Rapbeqoo yazdı:]Herkese selamlar bende Betadayım vizelerden ötürü oyun saatlerinde giriş yapamadım ama oyun saatleri dısında acmaya çalısınca şu hatayı alıyorum bu normal mi yoksa benden kaynaklı bir durum mu?aynı hatayı alanlar var mı
not:win10 kullanıyorum
Mailde geri bildirim formu var adamlar yazmış bir sorun olursa buradan iletişim geçin diye lütfen yazıları okuyunuz.
Dostum maili en ince ayrintisina kadar okudum rahat olabilirsin fakat geribildirim yapmam için bunun bir sorun olup olmadigini teyit etmem gerek oyle degil mi?
Oyun saatleri dışında giriş yapamazsın bide Kapalı Beta' ya seçilmissin... Nasıl Olduysa oda.
Rapbeqoo yazdı:]Herkese selamlar bende Betadayım vizelerden ötürü oyun saatlerinde giriş yapamadım ama oyun saatleri dısında acmaya çalısınca şu hatayı alıyorum bu normal mi yoksa benden kaynaklı bir durum mu?aynı hatayı alanlar var mı
Sunucular kapalı dahi olsa giriş sayfasına kadar oyun açılıyor.Oyunda karşılaştığın her sorunu sana gelen mail üzerinden sorabilirsin.Sunucular bugün 17:00'da açılacak o zamana kadar mail atıp sorununu halletmeye çalış.
Mailde geri bildirim formu var adamlar yazmış bir sorun olursa buradan iletişim geçin diye lütfen yazıları okuyunuz.
Dostum maili en ince ayrintisina kadar okudum rahat olabilirsin fakat geribildirim yapmam için bunun bir sorun olup olmadigini teyit etmem gerek oyle degil mi?
Oyun saatleri dışında giriş yapamazsın bide Kapalı Beta' ya seçilmissin... Nasıl Olduysa oda.
Beyninin icinde krem peynir mi var birader biliyorum oyun saatleri disinda giris yapılmadığını giris yapmaya calisinca bu hatayi almam mi gerekiyor diye soruyorum ki asagida arkadas yazmis giris penceresinw kadar aciliyor saatler disinda olsa bile diye.bende açılımiyor sorun bu
Sunucular kapalı dahi olsa giriş sayfasına kadar oyun açılıyor.Oyunda karşılaştığın her sorunu sana gelen mail üzerinden sorabilirsin.Sunucular bugün 17:00'da açılacak o zamana kadar mail atıp sorununu halletmeye çalış.
Tesekkur ederim kardesim aradigim cevap buydu maili attim umarim bi çözüm uretirler.
Karakterimi yaratıp ileri tıkladığımda öylece kalıyor,tekrar oyundan çıkıp giriş sağladım şuanda karakter yaratma ekranına dahi giremiyorum sunucular tekrar mı kapandı anlayamadım sorunu.
Kapali betaya sınırlı oyuncu neden aliniyor anliyorum.Daha oyunun sadece bir bolumunu(PvP modlarinin bir kismini) deniyorsunuz ve oyunun acik betaya gecmesine en az 2-3 ay varken onyargili bicimde oyunu kotuleyenler yuzunden kapali betaya az oyuncu alinmasi cok normal.Oyun kesinlikle gelecek vaat ediyor,acik betaya gectiginde daha iyi yerlere gelecektir.
berkan587 yazdı:Kapali betaya sınırlı oyuncu neden aliniyor anliyorum.Daha oyunun sadece bir bolumunu(PvP modlarinin bir kismini) deniyorsunuz ve oyunun acik betaya gecmesine en az 2-3 ay varken onyargili bicimde oyunu kotuleyenler yuzunden kapali betaya az oyuncu alinmasi cok normal.Oyun kesinlikle gelecek vaat ediyor,acik betaya gectiginde daha iyi yerlere gelecektir.
Kötüleme değil adam beğenmedim diyor zorlamı beğendireceksin kardeş?
Öncelikle sorunu çözdüm win10dan kaynaklanıyormuş oyuna girdim ve bir kaç kelamda ben etmek isterim.
Öncelikle 4 5 yıl ikv oynamış oldugumu belirtmek isterim oyuna girdiğimde bana ikvde yaşadıgım duyguları katması en büyük beklentimdi.Fakat ne yazık ki yanına bile yaklaşamadı çok açık söuyleyebilirim ikv bu oyundan çok daha iyi bir kurguya oyun moduna sahip fakat bu oyun yeni oldugu için yadırgıyor oldugumu da dusunmeden edemıyorum.Oyundan bahsedecek olursak
Karakter açma penceresi oldukca etkileyici grafikler gayet yeterli karakterlerin siklleri gayet dengeli her karakter eşit güçte diyebiliriz.Fakat oyun modu çok yetersiz kontroller konusunda ben pek sıkıntı yAşamadım ama karakterler çok şuursuz hareket ediyor gibi yani misalen yere ayakları basmıyor gibi bir göruntu var.2.si ölme efekti yok şuan için ve skiller biraz görkemsiz olmuş ses efektleri yetersiz knightdan kopyalanmış bir kaçı hatta skıller de aynı sekilde knight a benziyor.
Fakat beta bunun için var öyle degil mi oyun geliştirilse çok iyi yerelere gelecegini düsünüyorum umut vaad ediyor.
umarım beklentimiz karşılar.
berkan587 yazdı:Kapali betaya sınırlı oyuncu neden aliniyor anliyorum.Daha oyunun sadece bir bolumunu(PvP modlarinin bir kismini) deniyorsunuz ve oyunun acik betaya gecmesine en az 2-3 ay varken onyargili bicimde oyunu kotuleyenler yuzunden kapali betaya az oyuncu alinmasi cok normal.Oyun kesinlikle gelecek vaat ediyor,acik betaya gectiginde daha iyi yerlere gelecektir.
Kötüleme değil adam beğenmedim diyor zorlamı beğendireceksin kardeş?
Hayatımda bu kadar rezil oyun görmedim cümlesi ağır oluyor,daha oyunun ne kadarını gördük?Aynı zamanda oyun kapalı betada herşey değişebilir bunu unutmayalım.Şuan oyun hatasız demiyorum birçok hata ve eksiklik var.Fakat Kapalı betanında amacı bu hataları gidermek,iyileştirmeler yapmak.İkv kapalı betada iken ne durumda olduğunu bilseniz belki de şuan oyunu oynamazdınız.Oynanış,yetenekler,sesler kısacası herşey üzerinde iyileştirmeler yapılacağını düşünüyorum.İçerik olarak oyunun tamamı verilmedi,KBT sürecinde güncellemeler ile birlikte içeriği parça parça incelemiş olacağız.