viewtopic.php?f=46&t=135426
Demişsiniz ki biz müdahele edemiyoruz istem otomatik işliyor. Peki benim süresi dolan cezama nasıl ilave yapılabildi? sorduğumda ise cezanız 1 gün uzatılmasına karar verildi dendi. Peki bu nasıl oldu ? Olamaz demeyin ben yaşadım. Birileri bunu açıklasın lütfen.
UDUBİYYET ADLI KİŞİ HK.
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- UDUBIYYETT
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: UDUBİYYET ADLI KİŞİ HK.
Katılıyorum ayrıca , haksız verilen cezaları sistemden açabiliyorlar yorumdada belirttiği gibi eğer açılmamış ise , desteğe başvurun diyor manuel müdahale söz konusu ama herneyse bugun açılıyor zaten , 3 5 in peşinde koşturmayacağım
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.
-
Elwing
Re: UDUBİYYET ADLI KİŞİ HK.
İlgili kişinin cezası ile sizin durumunuz çok farklı olaylardır. İlgili kişinin cezası tamamen sistemsel bir durumdur.
İlk verdiğim cevapta müdahalede bulunulmaz derken hiç bir cezaya müdahale etmediğimiz gibi bir sonuç çıkmamalı. Yanlış verilen cezalarda kaldırılma, cezalarda düzeltme tabiki yapılmaktadır.
Bilginize.
İlk verdiğim cevapta müdahalede bulunulmaz derken hiç bir cezaya müdahale etmediğimiz gibi bir sonuç çıkmamalı. Yanlış verilen cezalarda kaldırılma, cezalarda düzeltme tabiki yapılmaktadır.
Bilginize.