Playstore blacklist kart sorunu
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Playstore blacklist kart sorunu
Arkadaşlar bugüne kadar playstoredan alışveriş yaptığım bir banka kartım vardı lakin dünden beri kart blacklistte veya blocklist diyor tam hatırlayamadım hata verip işlemi yapmıyor hesabıma bakıyorum yeterli miktarda para var bu sorunun çözümü nedir? Bu kartımdan birçok siteden alışveriş yapabiliyorum ilk defa böyle bir hatala karşılaştım.
Re: Playstore blacklist kart sorunu
Merhabalar;
Sorun muhtemelen kredi kartınızdan kaynaklanmaktadır. Daha önce pek çok konuda da belirttiğimiz gibi; her ne kadar PlayStore İstanbul Kıyamet Vakti'nin resmi distribütörü olsa da, destek birimlerimiz farklıdır. Öncelikle 444 0 375 numaralı telefonu arayarak PlayStore birimine bağlanmanızı ve sorununuzu dile getirmenizi, şayet ilgili birim hesabınızda veya ödemenizde bir soruna rastlamaz ise kullandığınız kredi kartının bankasının müşteri hizmetleri ile görüşmenizi önemle rica ederiz.
İyi eğlenceler.
Sorun muhtemelen kredi kartınızdan kaynaklanmaktadır. Daha önce pek çok konuda da belirttiğimiz gibi; her ne kadar PlayStore İstanbul Kıyamet Vakti'nin resmi distribütörü olsa da, destek birimlerimiz farklıdır. Öncelikle 444 0 375 numaralı telefonu arayarak PlayStore birimine bağlanmanızı ve sorununuzu dile getirmenizi, şayet ilgili birim hesabınızda veya ödemenizde bir soruna rastlamaz ise kullandığınız kredi kartının bankasının müşteri hizmetleri ile görüşmenizi önemle rica ederiz.
İyi eğlenceler.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!