Öncelikle herkese merhaba. Daha önce oyunun hem alfa testlerinde hem de açık beta sürecinde oynamış biriyim.Ama grup bölgeleri guncellemesi geldiğinde oynamaya bir son verdim. Çünkü beraber oynayabiliceğim bir grubum yoktu... Tılsım güncellemeri geldiğinde ne olduğuna bakmak için bir kez daha oyunu indirip 1 saat dolaştıktan sonra tekrar oyunu sildim
Hepimiz İKV'ye gönül vermiş kişiler olarak oyunda ne kadar 2 yılda herhangi birşey değişmemesine rağmen hala zevkli olduğu ve gönül verdiğimiz için oynuyoruz.Son zamanlarda tüm oynadığım oyunları bırakmam sebebiyle(LoL,CS:GO,WoW..) kendimi bir boşlukta hissettim ve tekrar İKV oynamak istiyorum.
Fakat şuan player yoğunluğu hangi sunucuda veya hangi sunucuda kendime bir yer edinebilirim, beraber oynayabiliceğim bir loncayı/grubu hangi sunucuda daha iyi bulabilirim,hangi sunucunun ticareti/piyasası hala canlı bu konularda hiçbir fikrim yok... Dolayısıyla dolayısıyla bu konularda bana yardım etmenizi istiyorum abilerim,ablalarım..
Hepinize iyi haftasonları diliyorum.
Not:Yıllardır oynarım ilk kez foruma katılıyorum önceden sadece dolaşırdım oyunda sohbet ederdim
Merhabalar, oyunu yaklasık 6 senedır oynuyorum edındıgım tecrubelere dayanarak beyazkosk teskılat ve emınonu sunucusunu tercıh etmelısın aktıf sunuculardır.zaman zaman hırsızlık laflarını cok duyacaksın .blr de karekter sınıfı olarak sıfacıyı onerırırım. Iyı oyunlar ıyı forumlar dılerım.
Rivalxmelodi yazdı:Başlamanı şiddetle tavsiye etmiyorum. Gelecek vaad etmeyen bir oyun İKV.
Fikrini belirttiğin için teşekkür ederim öncelikle.Oyuna başlamamın sebebi gelecekte çok daha iyi olacağı veya güncelleme gelicek olması değil. Ayrıca Kader Mühürleri'nden de haber bekliyorum fakat yine de herhangi bir SOBEE Studios yapımı oyun olsun MMORPG türünde bir oyun olsun hiç bir oyunda İKVde gördüğüm ortamı ve sıkmayan oynanışı yakalayamadım.Bu yüzden tekrar geri dönmeyi düşündüm.
romendiyojen verdiğin tavsiye için çok teşekkür ederim.Ama o konuda düşüncem şu yönde örneğin Eminönü daha önce oynadığım bir sunucu ve gerek oyuncuları olsun gerekse ortamı olsun tüm sunucular arasında bana göre en iyi şekilde oturmuş artık herkesin kendi grubuyla oynadığı oyunda yapması gereken her şeyi tamamladığı dolayısıyla Loncalara girmek olsun sohbet ortamına katılmak olsun sıkıntı çekebiliceğimi düşündüğüm sunuculardan ...
Rateliation az önce günlüğünü baştan sonra okudum dostum hiç sıkılmadan umarım devam edersin ve şuan ilk tercih olarak Eminönü'nü düşünüyorum.
Rivalxmelodi yazdı:Başlamanı şiddetle tavsiye etmiyorum. Gelecek vaad etmeyen bir oyun İKV.
Fikrini belirttiğin için teşekkür ederim öncelikle.Oyuna başlamamın sebebi gelecekte çok daha iyi olacağı veya güncelleme gelicek olması değil. Ayrıca Kader Mühürleri'nden de haber bekliyorum fakat yine de herhangi bir SOBEE Studios yapımı oyun olsun MMORPG türünde bir oyun olsun hiç bir oyunda İKVde gördüğüm ortamı ve sıkmayan oynanışı yakalayamadım.Bu yüzden tekrar geri dönmeyi düşündüm.
romendiyojen verdiğin tavsiye için çok teşekkür ederim.Ama o konuda düşüncem şu yönde örneğin Eminönü daha önce oynadığım bir sunucu ve gerek oyuncuları olsun gerekse ortamı olsun tüm sunucular arasında bana göre en iyi şekilde oturmuş artık herkesin kendi grubuyla oynadığı oyunda yapması gereken her şeyi tamamladığı dolayısıyla Loncalara girmek olsun sohbet ortamına katılmak olsun sıkıntı çekebiliceğimi düşündüğüm sunuculardan ...
Rateliation az önce günlüğünü baştan sonra okudum dostum hiç sıkılmadan umarım devam edersin ve şuan ilk tercih olarak Eminönü'nü düşünüyorum.
Hoşgeldin öncelikle.Dediğine harfiyen katılıyorum.Hiçbir oyunda İKV ortamı yok.Samimiyet yok.
Başlangıç olarak şifa veya savaşçı seçmelisin.Gb sıkıntız olmaz.
Para konusuna gelirsek bazı önemli ürünler var.Onlar dışında para yatırmanı önermem.Kasa erişimi , plus bence önemlidir.Diğerlerinin önemi yok bence.
Eminönü veya beyazköşk tercih edebilirsin.
Öncelikle hepinize teşekkür ederim fikirleriniz için oyuna silah yükseltme vb gibi şeyler için zaten para yatırmayı düşünmüyorum.Şuan 9. yıl sebebiyle indirimde olan ÇT paketini alıp bir büyücüyle başlamayı düşünüyorum.Oyunda yapılan sıkıcı işler vb gibi ile ilgili hiç bir sıkıntım yok sıkılıcağımı düşünmüyorum para kasmak vb olsun... Fakat aklımda sadece tek bir soru dönüyor acaba tekrar başlayıp ÇT çektiğimde bir loncada yer edinebilicek miyim ve ya brabet takılabiliceğim birileriyle tanışabilicek miyim...
Birde Eminönü sunucusunda bu loncalarda yer bulma konusuna arkadaş bulma konusuna yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
Büyücü kötü seçim. parlak kıyamet asan, zırhın, ceketin ve en önemlisi m1 in olmadıkça, sadece muhabbet edebleceğin insanlar olur. Yüzde 99 kimse seni çt ye almaz. Bu acı gerçekle yüzleşip büyücü oynamaya başla, silah yükseltmeye para vermem gibi bi seçeneğin yok zaten