi Herkese İyi Günler..Allaha Emanet Olun !!!

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Re: Choosensxchatlaq ' Dan Veda Vakti.
Bak item düşmesi tamamen şansla alakalı plussuzken düşme şansı %1 iken plusluyken %3 oluoyr bence tam yerinde yapmışlar oyunu bırakmanın nedeni plussa yalnış bir karar
Ottomanxölümsüz anısına
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
ohooo herkes veda edio kimse kalmadı ya tenha oldu sokaklar 
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
-
- Kadim Hidra Avcısı
Yolun açık olsun..
En yakın zamanda senı aramızda gormeyı umuyoruz kendıne ıyıbak her zaman dedıgımız gıbı EĞİTİM ŞART...
SaYgILaRıMLa Choosensxwanted
SaYgILaRıMLa Choosensxwanted